IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TRAPPER
    Пощенска купиха на 9.20 .........................
    Пожелавам им в понеделник да успеят да си купят и на 11

Коментар

• Nikola,
      Чувстваш ли се днес доста по-богат

Коментар

• Пощенска купиха на 9.20 .........................

Коментар

• Първоначално изпратено от prirodno kuh
          ...Dalgi mesezi niama6e nikakvo dvijenie tuka .
          Точно и за това вчера, когато проби съпротивата си купих. Но не съм се надявал чак пък на такъв късмет

Коментар

• Aaaa tova be6e mnogo gotino pi6e6 mnenie i posle si go zitira6:-)Vagnoto e 4e novogodi6nite podarazi na investitorite tuka zapo4naha da se razdavat ot dneska:-)Dalgi mesezi niama6e nikakvo dvijenie tuka .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
              Не ми се мисли къде ще отиде цената, когато започне да купува Биохим за обезпечаването на сертификата.
              Всъщност мисли ми се и ми става едно хубаво ...

Коментар

• Не ми се мисли къде ще отиде цената, когато започне да купува Биохим за обезпечаването на сертификата.

Коментар

• Ми като гледам днешния растеж - още в началото на следващата седмица
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ха-ха-ха - Деветуна !!!! Кога ще отстреляме Грозникът? ;-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• КФН трябва да разскедва всички по-големи купувачи от миналите 2-3 седмици, явно са търгували с върешна информация.

Коментар

• Яхооооооооо, да... :-)

Коментар

• Импе, Яхоооууу ще има май!
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ха-ха - якото Яхо-о-о-о-о продължава по позицията, да...

Коментар

• Сега онзи фонд, който се обезпечава със Софикс, ще трябва да си накупи доста МЦХ-та
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Във връзка с взето решение на Съвета на Директорите на БФБ-София АД, считано от 02.02.2007 год. се прави промяна в базата на индекса Софикс, а именно: изважда се Слънчев Бряг АД-Слънчев Бряг, а се добавят Химимпорт АД-София, Кораборемонтен Завод Одесос АД-Варна и М+С Хидравлик АД-Казанлък.

БФБ-София АД
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X