IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2008-01-08 - Други новини.....

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Проучване и добив на нефт и газ АД-София /GAZ/: Проучване и добив на нефт и газ АД-София декларира, че приема Националния кодекс за корпоративно управление и ще извършва дейността си в съответствие с разпоредбите му

Девилс, приятелю, виж каква новина сме пропуснали с теб ) Същата новина се появи и за Холдинг Варна, дано да са едно добро начало в тази насока ))

Коментар

• Тук някой образ сума ти време държеше да продаде 1бр. за 11,80 )
      е, най-после успя. Да му е честита печалбата )
      А и за ликвидността е добре )

Коментар

• Много мерси за подаръка ) Аз вече мисля, че имам отговор на 80% вероятност, че кобоса през Капман, който пълнеше ГАЗ на средна 13.75, според мен над 100 000 бр. са били за някой фонд на Бенчмарк или техни хора )) Ама не съм сигурен, само предполагам )

Коментар

• Инвесторрр, понеше знам че си голям фен на ГАЗ искам да ти направя подарък.
          Прати ми мейл на ЛС.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
            Първоначално изпратено от Investorrr
            Много ми е интересно, дали при задълбочаване на корекцията на БФБ, една позиция като ГАЗ, може да се държи дефанзивно - при наличие на новини )
            Стискай палци да не ти се наложи да разбереш това, което те интересува по описания от теб начин!
            Любимец, казах при наличие на новини, вземайки думите на някой, който се изказа по-долу, че отдавна не се е чувало нищо около дружеството, но като че ли, нещата съвсем не стоят така - като да няма какво да се каже ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
              Много ми е интересно, дали при задълбочаване на корекцията на БФБ, една позиция като ГАЗ, може да се държи дефанзивно - при наличие на новини )
              Стискай палци да не ти се наложи да разбереш това, което те интересува по описания от теб начин!

Коментар

• Много ми е интересно, дали при задълбочаване на корекцията на БФБ, една позиция като ГАЗ, може да се държи дефанзивно - при наличие на новини )

Коментар

• Суууупер))Дойдохме си на приказката...))
                  Ключето от палатката не е във високите цени на нефта)

Коментар

• Съни, в годишния отчет не очаквам да се отразят толкова много високите цени на петрола в последните три месеца. Отражение сега очаквам от дейността на новото дружество Химимпорт ойл ) В някой, от по-следващите отчети, вече очаквам по-сериозно отражение на високата цена на петрола в едни по-големи приходи за дружеството, като се нядявам да се сбъднат очакванията на мениджмънта за увеличаване на добива през 2008 г., заявено през април 2007 г. )

Коментар

• Инвесторр, дай да изчакаме Q4 и да видим какво ще е отражението на високите цени на петрола от последното тримесечие...
                      Надявам се, да е добро))
                      А...също се надявам петролът тази година да не прескача повече от 105$, по мнение на много анализатори )

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                        Е, ти като цяла година я виждаш тази връзка какъв ти е кяра от позицията за 2007 ???
                        Ами за 2007 г. ГАЗ има доходност от над 60% и повече от примерно Топливо, Алкомет, Албена, Албхл и много други, в същото време е слаборискова позиция, понеже е очевидно, че е подценена, отделно всеки знае, че се чакат много новини ) Аз съм ви казвал, какво според мен трябва, да излезе като новини, рано или късно, просто няма как да бъде пропуснато да не излезе в публичното пространство ) Отделно, ГАЗ е здрава позиция като акция, понеже през 2007 очевидно много си затвориха позициите, а други отвориха )

Коментар

• Е, ти като цяла година я виждаш тази връзка какъв ти е кяра от позицията за 2007 ???

Коментар

• А, това, че засега малко хора виждат връзка между покачващите се цени на петрола и ПДНГ, си е проблем на тези, които не я виждат )

Коментар

• За скъпия петрол си има причини, това са липсата на достатъчно инвестиции за проучване, добив, транспорт и съхранение на петрол ) Това не е моя мисъл, а на един изпълнителен директор на голяма американска петролна компания ) Петрол в недрата на земята има, но вече се вижда края на евтиния петрол, добиван за по няколко долара ) Съни, не виждам, защо виждаш радост, в коментарите ми, просто се мъча да бъда реалист )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Heraclitus, занесе ли си торбицата, с която да подкрепяш ДЦК-тата))

Можеш ли да обясниш, ако петролът нарастне с още 30-40% къде ще отиде инфлацията и колко ще спечели Инвесторр от покачването на цената на Газ дори с 100%
                                Инвесторр, и аз за реализъм малко си мислех))Какво ще си купиш в повече със спечелените парички от Газ, ако светът навлезе в рецесия - една Тата кола и ще обикаляш да гледаш тъжните физиономии на хората...

труден въпрос му задаваш(АЛЧНОСТ И СТРАХ ) а пък отговора триж пъти по-труден

Коментар

Working...
                                X