IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една акция струва толкова колкото един инвеститор е склонен да даде за нея.
    Следя това дружество от времената на масовата приватизация. То е от типа ЦКБ , никога няма да те разочарова.
    Всеки сам да си прави изводите.

Коментар

• Охоо, Роз пак ли си тук??? Всички разбрахме, че най хубавото дружество за една блондинка е ГАЗ . Иначе за М и С не се притеснявай с 23 млн. инвестиции за последните 2 години не го мисли това дружество .

Коментар

• Тук истината е една и пределно ясна на всички, това малко предприятие в гр. Казанлък, не струва 113 млн. лв., колкото му е дал ПАЗАРЪТ към 19.01.2007 г.

От тук всеки сам може да си вади изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от TRAPPER
          Много хора се смееха преди 2 и нещо години, като говорех че имат супер бъдеще, а аз вложих 90% ( деведесет) там тогава ................
          Май ако си прав след 2 години береш по принцип.
          trapper, mnogo e vajno da se znae i 90% ot kakvo koli4estvo...

Коментар

• тенденциите в цената на дружеството

Поздрави на всички инвестирали. На фона на общата еуфория обаче си струва да се видят някои индикатори. Напр. P/B при условие, че счетоводната стойност за 9 мес. е 2.33. Като се изчерпи търсенето за целите на индексните фондове, накъде ли ще тръгне цената?

Коментар

• Много хора се смееха преди 2 и нещо години, като говорех че имат супер бъдеще, а аз вложих 90% ( деведесет) там тогава ................
              Май ако си прав след 2 години береш по принцип.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                Nikola,
                Чувстваш ли се днес доста по-богат
                Говори ми, говори ми!
                Поздравявам всички, които повярваха в М+Ц. Поздравления и за БФБ, че решиха точно то да влезне в СОФИКС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Какво е това КФН ??? Продава ли се?

Не се продава, но, както си вървях по площада, чух двама, минаващи край мен да казват, че нещо с подобна абревиатура се купувало и то - много лесно...
                  Не е препоръка за купуване!
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Какво е това КФН ??? Продава ли се?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Гари, недей така, че вкараш некой в беля. Нема, нема да идва КФН, айде стига лов на вещици, я предпочитам да срещна бела мечка у плевника, отколкото да срещна КФН на двора

Коментар

• Ама пак скокът изпревари публикуването на това съобщение. Ало КФН, няма ли да разследвате това, а?

Коментар

• Хе-хее,Никола днес трябва да купонясва някъде с вашите залози))))
                          Успех!

Коментар

• Аз заложих на него още тогава... като си понапълних MCH под 7 лв.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Първоначално изпратено от Bond009
                              Ljatoto moje cenata da e mejdu 5 i 6 leva
                              Лятото цената ще е между 5 и 6 лв над текущите нива.
                              Кой от двамата ще познае? Как мислите? Аз залагам на Nikola

P.S. На 21.11.2006, когато е пуснато цитираното от мен мнение, БФБ е затворила на 6.96 лв. средна цена за акциите на М+С Хидравлик...
                              5-рка и от мен за Никола
                              а другият колега сега някъде стои и си мърмори разни големи прогнози

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от Bond009
                                Ljatoto moje cenata da e mejdu 5 i 6 leva
                                Лятото цената ще е между 5 и 6 лв над текущите нива.
                                Кой от двамата ще познае? Как мислите? Аз залагам на Nikola

P.S. На 21.11.2006, когато е пуснато цитираното от мен мнение, БФБ е затворила на 6.96 лв. средна цена за акциите на М+С Хидравлик...
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X