IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фотогалерия: Усмивки от старите ленти в Албена

...
    Четиресет и пет години може и да стигат, както се казва в популярната антикомунистическа песен, но това съвсем не важи за курорта Албена, който отбелязва тъкмо такъв рожден ден. По този повод на известния като мост на влюбените до НДК е подредена изложба, която разказва историята на курорта.
    Last edited by Longin; 12.04.2014, 15:49.
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• За мен недоумение буди изискването пред участниците да обосноват възможно най-висока цена

8.2. Предложение за най-висока минимална продажна цена за една акция в лева .....50 точки
      "Общоизвестните оценъчни методи" не били ли следвало да дадат близка стойност
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Здравей,

Досега не бях изчитал цялата тази "ТВОРБА" от неизвестен автор.
        Тя е пълен нонсенс изпълнена с фрапиращо незнание на материята и неграмотност?!
        Иначе и на мен ще бъде интересно дали някой ИП е взел участие и дали има .. участник познал точния резултат ..

Поздрави!
        Как ще е неизвестен авторът? Известен си е, подписал се е отдолу - кмет на община Балчик. Разбира се, не е той отговорен за тази фундаментална глупост. Според мен незабавно трябва да бъдат уволнени няколко човека от администрацията на община Балчик, начело с главния юрисконсулт или директорът на правната дирекция. Такова вопиещо незнание на материята не бях срещал досега. Чудя се как тая община още не е изчезнала от лицето на земята. ПОТРЕСАВАЩА ГЛУПОСТ!

............изготвяне на Проспект за публично предлагане на акциите - собственост на Община Балчик в Дружеството, вписване по реда на Закон за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК) на емисиите от акции в публичния регистър на Комисията за финансов надзор (КФН), регистрирането им в "Централен депозитар" АД и на "Българска фондова борса - София" АД............
        Нямам думи!
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Здравей,

Досега не бях изчитал цялата тази "ТВОРБА" от неизвестен автор.
          Тя е пълен нонсенс изпълнена с фрапиращо незнание на материята и неграмотност?!
          Иначе и на мен ще бъде интересно дали някой ИП е взел участие и дали има .. участник познал точния резултат ..

Поздрави!

Коментар

• Някакво развитие тук няма ли ?
            http://balchik.bg/bg/infopage/1673-0...ване-на
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Интересна позиция. Бях взел преди време тук едно малко пакетче, но сега, отново разглеждам и сложих нещо отляво....

Като гледам, изостава от тренда..
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• По-надолу Padre подсказва за дебнещите от Шабла.
                Не знам, от Шабла ли са, от Балчик ли са, ама има едни дебнещи излизане. Това създава едно усещане за неопределеност и заплаха (малко условно).

Дали не е това причината?
                http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...uristi,168323/

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                  Защо така забравяме тази хубава Албена
                  Че е хубава, хубава е!
                  Нещата са малко консервативни там, но пък стоят сравнително здраво.
                  Апропо, стъпката с изграждането на този нов хотел показва, че мениджмънтът търси възможности да излезе "по-нашироко".

По-надолу Padre подсказва за дебнещите от Шабла.
                  Не знам, от Шабла ли са, от Балчик ли са, ама има едни дебнещи излизане. Това създава едно усещане за неопределеност и заплаха (малко условно).
                  Ако договорят пакета с някой голям на мотивираща цена, може и да хвърчим.
                  Тръгнат ли да разпродават според както, ще има дълго и тъжно .....
                  Да се надяваме, че няма да правят глупости.

Коментар

• Защо така забравяме тази хубава Албена
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Албена АД изгражда 5-звезден комплекс край Каварна за 40 млн. лв.

Дружеството има сключен договор с туроператор, който ще води туристи от скандинавските държави, съобщават от Община Каварна

http://www.investor.bg/bylgariia/451...mln-lv,166890/

Коментар

• Първоначално изпратено от fumgreununta Разгледай мнение
                        Албенса за момента е "заспало" дружество - май бегълците се уплашиха и спряха да продават и пазарът ще се обърне пак нагоре.

При Химко ситуацията е същата... няма сделки - това според мен говори за смяна на тенденциите. Fum Greu
                        Какво ти обръщане човеко! Ами нали тия от "Шабла" те чакат в засада ! Падре може да си позволи и да ви причака на 42 кинта (примернзо)
                        без препоръка

Коментар

• Албенса

Албенса за момента е "заспало" дружество - май бегълците се уплашиха и спряха да продават и пазарът ще се обърне пак нагоре.

При Химко ситуацията е същата... няма сделки - това според мен говори за смяна на тенденциите. Fum Greu
                          www.fum-greu-nunta.ro

Коментар

• Днес е интересно

Днес е интересно тук.А и при холдинга също www.video-foto.ro
                            www.video-foto.ro

Коментар

• Днес е интересно тук.А и при холдинга също www.video-foto.ro
                              www.video-foto.ro

Коментар

• Ето тук малко допълнително инфо ...

http://economic.bg/news/24915/1/1/Tu...za-2013-g.html

Не е препоръка !!

Коментар

Working...
                                X