IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    ДОБРИТЕ ФИЛМИ СЕ ГЛЕДАТ ОТ ВТОРА И ТРЕТА ЗОНА !
    Е без твоето присъствие едва ли бих си завлякъл точно там задника , но на север щеше да е !
    Следващият път предлагам да отразим ШАБЛЕНСКАТА ТУЗЛА преди Крапец.
    може, само да има хубава къща да наема

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
      - След като ще вкарат 40 милиона и се очаква комплекса да стане 5 звезди се предполага, че няма да е толкова зле - нали скандинавци ще водят там.
      Преди време писах, че ще има смяна... хайде да кажем промяна... ама няма кой да чете

Коментар

• Много ми е гот

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          краят на август като бях там, от персонала казаха, че ще строят още 120 стаи до морето
          като ги построят - повече няма да ходя там, бетони и в нас си имам
          а повечето от настоящите стаи до морето, които са с гръб към скалите - са толкова влажни, че незнаеш къде си - на сушата или в морето
          не прави чест на собственика да настанява там почиващи
          - След като ще вкарат 40 милиона и се очаква комплекса да стане 5 звезди се предполага, че няма да е толкова зле - нали скандинавци ще водят там.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            краят на август като бях там, от персонала казаха, че ще строят още 120 стаи до морето
            а повечето от настоящите стаи до морето, които са с гръб към скалите - са толкова влажни, че незнаеш къде си - на сушата или в морето

ДОБРИТЕ ФИЛМИ СЕ ГЛЕДАТ ОТ ВТОРА И ТРЕТА ЗОНА !
            Е без твоето присъствие едва ли бих си завлякъл точно там задника , но на север щеше да е !
            Следващият път предлагам да отразим ШАБЛЕНСКАТА ТУЗЛА преди Крапец.

Коментар

• Като гледам какво става с рублата и гривнята догодина никакви добри новини тук не се очакват.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
                - Някой знае ли дали проекта в Бялата Лагуна върви по план?
                Last edited by fortiss; 30.11.2014, 19:26.

Коментар

• - Някой знае ли дали проекта в Бялата Лагуна върви по план?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                    И според мен още през юни го пласираха.
                    отдавна - ПФБК се напапа най-много

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      Абе какво стана с пакета на община Балчик. Нещо загубих нишката. Пласираха ли го?
                      И според мен още през юни го пласираха.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        Абе какво стана с пакета на община Балчик. Нещо загубих нишката. Пласираха ли го?
                        през лятото имаше аукцион.

Коментар

• Абе какво стана с пакета на община Балчик. Нещо загубих нишката. Пласираха ли го?
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://www.investor.bg/na-fokus/441/...urizma,180422/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Точно преди 5 мин имах ужасна кавга в къщи и щях да бъда заключен на терасата ...

Вчера на вилата хванах едно смоче - 1.5м...
                              Поиграх си малко с гадинката и по едно време ( след фокусиране с кьоравите си очи ) виждам , че по устата е бъкано с малки гадинки - кърлежчета ...Стиснах му главата и започнах да му забърсвам устата....с един парцал. След това видях, че и по опашката ( където го бях хванал ) има дузина....Минах набързо с ръкавицата, метнах го през оградата и скоростно запалих всичко, което използвах при спасителната акция....

Имах неблагоразумието да разкажа това на жената .....Сега седмица ще спя в другата стая, а поне 1г няма да стъпи на вилата.......( ще станат 3 години ....) кефффф.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Точно преди 5 мин имах ужасна кавга в къщи и щях да бъда заключен на терасата ...

Вчера на вилата хванах едно смоче - 1.5м...
                                кефффф.....
                                Истинското ти име е Чък, нали?
                                И така да е - не може да пиеш сам!!
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X