IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Споко момчета , по Тюленово техниката на дружеството макар и поовехтяла още помпи нефт и газ....
    А дали навсякъде е подобна техниката или има места с по-новичка, а?

Стана ми иначе ясно. Тези, които разпрвят, че цената ще падне нямат акции, а останалите чакащи ръст - имат.

Аз също имам, но с кеф бих допълнил на 5.80-6 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      че те реални ли са, аз мислех че е бъзик и с тая помпа се вади вода за слънчогледа отзад
      Абсолютно реални от преди 4-5 дни. Лично съм ги снимал.

п.п.

Към Е.П. , нямам акции просто спрях и направих няколко снимки за визуално представа на съфорумците които се интересуват. Площадката на предприятието там има доста западнал вид а около цялото Тюленово е пълно със стари ръждясали цистерни ..... нефт може да няма но от скрап ще изкарат някои лев , стига братята да не ги приварят
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Тия снимки са по-скоро причина човек да си продаде акциите
        че те реални ли са, аз мислех че е бъзик и с тая помпа се вади вода за слънчогледа отзад

Коментар

Споко момчета , по Тюленово техниката на дружеството макар и поовехтяла още помпи нефт и газ....
          Тия снимки са по-скоро причина човек да си продаде акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
            Докато не слезе балоняка поне към 4-5 кинта още много разсъждения на глас ще има да дадем. Рано му е още за движение
            Не е препоръка
            Според мен ще слезе
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Тук явно докато не отидем пак към 7-те лв. няма да има движение... Не препоръчвам нищо, разсъждавам на глас...
              Докато не слезе балоняка поне към 4-5 кинта още много разсъждения на глас ще има да дадем. Рано му е още за движение
              Не е препоръка
              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Тук явно докато не отидем пак към 7-те лв. няма да има движение... Не препоръчвам нищо, разсъждавам на глас...

Коментар

Трябва да се направи едно сериозно проучване оше колко ще помпат, защото да знаеме какво да правим.

Коментар

• Споко момчета , по Тюленово техниката на дружеството макар и поовехтяла още помпи нефт и газ....
                    Attached Files
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ъп... ама вчера не се обади изобщо?!?
                      Защото си купувам кротко и въобще не ви препоръчвам. Дори тези, които имат ако може да излизат. Да...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                        Батя продаде, бутна пазара и сега пълни
                        Еми вкъщи имам челяд да храня

Коментар

• Батя продаде, бутна пазара и сега пълни

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            Ъп, Ъп... както е видно и днес.
                            Ъп... ама вчера не се обади изобщо?!?

Коментар

До сега газ, а сега на спирачките, така ли?! Хайде, много компетентни хора имаше тук, къде са прогнозите?!
                              Ъп, Ъп... както е видно и днес.

Коментар

• До сега газ, а сега на спирачките, така ли?! Хайде, много компетентни хора имаше тук, къде са прогнозите?!

Коментар

Working...
                                X