If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реших да хвърля едно око на отчета тук. Според мен си е трагедия отвсякъде. Приходите падат от 94 на 91 милиона, Разходите се вдигат от 74 на 76 милиона. Интересното е, че липсва ръст при възнагражденията, даже спад. Имат някакви дивиденти за 4 милиона спрямо 1.5 преди година, което им помага до някаква степен да отчетатсамо 11% спад в печалбата, от 18.7 на 16.6 милиона. Заемите към банки растат от 55 милиона на 70 милиона. Също и задълженията към доставчици - от 7 на 16 милиона. В доклада за дейността не пише нищо. За едно публично дружество е направо СРАМОТА да показват такъв доклад.
Ще видим дали тези дивиденти са от дъщерни дружества, които на консолидирана база ще бъдат елиминирани и тоталната трагедия на това соц дружество, управлявано от бивши ДС ченгета ще лъсне с още по-голяма сила.
Комунизма е жив в подобни дружества. 'Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая" е мантрата на подобни мажоритари. Индиректно бях акционер по едно време (като вляха Албена Инвест Холдинг), но разбрах накъде отиват нещата и продадох още тогава. Яд ме е само че едно добро дивидентно дружество (Албена Инвест Холдинг), беше затрито за сметка на това получихме нещата които си описал по-горе. Докато има хора които мислят че на 1 се дели най-лесно, няма да има сериозни инвестиции в България.
Реших да хвърля едно око на отчета тук. Според мен си е трагедия отвсякъде. Приходите падат от 94 на 91 милиона, Разходите се вдигат от 74 на 76 милиона. Интересното е, че липсва ръст при възнагражденията, даже спад. Имат някакви дивиденти за 4 милиона спрямо 1.5 преди година, което им помага до някаква степен да отчетатсамо 11% спад в печалбата, от 18.7 на 16.6 милиона. Заемите към банки растат от 55 милиона на 70 милиона. Също и задълженията към доставчици - от 7 на 16 милиона. В доклада за дейността не пише нищо. За едно публично дружество е направо СРАМОТА да показват такъв доклад.
Ще видим дали тези дивиденти са от дъщерни дружества, които на консолидирана база ще бъдат елиминирани и тоталната трагедия на това соц дружество, управлявано от бивши ДС ченгета ще лъсне с още по-голяма сила.
Продадох над 80% от позицията на 43. Средната ми след дивидента беше около 39. Започнах да пълня по малко на 41.80-60. Ако падне под 41 ще удвоя цялата експозиция. Беркет-верси, доволно пуска Бенката досега
Защо да съм добър?
Имаше един друг добряк - Лупи - добрият вълк
Нямаше ирония, просто усет, интуиция, както щеш го вземи. Затова и се включих. Верно имаше и "добрия вълк" но беше при кремиковци, а не беше и толкова добър като анимационния Лупи, та нямах предвид "добрия" в тази насока
mpy_yordanov, успех пожелавамза Маритим! Ходихме там на кафе и сладоледче, приятно и спокойно е.. Цените гарантират спокойствие..
Може това да е и нашето място догодина, но... имам едно смътно усещане, че колкото и "петзвезден" да е един хотел, пак ще го побългарят по някойси начин.. Аз като ходя в Мадейра, там има СПОКОЙСТВИЕ.. Това е което търся, и не мога да намеря в България.. спокойствие...
Спокойствие и почивка е да те пратят за генерален консул във Валенсия за заслуги
mpy_yordanov, успех пожелавамза Маритим! Ходихме там на кафе и сладоледче, приятно и спокойно е.. Цените гарантират спокойствие..
Може това да е и нашето място догодина, но... имам едно смътно усещане, че колкото и "петзвезден" да е един хотел, пак ще го побългарят по някойси начин.. Аз като ходя в Мадейра, там има СПОКОЙСТВИЕ.. Това е което търся, и не мога да намеря в България.. спокойствие...
Коментар