IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.ndt1.com/article.php/20131017161727378

Разчетите на община Балчик са да получи от акциите си в „Албена” АД, чиито цени напоследък се увеличават, поне 13,5 млн.лв. Идеята е с тези средства да се разплати по поети кредити, както и за необходими плащания по европроекти.

Предвижда се всяка акция да се продава на цена не по-ниска от 44,40 лв., която е утвърдена като минимална от местния парламент.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Тук ми е интересно да не би Община Балчик да купува, за да поддържа цената висока?
      Нищо чудно !
      На борса като нашата с 10 К можеш да дигнеш индекса с 2%.

Според мен Балчик трябва да са доволни ако съберат и 10 М.

---
      Не е препоръка за покупка или продажба на книжа!

Коментар

• Тук ми е интересно да не би Община Балчик да купува, за да поддържа цената висока?

Коментар

• Първоначално изпратено от duke Разгледай мнение
          http://albena.bg/bg/offers/view/id/230

Интересни новини за сезон 2014
          http://albena.bg/bg/rates/search-res...s=2&children=0

115 цирея на задниците с отстъпката да им излязат, за това което предлагат

Коментар

• http://albena.bg/bg/offers/view/id/230

Интересни новини за сезон 2014

Коментар

Да, да, така е, щом се търси ИП значи борсово трябва да е. Определено това е най-логичната и добра процедура и за двете страни.
              Общината - Балчик си е поставилa цел 18 мил. За техните 304 хил хартии прави към 59 лв./акция. Съмнявам се, че може и затова да се надува така в последно време, за да хванат тези 18 мил. Ако е така, потенциала над 60 е изчерпан за мен
              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                е то си пише, че този път ще е чрез публично предлагане, търсят ИП. Като нищо ни очаква смесен закрит аукцион в близко бъдеще
                Да, да, така е, щом се търси ИП значи борсово трябва да е. Определено това е най-логичната и добра процедура и за двете страни.

Коментар

Искам да попитам кои са тези "калъфи" дето вдигнаха цената на Албена от 40 на 64 лв. Вчера гледам общиснкия съвет на Балчик е решил да стартира пак продажбата на общинските акции в Албена. На 44 лв не можаха да ги продадат преди година, сега ще се мъчат сигурно скъпо да ги дават. Дано поне е през борсата, че ще е по-добре и за общината и за пазара, ама цената да видим.
                  е то си пише, че този път ще е чрез публично предлагане, търсят ИП. Като нищо ни очаква смесен закрит аукцион в близко бъдеще

Коментар

• Искам да попитам кои са тези "калъфи" дето вдигнаха цената на Албена от 40 на 64 лв. Вчера гледам общиснкия съвет на Балчик е решил да стартира пак продажбата на общинските акции в Албена. На 44 лв не можаха да ги продадат преди година, сега ще се мъчат сигурно скъпо да ги дават. Дано поне е през борсата, че ще е по-добре и за общината и за пазара, ама цената да видим.

Коментар

• Ето една много добра информация !!

http://www.manager.bg/news/silen-tur...syalata-strana

Какъв е вашия коментар и мнение по въпроса !!

Не е препоръка !!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Е това на плажа с олепените стъкла дето е и базар ако визираш ...... не ми се покрива с критериите за нощен бар нещо
                        Не, нещо не си ме разбрал, на друго място е!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ако не сте се хранили сред армия гладни руснаци - елате в Албена
                          а храната е нещо като събери чарк - каквото и от където има, само да е евтино, даже по-евтино от евтиното
                          и аз бях фен - до миналото лято.....

Коментар

• Еее, на Фламинго баровете са убави, ама празни

Другото ужасно дразнещо е платения интернет

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                              Една от причините семейството ми да харесва този курорт, ... но ако трябва да сме честни има нощен бар, сега друг е въпроса за нивото на DJ ите в него.
                              Е това на плажа с олепените стъкла дето е и базар ако визираш ...... не ми се покрива с критериите за нощен бар нещо
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Албена е любимият ми курорт, в който съм преживял може би най-хубавите си мигове като тинейджър. И сега като отида ме обзема една носталгия и едно много приятно чувство. Чудесно е, че запазиха облика си през годините.

Но по отношение на акцията този консерватизъм не е добре дошъл. Бизнесът не се развива с темповете, с които би могъл, а активите се амортизират и обезценяват. 0,75 ст. дивидент си е прах в очите, но е повече от нула.

Коментар

Working...
                                X