Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- След като ще вкарат 40 милиона и се очаква комплекса да стане 5 звезди се предполага, че няма да е толкова зле - нали скандинавци ще водят там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекраят на август като бях там, от персонала казаха, че ще строят още 120 стаи до морето
като ги построят - повече няма да ходя там, бетони и в нас си имам
а повечето от настоящите стаи до морето, които са с гръб към скалите - са толкова влажни, че незнаеш къде си - на сушата или в морето
не прави чест на собственика да настанява там почиващи
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекраят на август като бях там, от персонала казаха, че ще строят още 120 стаи до морето
а повечето от настоящите стаи до морето, които са с гръб към скалите - са толкова влажни, че незнаеш къде си - на сушата или в морето
не прави чест на собственика да настанява там почиващи
ДОБРИТЕ ФИЛМИ СЕ ГЛЕДАТ ОТ ВТОРА И ТРЕТА ЗОНА !
Е без твоето присъствие едва ли бих си завлякъл точно там задника , но на север щеше да е !
Следващият път предлагам да отразим ШАБЛЕНСКАТА ТУЗЛА преди Крапец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- Някой знае ли дали проекта в Бялата Лагуна върви по план?
не прави чест на собственика да настанява там почиващиLast edited by fortiss; 30.11.2014, 19:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеИ според мен още през юни го пласираха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАбе какво стана с пакета на община Балчик. Нещо загубих нишката. Пласираха ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАбе какво стана с пакета на община Балчик. Нещо загубих нишката. Пласираха ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТочно преди 5 мин имах ужасна кавга в къщи и щях да бъда заключен на терасата ...
Вчера на вилата хванах едно смоче - 1.5м...
Поиграх си малко с гадинката и по едно време ( след фокусиране с кьоравите си очи ) виждам , че по устата е бъкано с малки гадинки - кърлежчета ...Стиснах му главата и започнах да му забърсвам устата....с един парцал. След това видях, че и по опашката ( където го бях хванал ) има дузина....Минах набързо с ръкавицата, метнах го през оградата и скоростно запалих всичко, което използвах при спасителната акция....
Имах неблагоразумието да разкажа това на жената .....Сега седмица ще спя в другата стая, а поне 1г няма да стъпи на вилата.......( ще станат 3 години ....) кефффф.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТочно преди 5 мин имах ужасна кавга в къщи и щях да бъда заключен на терасата ...
Вчера на вилата хванах едно смоче - 1.5м...
кефффф.....
И така да е - не може да пиеш сам!!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар