Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ми Никито има де ! Подайте наддавателни предложения в запечатан плик и му ги пратете, и може да ви огрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Защо трябва да ги продават.На всяка цена.Само глупости се пеше в този форум!
ПП. Глупост е да напишеш, че пакетът ще мине на 8.3 лв, както ти си написал.Last edited by конфуций; 12.03.2018, 17:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение1,8 млн. картона как се продават в този спих )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ми Никито има де ! Подайте наддавателни предложения в запечатан плик и му ги пратете, и може да ви огрее
Да, супер идея! Сигурно ще може и пазарни поръчки да се подадат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз съм от другата страна и чакам - ако стане, стане, ако не стане - търсим друг папир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз съм от другата страна и чакам - ако стане, стане, ако не стане - търсим друг папир
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Лесно ти е на тебе - нали си от другата странаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение1,8 млн. картона как се продават в този спих )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Слагат ги първо на 7лв и постепенно местят с по 10 ст. надолу докато се продадат,какво толкова има?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Другият вариант е като Чичо при Софарма - казват цена и безкрайно дълго време продават на нея, с което убиват пътя нагоре, само дето тук нямат безкрайно дълго време. Победата идва при тези, които умеят да чакат - стара китайска поговоркаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ква загуба?? към този момент "капиталовата загуба" е всъчност е печалба +4,9% .. по данни на инвестор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И защо да ги продава след като след няколко месеца пак ще влезе и ще трябва да ги купува?
- 1 like
Коментар
Коментар