Две кифтенца... Мляс, мляс.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАми тя печалбата последните 3 години си е все около лев /акция ,малко нагоре или надолу ,ама няма кой да я оцени
Коментар
-
Ами тя печалбата последните 3 години си е все около лев /акция ,малко нагоре или надолу ,ама няма кой да я оцениПървоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеБизнесът си е бизнес и то какъв... Я погледни навън компаниите от този сектор на какви коефициенти се търгуват.
Печалба от близо 8 млн. лв. за шест месеца лично мен ме устройва, дано темпа се запази и занапред
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТази акция от много години се търгува на много ниска цена заради други причини...
Печалба от близо 8 млн. лв. за шест месеца лично мен ме устройва, дано темпа се запази и занапред
Коментар
-
Спомних си тази новина:
http://btvnews.bg/126325-Otkriha_gol...n_(video).html
Откриха голямо газово находище край Плевен (видео)
По текущи цени това означава, че ще продават газ за около 1 млрд. лв. на година.
И си мисля: и ГАЗ копаят в същия район, да вземат и те да открият нещо подобно и да правят по 1 млрд. продажби на година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ Тюленово това е ситуацията. На други места не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеА дали навсякъде е подобна техниката или има места с по-новичка, а?
Стана ми иначе ясно. Тези, които разпрвят, че цената ще падне нямат акции, а останалите чакащи ръст - имат.
Аз също имам, но с кеф бих допълнил на 5.80-6 кинтаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар