IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това, че повечето туканка сме съгласни, че Албена е секси, е доказателство, че булдозерът пак ще гази...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• .... а иначе, това е една от любимите ми позиции от много години и считам, че е една от най-стабилните и добри акции на БФБ....
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Според мене изчакай утре половин час и ако не падне, пазарувай.
        Мисля, че точно утре ще има по-интересни позиции за пазаруване...

Коментар

• Ако има корекция ще помете всичко, но все пак си мисля, че Албена е от малкото недооценени акции, заедно с Топливо например. Така че под ревлю не би трябвало въобще да има сделки оттук нататък.

Коментар

• Според мене изчакай утре половин час и ако не падне, пазарувай.

Коментар

• Времето ще покаже кой е бил прав....

Коментар

• Кокво да ти кажа, Вирусов... Рано си продал, почти не виждам начин да купиш под 95, а мечтата ти да пълниш Албени на 80 кинта си е точно това - мечта и нищо повече.

Коментар

• Аз продадох около 100 миналата седмица и мисля да купувам на 80 - 90.... Ако имам възможност, разбира се....

Коментар

• Върна дори до 95 и тръгна нагоре и пак удари Ревлюто. Който е продал на 95-96, ще реве според мене.

Коментар

• ЗА СЕГА върна на 100 (само)....

Коментар

• Себулбов - булдозерът тръгна от 80 кинта, стигна 112 и върна на 100. Все така да кара - да качва с по 30 кинта нагоре и да връща с по 10 - аз съм навитак.

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
                          Това инфо не е ли малко старичко - повече от година?...
                          staro, no aktualno

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                            Не знам коя е галактиката, но си струва да се замислите върху една галактика която е 100% собственост на "Албена" АД и се казва "Бялата лагуна" АД ( до декември миналата година беше ЕАД ). Успех на всички !!!
                            Беше ЕАД а сега а АД като 0.005% вече има Албена 2000

Ако имаш предвид някаква промяна в тази още по-стара новина моля сподели:

"Акционерното дружество "Албена" открива на 20 юни нов туристически комплекс със 180 места за гости. Той се намира в местността "Белите скали" край Каварна и ще се казва "Бялата лагуна". Според директора "Маркетинг и продажби" на дружеството Маргита Тодорова комплексът ще бъде един вид клуб за немски и руски туристи. Стопанисването на новия ваканционен клуб е поверено на дъщерното туристическо дружество "Белите скали".

Източник:
                            в. "Пари" от 24.04.2003 г., стр. 3
                            Рубрика "Корпоративни новини""

Коментар

• Стенли, много приказваш колега Трай си, че ония от КаФеНеТо дебнат
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• mislja che sega ste se povurtime okolo 100te leva.
                                mislja che dostatu4no stojahme na 80 i sega prosto ste stoim na 100
                                do ljatoto-posle 120

Коментар

Working...
                                X