IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• смешници
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
      хм, интересно ...
      Аз тук чакам първо едно увеличние на капитала.
      Преди 5 г. ОСА е овластило УС да увеличи капитала до 20 млн., с предварителното съгласие на НС. Решението е вписано в устава и публикувано в ТР на 24 юли 2008 - чл. 10а.
      Да не са забравили,а?

Коментар

• хм, интересно ...
        Аз тук чакам първо едно увеличние на капитала.
        Преди 5 г. ОСА е овластило УС да увеличи капитала до 20 млн., с предварителното съгласие на НС. Решението е вписано в устава и публикувано в ТР на 24 юли 2008 - чл. 10а.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
          Аз бих изчакал отчета за второто тримесечие, който трябва да постъпи до края на идния месец и едва след това да правя заключения
          Недей да разчиташ само на отчетите, особено на компании от групата на ТИМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
            Тук май работата .....
            Аз бих изчакал отчета за второто тримесечие, който трябва да постъпи до края на идния месец и едва след това да правя заключения

Коментар

• Тук май работата .....
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Моето инфо беше че на ОСА трябваше да се съобщи новина.
                Но нищо не излезе...
                Затова и кеширах днес тия 1 000 акцийки с които се включих в това бонго
                +50% за седмица, доволно. Ще гледам мача и ако реша в даден момент пак ще се включа.
                Успех на оптимистите!
                Браво бе!

Написа че си продал и веднага оптимизма по позицията ИЗЧЕЗНА!

Коментар

Не бързайте да ми се радвате, че ако направи още едни 50% нагоре, ще помагате да се хапя отзад!
                  ааа, не! аз толкова се старая да мога да продам както ти - е не ми се получава! Хем зная, че така се прави, хем не го правя! Така че, Батя, радвай си се на изкараното и не го мисли - взел си доброто решение! А дали има по-добро - ще си покаже!

Затова Честито от мен!

Коментар

• Не бързайте да ми се радвате, че ако направи още едни 50% нагоре, ще помагате да се хапя отзад!

Коментар

Моето инфо беше че на ОСА трябваше да се съобщи новина.
                      Но нищо не излезе...
                      +50% за седмица, доволно. Ще гледам мача и ако реша в даден момент пак ще се включа.
                      Успех на оптимистите!
                      честито Батя :

Коментар

• Туканка гледайки раздуването ще кажеш че сме станали бетер Кувейт
                        А аз знам поне 1 техен проект де не е мръднал и на йота за 2 години.
                        Туй балон ще се пръсне по зле и от злото.

Бравос на Батята.
                        Трябва си и малко усет де...да угадиш га да духнеш.
                        Учим се постепенно от добрите примери

Коментар

• Само предполагам че ако има новина са я спестили защото много скочи последните дни и ще се вдигне шум а може и разследване. А ако се изчака 1-2 седмици всичко ще е точно - по нервните ще избягат цената ще поспадне, а вътрешните ще долълнят
                          не е препоръка

Коментар

• Моето инфо беше че на ОСА трябваше да се съобщи новина.
                            Но нищо не излезе...
                            Успех на оптимистите!

Коментар

• Ами обиране си е ,дали има 4-5 % извън свързани фирми

Коментар

• Хаха
                                Има ли друга компания на борсата пред която има такива доста вероятни възможности ?
                                Търсят ли газ и петрол търсят, могат ли да намерят могат. Нещо невярно ?
                                Друг е въпроса с риска от липсата на нужната пропрционалност при собственноста.

И защо не си гледаш Бесттехника ТМ - Радомир АД и Химко и други такива супер компании

Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнение
                                ... това е положително пожелателно мислене, което генерира куп спекулативно настроени действия и .... може да се третира като подстрекателство за покупки...

само размишлявам на "глас" ... хахахахаха
                                Last edited by Tradera; 28.06.2013, 11:48.

Коментар

Working...
                                X