IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чекай и аз да попиша тука. Абе нещо кофти виждам П/БВ е мноооого големо бе Инвесторрр-е

Коментар

• Добре че сме аз и ти devils да поддържаме огъня в темата, че иначе ще се загуби някъде назад, без да се забележи )) Колко мъка има на този свят, Боже!

Коментар

• Аз съм го казал. Не продавам ПДНГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          Ех, ех, devils, радости и щастие по много други позиции, и мъка по нашата позиция - от ден на ден все по-мъчно става.....докога?!?
          Тука трябва да имам кристална топка, за да кажа нещо. Вече толкова приказки изприказвахме.. Виж ,че никой и не пише по темата от известно време насам. Аз съм си изказал мнението и нямам намерение да досаждам на колегите тук /ако са останали такива/. Ще ми е интересно да чуя какво мислят и другите колеги по темата - СКРЪБ ЛИ Е ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА НЕФТ И ГАЗ ??? - ИЛИ ДА

Търпение Investorre, трябва да удържим - ТОГАВА УСПЕХА ЩЕ Е ПО-СЛАДЪК !

Коментар

• Ех, ех, devils, радости и щастие по много други позиции, и мъка по нашата позиция - от ден на ден все по-мъчно става.....докога?!?

Коментар

• А сега ,ако поговорим по-сериозно за отчета.. и малко по-глобално -
              Отчетита сегашния ,а и предишния показват само едно - стабилност.
              Увеличават се приходите от продажба на продукция, спад на приходите от продажба на стоки, но компенсиран от по-чувствително увеличение на приходите от продажби на услуги. Мисля,че тази тенденция ще продължи и за в бъдеще - фундаменталните показатели на дружеството са стабилни, а това за мен е сериозна предпоставка за бъдещи успехи. Да не забравяме и разработваните нови находища- аз се надявам,че поне едно от тях ще има нужния търговски потенциал. Дружеството работи много добре, има и добри перспективи - и на това трябва да обърнат по-сириозно внимание от Хима. Защо го казвам - защото обръщат най-голямо внимание на финансовата област и транспортния сектор - речен и въздушен, това е очевидно. Вярно е, че направиха много за ПДНГ, но при по-сериозно финансиране, дружеството може наистина да се превърне в черната перла в короната на Химимпорт - нещо ,което го казва и Керезов, но според мен още не е факт.
              Успех на всички акционери тук, аз лично ще остана такъв и се надявам да е за добро - и след време всички да се радваме на добри печалби от инвестицията тук.

Коментар

• И според мен отчета бива, цената не!

Коментар

• Излезна отчета. Очаквам коментари !
                  Моя е ,че е прекалено добър ,за да тръгнем нагоре

Коментар

• Какво става с отчета бе хора ? Айде какво се мотаете !

Коментар

• По тази позиция винаги много добре съм разбирал купувачите, никога не са ми били ясни продавачите

Коментар

• Какво става с отчета ? Не го виждам нещо .. Дано изкарат 1-2 млн. загуба - та белким тръгнем нагоре. То като гледам днеска и при Хима какъв смех след отличния отчет, май полза от положителен финансов резултат тука нямаме. Всяко подобряване на резултатите на ПДНГ,води до понижаване на цената, така че тоя път се надявам на обратното.

Коментар

• Ех, Девилс, продължава мъката по нашата позиция, уви нищо не я лови )

Коментар

• Девилс, изчакай още малко да се преразпределят големите пакети между играчите и след това пътя е отворен...оня ден стана нещо такова, днес пак..

Коментар

• Интересни покупки на 116 днес - ГАЗ - 86 000 ?? Това е което липсваше тук, - интерес от страна на големите ИП, с малки изключения естествено, което доведе до смешните обеми от миналия и по миналия месец. ПФБК също онзи ден се включи мощно. Дано това се превърне в тенденция, защото неминуемо ще съживи интереса към ГАЗ., и цената ще помръдне най-после.
                              Имам предчуствие, че тук вече е крайно време за нещо - ще видим за какво - дано да е за добро !
                              Поздрави на колегите тук и приятно изкарване на празниците !

Коментар

• Ами сега се оттърваха от ПИБ и им останаха 70млн. за харчене

Коментар

Working...
                                X