IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Общинският съвет в Шабла предостави земи и за третия голф комплекс на ТИМ
    в. Дневник

Общинският съвет в Шабла одобри и третия проект за голф комплекс на варненската група ТИМ - "Шабла голф", в който ще има апортно участие с общински терени. В съвместното дружество с "Проучване и добив на нефт и газ" ще бъдат вкарани 1200 от общо 1400-те дка, върху които ще се изгражда ваканционното селище между село Тюленово и Шабла. За част от тази площ инвеститорът има концесия за добив на нефт и газ за срок от 35 години. От дружеството заявиха, че между концесията и изграждането на голф игрището няма нищо общо, защото полезните изкопаеми са под земята, докато другото е над нея.
    Хайде, влизаме и в голф бизнеса!

Коментар

• И аз имам някоя и друга бройка - ей, тъй - за цвят!
      Абе старата любов ръжда не хваща!

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
        Първоначално изпратено от Investorrr
        Костюм, влезе ли тук вече?
        Ами дано е влязъл, че засега сме само аз, ти и Боримечката
        Не съм. Хванах влака за Монтана в 9,50.

Коментар

• ааа не ста сами

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
            Костюм, влезе ли тук вече?
            Ами дано е влязъл, че засега сме само аз, ти и Боримечката

Коментар

• Костюм, влезе ли тук вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                Investorre, до кога ще гледаме тая мъка ..незнам вече. Много добър годишен отчет -гребем надолу, отличен за първото тримесечие -гребем надолу ..Изсипвания, изсипвания .. смешни нива и обеми. При тези продавачи, готови на всичко да се разделят с акциите си ,скоро бяло видело няма да видим. Нелогични действия ,анормална държава. По надолу бях направил един коментар, по-който искам да изразиш мнение, както и да коментираме всичко случващо се по позицията, или по точно всичко неслучващо се.
                Желая успехи на всички колеги тук !
                Явно трябва един зъл отчет, че да тръгне Газа нагоре . Гледам пропан . бутана е 3ст. нагоре днес. Май е време и тука поне толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                  devils, харесва ли ти вече затвърденото низходящо движение по нашата позиция
                  Естествено, че не ми харесва, но движението надолу наистина е затвърдено, желаещите да си купят акции сериозно намаляват. Преди време бях споменал, че с подобно поведение едва ли ще задържим 9-ката - за съжаление това изглежда все по-реално.,както и това,че вече не остана и какво да си кажем по позицията. Май ни остава само да чакаме, пък времето ще покаже докъде ще стигнем.

Успехи !

Коментар

• devils, харесва ли ти вече затвърденото низходящо движение по нашата позиция

Коментар

• Браво, браво, нека 9.3 лв. Капман, пак ще са шампиони и тази година май, така като гледам Добре и тук всичко е под контрол

Коментар

• Devils, вчера, разгледах неконсолидирания отчет на Каолин за Q1, преди това бях разгледал и същия отчет на ГАЗ, и двата излязоха вчера. Ами не видях съществени разлики в показателите, специално сравни сумите на собствения им капитал. За сметка на това разликата в пазарните им капитализации е без коментар. Личното ми мнение, e че мениджмънта на ГАЗ, както и перспективите пред ГАЗ са много по- силни - несравнимо по-силни. Хайде стига толкова. Не е препоръка, само лично мнение на база мои анализи върху пазара. Притежавам акции от ГАЗ.

Коментар

• А и друго - от както Химимпорт придобиха контрол върху дружеството направиха доста реформи -не може да се отрече. Направиха преструктуриране по отрасли, оптимизираха разходите, като и двете неща бяха с цел увеличаване на добива от разработваните находища. Това несъмнено даде резултат, но ми се струва,че за да стане това, което очакваме са необходими много по-големи инвестиции. А за момента ПДНГ остава на заден план, усилията на CHIM, са и през изминалата година бяха насочени към финансовия сектор, застрахователната дейност и транспорта /речен и въздушен/.
                          Пренасочването на финансови ресурси в ПДНГ според мен е наложително, а дали ще стане - ще видим.

Коментар

• devils, ех, ех. Не ми се коментира, винаги съм си казвал мнението по тази позиция. Който има търпение и разум, ще изкара пари тук /хубави и бели пари/, това е. Това е препоръка само за devils /понеже ме помоли/. За останалите не е препоръка.

Коментар

• Investorre, до кога ще гледаме тая мъка ..незнам вече. Много добър годишен отчет -гребем надолу, отличен за първото тримесечие -гребем надолу ..Изсипвания, изсипвания .. смешни нива и обеми. При тези продавачи, готови на всичко да се разделят с акциите си ,скоро бяло видело няма да видим. Нелогични действия ,анормална държава. По надолу бях направил един коментар, по-който искам да изразиш мнение, както и да коментираме всичко случващо се по позицията, или по точно всичко неслучващо се.
                              Желая успехи на всички колеги тук !

Коментар

• Абе, на много хора ви се искат и виждат изсипвания тук

Коментар

Working...
                                X