IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПФБК много мощно нахлу тук. Какво ли мислят за следващите дни?
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
      Първоначално изпратено от Investorrr
      devils, днес харесва ли ти графиката :lol:
      Това е ниво, което на няколко пъти достигахме, но не успяхме да задържим. И познавайки си стоката /продавачите по позицията /, смятам, че още е рано да се радваме.
      Успех !
      Гледай времето навън, как изведнъж заваля, че чак новодни. Така я виждам и тук работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
        devils, днес харесва ли ти графиката :lol:
        Това е ниво, което на няколко пъти достигахме, но не успяхме да задържим. И познавайки си стоката /продавачите по позицията /, смятам, че още е рано да се радваме.
        Успех !

Коментар

• devils, днес харесва ли ти графиката :lol:

Коментар

• Нека, нека. Нека да растат акции тип лотарийни билети и да правят П/Б над 5, а син чип като ГАЗ нека да спи спокойно

Коментар

• КОЛЕГИ КАКВО СТАНА ТУК
              МЪЛЧАНИЕ

Коментар

• Не знам, какво има да го коментирате толкова ПДНГ. Хората са казали, който иска пари, трябва да трупа знание и да е търпелив

Коментар

• Първоначално изпратено от iv007
                  Абе не е грешка да имаш ТИМ дружества , мисля че за по-голяма част от колегите не е ;-) . Чудно ми е каква песен ще пеят някои когато един щастлив ден , дано е скоро :-), имаме хубав UP при GAZ...
                  Има дружества и ДРУЖЕСТВА в структурата на ТИМ. Съгласен съм. Аз в момета имам две такива и им се радвам как растат. ГАЗ-а някой ден може и да направи "хубав UP" ама кога ли ще е това...? и какви ли ще са пропуснатите ползи....?

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                    Правило Но.4: Не си измисляй правила, за да оправдаваш собствените си грешки!
                    Rule No5.
                    koito sledva rule No4. se opitva da tursi samouspokoenie i su4ustvie v dulgi i bezsmilseni diskusii na sobstvenite drebni spekulacii v tozi ve4e izklu4itelno bludkav forum

Коментар

• Абе не е грешка да имаш ТИМ дружества , мисля че за по-голяма част от колегите не е ;-) . Чудно ми е каква песен ще пеят някои когато един щастлив ден , дано е скоро :-), имаме хубав UP при GAZ...

Коментар

• Ето и малко история: миналата година по това време ГАЗ тъпчеше на едно място между 47-50 лв., при подобна скръб - на два, три дена по няколко сделки - от едната страна инвеститор с научен урок, от другата отчаят акционер на ГАЗ. Абе, всеки си знае най-добре

Коментар

• Правило Но.4: Не си измисляй правила, за да оправдаваш собствените си грешки!

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                            Rule No1.
                            ot pozicii na Chimimport i TIM ne se izliza!
                            ne i n atozi etap ot razvitieto im!

Rule No2.
                            te sa predimno za "long"-investment i za mene tvurdo buy&buy&hold
                            Вярно е, че се изкарват пари и с нарушаване на правилата, но рисковете са повече и не си струват. Правило 3. от мен: Неизменно спазвай правила 1. и 2. формулирани от Невърмайнд )

Коментар

• Rule No1.
                              ot pozicii na Chimimport i TIM ne se izliza!
                              ne i n atozi etap ot razvitieto im!

Rule No2.
                              te sa predimno za "long"-investment i za mene tvurdo buy&buy&hold

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                                Жоро, дано да успееш така да направиш. Аз имам злочест опит от такива спекулативни излизания. Научил съм си урока и нямам такава смелост.
                                Нали знаеш, че аз отдаааавна съм излязъл от тук. Иначе и аз съм имал неуспешни "излизания", но значително по малко от успешните :-)

Девилс, не се притеснявай - ако вие излезете, ще остане Розето и тн.... Успех!

Коментар

Working...
                                X