If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами досега трябваше да сте излезли сто пъти, да сте направили 40-50 % от други позиции и в момента който се пораздвижи - влизате пак. Аз ли да ви уча?!
Стига бе Жоро, то ние ако излезем, кой ша остане
Трябва да има все някой да поддържа фронта
Ами досега трябваше да сте излезли сто пъти, да сте направили 40-50 % от други позиции и в момента който се пораздвижи - влизате пак. Аз ли да ви уча?!
devils, какво ще кажеш , ГАЗ не я бърка ни мечи, ни бичи пазар - все на едно място тъпче. Гледам да ти споделя, че споделената мъка е половин мъка
Абе верно си е мъка .. Вече не се наемам да направя и някакъв смислен коментар тука. То акцията не се подчинява на нищо ..имам чувството ,че съществува сама за себе си на фондовата борса, и се подчинява на всичко друго ,но не и на пазарната логика - И аз самия вече незнам на какво ..??
Това, което ще раздвижи сериозно позицията не са голф игрищата ,макар че няма лошо и в това. Всички очакваме да чуем за :
Чувствително увеличаване на добива в разработваните находища или за разработване на находища в чужбина. Това са основните плюсове и перспективи за едно добивно дружество. За сега не съм чул нищо нито за едното, нито за другото- затова ще си движим на място и тва е .
Зарко, както са казали мъдрите хора, Господ дава, ама в кошара не вкарва...вече колко време се търгува под 10 лв., днес имаше и на 9.2 лв. предлагане...
ГАЗ очевидно са надупчили яко ливадите край Шабла и както обикновенно не са открили нищо. Сега са си махнали сондичките, и понеже са останали 10-тина дупки, са решили да ги оползотворят като направят едно голф-игрище. Хохохо. :-)
Ако новината е вярна, факта, че дупките в голфа са повече от 10-тина, може да означава само едно - в същият стил, но не е задължително с толкова голямо дневно нарастване (по-скромно) - мениджмънта знае какво прави! (а причините за корекцията ги знаем - те бавно, но сигурно отшумяват)...
lex-a, без препоръки, но мисля, че все още са промоционални! Успех!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
ГАЗ очевидно са надупчили яко ливадите край Шабла и както обикновенно не са открили нищо. Сега са си махнали сондичките, и понеже са останали 10-тина дупки, са решили да ги оползотворят като направят едно голф-игрище. Хохохо. :-)
Зарко, това не е интересен въпрос. Краткосрочно колко по-малко в час /имам предвид пропуснали са да разгледат отчетите на дружеството за Q1 2007 г. и изминалите 5-6 години, не вярват на възможностите на мениджмънта на ГАЗ/, толкова по-добре. Въпроса е каква ще е цената на есен - дубъл или повече. Не е препоръка.
Коментар