IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивидент за 2012

Честит дивидент на акционерите ....
    "....Албена” АД ще раздаде дивидент на акционерите си 0,75 лева за изтеклата 2012 г., реши Общото събрание на дружеството на своето редовно заседание. Печалбата за годината на курортния комплекс е 16 689 227 лева. Съветът на директорите на дружеството се запазва в същия състав, акционерите гласуваха в него да влезе и Иванка Данчева. На събранието бе решено още да се тегли инвестиционен кредит за 3 200 000 лева, с който да се подпомогне изграждането на инсталацията за биогаз в село Момчил, която се очаква да е готова до два месеца. ...."
    Не е препоръка ......

Коментар

• Подкрепям Дарко(Дарис)
      Албена - най-вероятно ще е следващата акция в портфейлчето ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Егати бардака В 11 часа вечер всичко е капалъ
        Една от причините семейството ми да харесва този курорт, ... но ако трябва да сме честни има нощен бар, сега друг е въпроса за нивото на DJ ите в него.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
          Извинявай, ако те засегна, но май скоро не си ходил в Албена, ... аз бях преди 3 седмици.

Албена е абсолютно чиста, чистят всички от чистачката до управителите на хотелите.
          Плажа е перфектен, личи си даже и от румънския клип.

Да не говорим че вече е почти пълен, вярно сега основно по празниците, но хубавото време ще доведе и други туристи.

Сега вече друг е въпроса дали си заслужават акциите, ... но курорта е в много добро състояние и очаква доста туристи и силен сезон.

И последно ще вметна, че са изградени нови супер красиви ресторанти на самата плажна ивица и нови атракционни.
          А тази година ще пръскат ли срещу комари? Или пак няма пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
            Само като се замисля в какъв бардак се е превърнал курорта, не ми се ще и да си и помислям да я пипам тази акция
            Извинявай, ако те засегна, но май скоро не си ходил в Албена, ... аз бях преди 3 седмици.

Албена е абсолютно чиста, чистят всички от чистачката до управителите на хотелите.
            Плажа е перфектен, личи си даже и от румънския клип.

Да не говорим че вече е почти пълен, вярно сега основно по празниците, но хубавото време ще доведе и други туристи.

Сега вече друг е въпроса дали си заслужават акциите, ... но курорта е в много добро състояние и очаква доста туристи и силен сезон.

И последно ще вметна, че са изградени нови супер красиви ресторанти на самата плажна ивица и нови атракционни.

Коментар

Само като се замисля в какъв бардак се е превърнал курорта, не ми се ще и да си и помислям да я пипам тази акция
              Егати бардака В 11 часа вечер всичко е капалъ

Коментар

Хм, ако е така, какво е тогава Слънчев бряг!?
                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Само като се замисля в какъв бардак се е превърнал курорта, не ми се ще и да си и помислям да я пипам тази акция

Коментар

• Първоначално изпратено от duke Разгледай мнение
                    Браво за линка, не разбирам румънски, но хората от клипа ми изглеждат щастливи.

Коментар

• http://www.kanald.ro/Video/ALBENA-lu...i-VIDEO/17752/

Коментар

• Интересно четиво не мислите ли ?

http://www.economy.bg/economy/view/6...pochivki-u-nas

Не е препоръка !

Коментар

• Тук добре се получи с индексния
                          Сега да видим връщаме ли се пак на 40 лв, че 300те хиляди акции за продажба на Община Балчик си остават да чакат.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            С две едри деца е по-добре
                            С две осемнадесет годишни девойки / не деца / е най-добре.....
                            Last edited by markov; 15.03.2013, 19:13.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              За всеки влак си има пътници. Няма нищо лошо да е семеен курорт. За семейства с малки деца е супер. И за пенсионери също. Няма лошо курортите да са профилирани. Вие бихте ли отишли в Слънчев бряг или Ибиса с две дребни деца, например?
                              С две едри деца е по-добре
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Какво му харесвате на този пенсионерски курорт, не знам.
                                Не е препоръка.
                                Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Има 2-3 хотела които стават , но вярно обикали сме компания там в полунощ и няма работещ ношен бар .....семеен курорт си е
                                За всеки влак си има пътници. Няма нищо лошо да е семеен курорт. За семейства с малки деца е супер. И за пенсионери също. Няма лошо курортите да са профилирани. Вие бихте ли отишли в Слънчев бряг или Ибиса с две дребни деца, например?
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X