IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
    И на мен ми харесва/ше/, Fortiss, и аз бях там.. Но това лято нацелих много 'румънски' хотел иии... греда!! Нагли и нахални румънци навсякъде, блъсканица в ресторанта и на плажа.. От една страна добре че оставят пари в България, от друга.. се чувствах все едно съм в Румъния.. А и цялостното ниво на "обслужване".. мани, видно е че нямат персонал, но с тия заплати как да стане?! Жалко за хубавия комплекс.. Мисля да им дам шанс още едно лято, но може да ми е за последно..
    Ps. Изобщо не обичам да хейтя, и съм търпелив човек, ноо...
    Аз ще ходя в 5-звездния Маритим, но през април, на по-евтино, че лятото много скъпо
    Ще гледам как танцуват салса и бачата.

Коментар

• И на мен ми харесва/ше/, Fortiss, и аз бях там.. Но това лято нацелих много 'румънски' хотел иии... греда!! Нагли и нахални румънци навсякъде, блъсканица в ресторанта и на плажа.. От една страна добре че оставят пари в България, от друга.. се чувствах все едно съм в Румъния.. А и цялостното ниво на "обслужване".. мани, видно е че нямат персонал, но с тия заплати как да стане?! Жалко за хубавия комплекс.. Мисля да им дам шанс още едно лято, но може да ми е за последно..
      Ps. Изобщо не обичам да хейтя, и съм търпелив човек, ноо...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        няколко пъти бях на Албена това лято
        харесва ми там
        Аз си ходя при маляките, че пиенето и яденето им ми уйдисват. Ама Албенките са си топ топ тия дни и следващите седмици. Айдеееее излитамееееее

Коментар

• няколко пъти бях на Албена това лято
          харесва ми там

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

е пак добре, че не са сварени жабчета

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              имам усещане, че ще има излъгани камилчета тук...
              е пак добре, че не са сварени жабчета

Коментар

• имам усещане, че ще има излъгани камилчета тук...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

явно взеха да събират рано рано ...
                  не е Фонда със сигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                    Харесват ми тези сделки! И аз добавих при спада прилично количество. Но някой ще изкара доста повече пари от мен, честито да му е
                    Чакаме влизането в СОФИКС, като гледам как прибраха всичко що има на пазара, много трудно ще му е на фонда да събере необходимата бройка..... не ми се мисли докъде може да хвръкне
                    явно взеха да събират рано рано ...

Коментар

• Харесват ми тези сделки! И аз добавих при спада прилично количество. Но някой ще изкара доста повече пари от мен, честито да му е
                      Чакаме влизането в СОФИКС, като гледам как прибраха всичко що има на пазара, много трудно ще му е на фонда да събере необходимата бройка..... не ми се мисли докъде може да хвръкне

Коментар

• 50 години Албена = 40лв. акция - 70 ст. дивидент..... Жалко !!!

Коментар

• http://bgtourism.bg/23082019-albena-boyko-borisov/ За това ли сипвахте днес с кофите бе!!!

Коментар

• Бени пъкна дивидентчето Тудей.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                              Тук касичката за дребните акционери беше холдинга с добрите си дивиденти. От както го няма интереса замря.
                              Назначените бизнесмени му намериха цаката и на него...

Коментар

• Тук касичката за дребните акционери беше холдинга с добрите си дивиденти. От както го няма интереса замря.

Коментар

Working...
                                X