If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Име (наименование) Велев Инвест ООД, ЕИК: 175064007
Причина за уведомлението
Длъжност/статут член на Съвета на директорите
Васил Велев, представляващ
Първоначално уведомление/ изменение Настоящото представлява първоначално уведомление за сделка.
Данни за емитента, участника на пазара на квоти за емисии, тръжната платформа, участника в търга или тръжния инспектор
Име (наименование) М+С Хидравлик АД
ИКПС ЕИК 123028180
Данни за сделката(ите): този раздел трябва да се повтори за i) всеки вид инструмент; ii) всеки вид сделка; iii) всяка дата; и iv) всяко място, на което са извършени сделки
Описание на финансовия инструмент, вид инструмент Акция
BG11MPKAAT18
Естество на сделката Покупка
Сделката не е свързана с изпълнението на програми за опция за придобиване на акции.
Цена(и) и обем(и) Цена(и) BGN Обем(и)
6.150 300
6.200 82 824
Обобщена информация Цена BGN Обем
517 367.89 83 124
— Обобщен обем
— обща цена
Инта, баце, за пръв път да напишеш нещо, в което няма две-три цифри и лафче - сещайте се Ся, ще ти кажа моето мнение по въпроса вкратце, ти, като новопостъпил адепт, въпреки годините си, влязъл след голямото пук от 2007-2008, нямаш защитните реакции на тези, дето сме яли хурката тогава и сме пордавали на загуба. Аз лично съм се измъквал с минимални загуби по флагмани като хим, еубг, евроинс и т.н., че даже съм имал и печалби в периода от енемона и една врътка с чичо бедо. Ти това го нямаш, влязъл си на растящ или поне непадащ пазар, и си мислиш, че всички, което хвърчи, се яде, а думите на меринджеите и лъскавите прогнозки по отчетчетата значат нещо.
хубаво, това си е твоето мнение и твоето право, седиш с парите зад тази инвестиция - конгречулейшънс, както би казала една Тиква. Обаче така все повече ми заприличваш на онези, сектантите от фармата на Мумията, да не цитирам имена. Те така са го засмукали на г-н Тоя и г-н Оня, че само споменаването им следва да предизвиква у опонентите им страхопочитание и аксиомна непогрешимост. Толкоз, вярвам, че можеш да ме разбереш, а дали ще искаш да ме разбереш, е съвсем друг въпрос. Успех и само нагоре, но без излишното самонадъхване!
Много пишеш, много си умен и не само ти по този форум!
Отдавна припявам че сте преминали границата на общуване и така сте се нахапали, че не може човек
Ви сбере, колкото и да Ви уважава по единично!!! А знам колко черен хляб сте изяли на тейковците си!!!
Де ВИ е ъкъла бре;- хапете си но не се давете с плътта си! Кога трябва да преборвате с ВРЕМЕТО -
ТРЯБВА ДА СТЕ КАТО ЕДИН и зад ЕДИН !!! И мен ще ме изморите, и аз ще млъкна да Ви навиквам!
Инта, имаше ли безплатно кафе и шапки като при нЧичо..Ти е Казънлък ли ходи..Браво..
Да, и на двете дедо попе бех и рекох туй що ще ни натежава и за напред.
Рекох и че побарването отзади не носи нищо освен мирис ...
Да пипаме от горе рекох ,- от към главата, по малко да подстригват, за по добрият изглед !!!
Инта, баце, за пръв път да напишеш нещо, в което няма две-три цифри и лафче - сещайте се Ся, ще ти кажа моето мнение по въпроса вкратце, ти, като новопостъпил адепт, въпреки годините си, влязъл след голямото пук от 2007-2008, нямаш защитните реакции на тези, дето сме яли хурката тогава и сме пордавали на загуба. Аз лично съм се измъквал с минимални загуби по флагмани като хим, еубг, евроинс и т.н., че даже съм имал и печалби в периода от енемона и една врътка с чичо бедо. Ти това го нямаш, влязъл си на растящ или поне непадащ пазар, и си мислиш, че всички, което хвърчи, се яде, а думите на меринджеите и лъскавите прогнозки по отчетчетата значат нещо.
