като оценявам ликвидността и сегашните нива на спад на МСН и Планината, май е по-добре да се влиза в планината на 2,3 отколкото тук на 6,5. За дивидента не говоря - ясно е че тук ще е мноооого повече!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНали си дългосрочен ......тогава няма място за притеснение
п.с. абе и аз съм един дългосрочен(ей не съм ония дето така се казваше)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДЕСЕТ дни без сделка, леле къде влязох!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВтората рецесия влияе и на водещите компании
Коментар
-
М+С Хидравлик очаква 27% спад на продажбите за ноември
http://www.investor.bg/novini-i-anal...oemvri,143345/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук печалбата е вече над 11млн.
да попитам какви са очакванията за дивидента за 2012г. - не познавам историята на дивидентната политика на компанията и % на разпределяне на печалбата.
Дали ще дадат 20стинки и ще използват другите за да влязат във Сърбия или веднъж дали по 40стинки ще продължат?Изобщо М+Ц е едно от най-добрите борсови присъствия. Надявам се, (поне им го пожелавам) никога да не изпаднат да ни разочароват, така както го направи софарма
Коментар
-
тук печалбата е вече над 11млн.
да попитам какви са очакванията за дивидента за 2012г. - не познавам историята на дивидентната политика на компанията и % на разпределяне на печалбата.
Дали ще дадат 20стинки и ще използват другите за да влязат във Сърбия или веднъж дали по 40стинки ще продължат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми казвам,че ДОРИ влогът в КТБ е с 40% по-доходоносен от дивидентната доходност тук.А парите във всяка банка са гарантирани от ФГД до 100К евро....Относно ликвидността 100Кевро се теглят със заявка от няколко дена....Ти за колко време можеш да излезеш от тук и да излезеш със средно претеглена цена на желаната сума.Ако търсиш 6% мисля ,че си объркал рейса пич
както и да е - чиърс. Айде - лека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ мен ме учудват такива които ме препращат към влогарство какво правят тук.
Гарантирани пари в банка на определен кръг хора, да бе...майтапиш ли се , в златни кюлчета ли е гаранцията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
КТБ дава 8.5% по лихви на депозит....или с 40% повече...при ГАРАНТИРАНИ ПАРИ ....
Направо ме учудват някои разсъждения...на някои "спекуланти"
Гарантирани пари в банка на определен кръг хора, да бе...майтапиш ли се , в златни кюлчета ли е гаранцията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЪхъ, туй несъмнено си е дъ беста от неадсиците. Елитна акция, автомат за пари, а не за дългове, щедра към миноритарите с приличен 6% дивидент, добри перспективи и т.н. Заслужава си човек да я има дъъълго време. Като запали двигателите някой ден - няма има стигане.
КТБ дава 8.5% по лихви на депозит....или с 40% повече...при ГАРАНТИРАНИ ПАРИ ....
Направо ме учудват някои разсъждения...на някои "спекуланти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКак ще съм го прекарал, бе - пръвокачествена акция съм му продал.Ако не беше тъй - щях ли да притежавам Любовни послания от Втора година досега неизменно? Това беше пръвата акция, която си купих след масовата приматизация и след пръвите ми фаворити - Шератон и Албена - дори преди Медика или Софарма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА оттатък в темата на Атера каза че те е прекарал като ти е продал
Ма тъй е, като не ти издържат нервите, нали уж под 6 щеше да чакаш
ПС Сега са обаждайте на чича си О да ви сбира и сдобряваАко не беше тъй - щях ли да притежавам Любовни послания от Втора година досега неизменно? Това беше пръвата акция, която си купих след масовата приматизация и след пръвите ми фаворити - Шератон и Албена - дори преди Медика или Софарма...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар