If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хм, интересно ...
Аз тук чакам първо едно увеличние на капитала.
Преди 5 г. ОСА е овластило УС да увеличи капитала до 20 млн., с предварителното съгласие на НС. Решението е вписано в устава и публикувано в ТР на 24 юли 2008 - чл. 10а.
хм, интересно ...
Аз тук чакам първо едно увеличние на капитала.
Преди 5 г. ОСА е овластило УС да увеличи капитала до 20 млн., с предварителното съгласие на НС. Решението е вписано в устава и публикувано в ТР на 24 юли 2008 - чл. 10а.
Моето инфо беше че на ОСА трябваше да се съобщи новина.
Но нищо не излезе...
Затова и кеширах днес тия 1 000 акцийки с които се включих в това бонго
+50% за седмица, доволно. Ще гледам мача и ако реша в даден момент пак ще се включа.
Успех на оптимистите!
Браво бе!
Написа че си продал и веднага оптимизма по позицията ИЗЧЕЗНА!
Не бързайте да ми се радвате, че ако направи още едни 50% нагоре, ще помагате да се хапя отзад!
ааа, не! аз толкова се старая да мога да продам както ти - е не ми се получава! Хем зная, че така се прави, хем не го правя! Така че, Батя, радвай си се на изкараното и не го мисли - взел си доброто решение! А дали има по-добро - ще си покаже!
Но нищо не излезе...
+50% за седмица, доволно. Ще гледам мача и ако реша в даден момент пак ще се включа.
Успех на оптимистите!
Туканка гледайки раздуването ще кажеш че сме станали бетер Кувейт
А аз знам поне 1 техен проект де не е мръднал и на йота за 2 години.
Туй балон ще се пръсне по зле и от злото.
Бравос на Батята.
Трябва си и малко усет де...да угадиш га да духнеш.
Учим се постепенно от добрите примери
Само предполагам че ако има новина са я спестили защото много скочи последните дни и ще се вдигне шум а може и разследване. А ако се изчака 1-2 седмици всичко ще е точно - по нервните ще избягат цената ще поспадне, а вътрешните ще долълнят
не е препоръка
Но нищо не излезе...
Успех на оптимистите!
Хаха
Има ли друга компания на борсата пред която има такива доста вероятни възможности ?
Търсят ли газ и петрол търсят, могат ли да намерят могат. Нещо невярно ?
Друг е въпроса с риска от липсата на нужната пропрционалност при собственноста.
И защо не си гледаш Бесттехника ТМ - Радомир АД и Химко и други такива супер компании
... това е положително пожелателно мислене, което генерира куп спекулативно настроени действия и .... може да се третира като подстрекателство за покупки...
Коментар