IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Много хора може да си останат с чакането на тази цена ! Пакета по всяка вероятност ще се договори или замени.
    С какво според теб може да се замени?Холдинг Варна може би......
    Last edited by спекуланта; 13.03.2018, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Едва ли някой ще започне да купува повече преди цена от 6,70-7,00лв. Лично мнение...
      Много хора може да си останат с чакането на тази цена ! Пакета по всяка вероятност ще се договори или замени.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
        Който успя да купи евтино е късметлия + добавка дивидент
        Едва ли някой ще започне да купува повече преди цена от 6,70-7,00лв. Лично мнение...

Коментар

• Който успя да купи евтино е късметлия + добавка дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
            Сещам се какво имаш предвид под "възлова" - че м.г. по това време обявиха дивидента и цената скочи точно с размера на дивидента.
            Направих справка - от 7,75 на 8.00. Обаче тогава все още беше време на всеобщ ъп и еуфория.

Да имаше еуффффУрия, но не от експатки, та средната им си е прилична и хич не ги мисля къде ще излязът.
            Картинката в Казанлък ми е по важна.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Наборе, не си забравил, че следващата седмица е възлова и всите го знаят, ама не го отчитат
              Сещам се какво имаш предвид под "възлова" - че м.г. по това време обявиха дивидента и цената скочи точно с размера на дивидента.
              Направих справка - от 7,75 на 8.00. Обаче тогава все още беше време на всеобщ ъп и еуфория.

Коментар

• Чакам на 5.30 има ли желаещи да продават

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

3.82 лв е хубава средна. Нормално да си гледаш отчетите и да не се притесняваш ако падне с 15-20 процента. Ама ако трябваше да влизаш тепърва, нямаше да пипаш над 7 лв.

Те само да растът със същия темп , а и маржа да спре да се свива(което си е в реда на нещата) ! Има какво да се гледа и чака и при тези нива!

Коментар

Да x3,820766=такава е вече и ако си разчел правилно последния пост от (портфейла) позицията са извадени доста хиледарки, та новата средна е от 16г. с малки заслуги от групата.
                    3.82 лв е хубава средна. Нормално да си гледаш отчетите и да не се притесняваш ако падне с 15-20 процента. Ама ако трябваше да влизаш тепърва, нямаше да пипаш над 7 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Да. Ама средната ти е доста надолу е от сегашната. На тези цени не купуваш нали?

Да x3,820766=такава е вече и ако си разчел правилно последния пост от (портфейла) позицията са извадени доста хиледарки, та новата средна е от 16г. с малки заслуги от групата.
                      Last edited by inta53; 12.03.2018, 19:05.

Коментар

Междуредовете ми пише , че не цената ми е най важна (особено при мен), а всеки следващ бюлетин!
                        Да. Ама средната ти е доста надолу е от сегашната. На тези цени не купуваш нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Като не е в Софикса - на никой освен акционерите в дружеството не му пука каква е цената.
                          И на тези които нямат, но искат да влезнат тук ! Всеки би искал да купи добра компания на ниска цена

Коментар

Като не е в Софикса - на никой освен акционерите в дружеството не му пука каква е цената.

Междуредовете ми пише , че не цената ми е най важна (особено при мен), а всеки следващ бюлетин!

Коментар

Анджък, скоро и инта53 ще го разбере - easy come, easy go
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Очертава се да продължи да Ви е "нереално" и не че аз не съм заредил от ляво, но за мен си е реално

Коментар

Working...
                                X