If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eдинствения проблем е цената според мен . Иначе желаещи за купуване едва ли липсват.
ЕТФ-а вдигна много високо летвата .
Цената е и основната причина дружеството да изпадне от Софикс .
+1
Ма той фонда и много други неща вдигна нереално, та после ред сълзи, ред сополи, но който играе-пичели, който не играе - е, той си знае Все пак чакаме, за редили сме се с пуканки и гледаме филма, да видим какво ще се получи на финала и дали ще влезе убития
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
По добре е да минава като пакетна или няколко такива, но и не виждам какъв е проблема и зора това да става още сега, имат достатъчно време да се случи и по натам.
Eдинствения проблем е цената според мен . Иначе желаещи за купуване едва ли липсват.
ЕТФ-а вдигна много високо летвата .
Цената е и основната причина дружеството да изпадне от Софикс .
Пратих му на имейл оферта купува на 5.10лв да видим дали ще ме огрее.Шегуваме се ние тука ама ако до четвъртък няма пакетна сделка, то в петък като нищо може да последва разпродажба.....
По добре е да минава като пакетна или няколко такива, но и не виждам какъв е проблема и зора това да става още сега, имат достатъчно време да се случи и по натам.
И що точно в четвъртък? Това, че Софикс ребалансира от 19 март не означава, че в неделя трябва всичко да са разпродали.
Разбира се че не означава това,просто боба така ми говори.Ако не намерят купувач до петък каква е гаранцията че ще намерят др. или по другата седмица .....просто размисли и страсти
Пратих му на имейл оферта купува на 5.10лв да видим дали ще ме огрее.Шегуваме се ние тука ама ако до четвъртък няма пакетна сделка, то в петък като нищо може да последва разпродажба.....
И що точно в четвъртък? Това, че Софикс ребалансира от 19 март не означава, че в неделя трябва всичко да са разпродали.
Ми Никито има де ! Подайте наддавателни предложения в запечатан плик и му ги пратете, и може да ви огрее
Коментар