хубаво, това си е твоето мнение и твоето право, седиш с парите зад тази инвестиция - конгречулейшънс, както би казала една Тиква. Обаче така все повече ми заприличваш на онези, сектантите от фармата на Мумията, да не цитирам имена. Те така са го засмукали на г-н Тоя и г-н Оня, че само споменаването им следва да предизвиква у опонентите им страхопочитание и аксиомна непогрешимост. Толкоз, вярвам, че можеш да ме разбереш, а дали ще искаш да ме разбереш, е съвсем друг въпрос. Успех и само нагоре, но без излишното самонадъхване!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не знам как давате характеристики от своята камбанария, без да сте влезли в заводите, да сте поискали от изпълнителите да ви запознаят с процеси и инициативи, които движат и въвеждат и направляват!
Преди четири години, поисках и бях допуснат за оглед на процесите и производството еднолично. Сега (по мое искане)бяхме уважени с представителя на Алианс лично от прокуриста Вл. Спасов,- бяха ни показани почти всички производства и процеси, споделени цели за бъдещо развитие не по разлечни от публичните доклади, но видими и на място на развитието им! Не видях "компресори" с нахлузени презерв..... или балони!
За производството толкова,- желаещите повече да си направят труда да посетят ОС и заявят интереса си на място!
В протокола на ОС не са отбелязани предложенията, поради факта че не са поискани по реда и вписани в дневния ред на ОСА!
НО ! - Вие си закачете обица и знайте, че може и да се съгласуват общи искания с АЛИАНС !!!
И какво от това.....
?
На мажо в дадената обстановка немУ пука ако ще алианц да продаде всичките си акции по 50 стинки....
Важното е парите да са в джобето....
Колко съм се надявал на Алианц и даже позиции съм имал....нищо...синджир марка....
Държавата ,че има 10 годишен договор със шиши и държи над 5% от акциите нищо не направи ,даже да ги продаде на 40 лв да кажем а ще ги хвърли на без пари....скоро в БТХ.
Очаквам и алианц да се изтегли да не купува повече в тези фирми....
Не е препоръка...
Мислят за продажба на излишни акции и не само те....
Една от най-надутите и изкуствено подпирани акции точно от ПФ, а вие ревете? Не ви разбирам, честно!?!?!?! То тук, както и по всичките подобни маунтиноотрочета, единственото, което крепи е дивидента, който е мръсна дума за едно 90%+ от родните фирмички. Но пък и мажо добре се включва и си взема своето, нали
Нямам, беше ми в уоч листата, влезе ми в игнора и никога не бих имал. Просто е компания-балон, която, като пукне, ще повлече и ненабалончените. Не е препоръкЪ и ви желая успех в "борбата", която е с предизвестен край!
Не знам как давате характеристики от своята камбанария, без да сте влезли в заводите, да сте поискали от изпълнителите да ви запознаят с процеси и инициативи, които движат и въвеждат и направляват!
Преди четири години, поисках и бях допуснат за оглед на процесите и производството еднолично. Сега (по мое искане)бяхме уважени с представителя на Алианс лично от прокуриста Вл. Спасов,- бяха ни показани почти всички производства и процеси, споделени цели за бъдещо развитие не по разлечни от публичните доклади, но видими и на място на развитието им! Не видях "компресори" с нахлузени презерв..... или балони!
За производството толкова,- желаещите повече да си направят труда да посетят ОС и заявят интереса си на място!
В протокола на ОС не са отбелязани предложенията, поради факта че не са поискани по реда и вписани в дневния ред на ОСА!
НО ! - Вие си закачете обица и знайте, че може и да се съгласуват общи искания с АЛИАНС !!!
Коментар