IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две кифтенца... Мляс, мляс.

Коментар

• Търсенето е 2.5 пъти по-голямо от предлагането, но на тази цена едва ли ще си купите. По-вероятно е да останете с празни ръце Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Ами тя печалбата последните 3 години си е все около лев /акция ,малко нагоре или надолу ,ама няма кой да я оцени
        Тази година ще е доста повече от лев на акция...дори очаквам подобрение през идните месеци. Все пак начело е г-н Керезов, а вервайте ми той знае и може.

Коментар

• Ами тя печалбата последните 3 години си е все около лев /акция ,малко нагоре или надолу ,ама няма кой да я оцени
          Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
          Бизнесът си е бизнес и то какъв... Я погледни навън компаниите от този сектор на какви коефициенти се търгуват.

Печалба от близо 8 млн. лв. за шест месеца лично мен ме устройва, дано темпа се запази и занапред

Коментар

• Според мен тази акция трябва да си отиде на едни 12 лв., докато Зрънчо може да си стои на 45 ст. Причината проста - едните работят, а другите само консолидират.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Тази акция от много години се търгува на много ниска цена заради други причини...
              Бизнесът си е бизнес и то какъв... Я погледни навън компаниите от този сектор на какви коефициенти се търгуват.

Печалба от близо 8 млн. лв. за шест месеца лично мен ме устройва, дано темпа се запази и занапред

Коментар

• Тази акция от много години се търгува на много ниска цена заради други причини...
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• както и да е рано или късно 11 лева , требе си малко игрички

Коментар

• Трудно ми беше да се сдържам от коментари през идните седмици. Отчетът обаче излезе и това затвърди добрите ми впечатления от позицията. Мениджмънтът се справя отлично, ДА!

С този темп на развитие в края на годината тези 6-7 лв. ще ни се струват жълти стотинки.

Коментар

• гаааааааас

Коментар

• Дайте още... още, още...

Коментар

• Спомних си тази новина:
                          http://btvnews.bg/126325-Otkriha_gol...n_(video).html
                          Откриха голямо газово находище край Плевен (видео)
                          По текущи цени това означава, че ще продават газ за около 1 млрд. лв. на година.

И си мисля: и ГАЗ копаят в същия район, да вземат и те да открият нещо подобно и да правят по 1 млрд. продажби на година.

Коментар

• Ще взема известно време да се въздържам от коментар по позицията, че днес нещо изведнъж много желаещи се появиха да купуват.

*Имам акции, нищо не ви препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              В Тюленово това е ситуацията. На други места не знам.
                              Край Д. Дъбник е същата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                                А дали навсякъде е подобна техниката или има места с по-новичка, а?

Стана ми иначе ясно. Тези, които разпрвят, че цената ще падне нямат акции, а останалите чакащи ръст - имат.

Аз също имам, но с кеф бих допълнил на 5.80-6 кинта
                                В Тюленово това е ситуацията. На други места не знам.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X