IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от joro lex-a
    Ами досега трябваше да сте излезли сто пъти, да сте направили 40-50 % от други позиции и в момента който се пораздвижи - влизате пак. Аз ли да ви уча?!
    Стига бе Жоро, то ние ако излезем, кой ша остане
    Трябва да има все някой да поддържа фронта

Коментар

• Жоро, дано да успееш така да направиш. Аз имам злочест опит от такива спекулативни излизания. Научил съм си урока и нямам такава смелост.

Коментар

• Ами досега трябваше да сте излезли сто пъти, да сте направили 40-50 % от други позиции и в момента който се пораздвижи - влизате пак. Аз ли да ви уча?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          devils, какво ще кажеш , ГАЗ не я бърка ни мечи, ни бичи пазар - все на едно място тъпче. Гледам да ти споделя, че споделената мъка е половин мъка
          Абе верно си е мъка .. Вече не се наемам да направя и някакъв смислен коментар тука. То акцията не се подчинява на нищо ..имам чувството ,че съществува сама за себе си на фондовата борса, и се подчинява на всичко друго ,но не и на пазарната логика - И аз самия вече незнам на какво ..??
          Това, което ще раздвижи сериозно позицията не са голф игрищата ,макар че няма лошо и в това. Всички очакваме да чуем за :
          Чувствително увеличаване на добива в разработваните находища или за разработване на находища в чужбина. Това са основните плюсове и перспективи за едно добивно дружество. За сега не съм чул нищо нито за едното, нито за другото- затова ще си движим на място и тва е .

Коментар

• devils, какво ще кажеш , ГАЗ не я бърка ни мечи, ни бичи пазар - все на едно място тъпче. Гледам да ти споделя, че споделената мъка е половин мъка

Коментар

• На някой вече им писна да чакат. Дано не съжаляват.

Коментар

• Зарко, както са казали мъдрите хора, Господ дава, ама в кошара не вкарва...вече колко време се търгува под 10 лв., днес имаше и на 9.2 лв. предлагане...

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                  ГАЗ очевидно са надупчили яко ливадите край Шабла и както обикновенно не са открили нищо. Сега са си махнали сондичките, и понеже са останали 10-тина дупки, са решили да ги оползотворят като направят едно голф-игрище. Хохохо. :-)

Ако новината е вярна, факта, че дупките в голфа са повече от 10-тина, може да означава само едно - в същият стил, но не е задължително с толкова голямо дневно нарастване (по-скромно) - мениджмънта знае какво прави! (а причините за корекцията ги знаем - те бавно, но сигурно отшумяват)...

lex-a, без препоръки, но мисля, че все още са промоционални! Успех!
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• ГАЗ очевидно са надупчили яко ливадите край Шабла и както обикновенно не са открили нищо. Сега са си махнали сондичките, и понеже са останали 10-тина дупки, са решили да ги оползотворят като направят едно голф-игрище. Хохохо. :-)

Коментар

• Чак ме боли за някои като гледам какво става

Коментар

• Въпросът наистина не е интересен, но все се опитваме да хванем логиката...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарко, това не е интересен въпрос. Краткосрочно колко по-малко в час /имам предвид пропуснали са да разгледат отчетите на дружеството за Q1 2007 г. и изминалите 5-6 години, не вярват на възможностите на мениджмънта на ГАЗ/, толкова по-добре. Въпроса е каква ще е цената на есен - дубъл или повече. Не е препоръка.

Коментар

• Днес въпросът ще бъде: колко над 9,50 ще затвори пазара?

Коментар

• Аз я разбирам, че в портфейла на ГАЗ влиза вече и още едно дружество Шабла голф.

Коментар

• Братчед, защо я публикуваш тази информация, нека си мислят, че ГАЗ за нищо не става и че ще фалира като свърши нефта и газта..майтап разбира се

Коментар

Working...
                                X