IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    Щом планктонът е толко прост, защо не го обереш на 4.88 или 3.88 или 2.88 или дори 1.88 !?!?
    НА 1,88 може да има и други мераклии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха-ха - тук някому сфинктерът не издържа....

Май вярно ще обера последните на 5.88, планктони такива прости...
      Щом планктонът е толко прост, защо не го обереш на 4.88 или 3.88 или 2.88 или дори 1.88 !?!?

Коментар

• Ха-ха-ха - тук някому сфинктерът не издържа....

Май вярно ще обера последните на 5.88, планктони такива прости...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=Императорът;1059280457]Май последната партида ще я зема на 5.88 [/QUOTE)

ще падне, споко
          даже мисля че след отчета ще слезе още

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Тука май аха аха са се засилили да атакуват 6-та.
            Гледам днеска имаше да продават почти на нива дето Импа оня ден купуваше.
            Май последната партида ще я зема на 5.88

Коментар

• Тука май аха аха са се засилили да атакуват 6-та.
              Гледам днеска имаше да продават почти на нива дето Импа оня ден купуваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Еми прецакали са те. Сега, че си платиш допълнително 1.20лв за БФБ плюс 0.60лв за депозитара.

По-добре ги свали и ги турни на малко по ниска цена да избиеш загубите от 1.8лв
                Ами простаци безсъвестни.

Не, направо ще мана и после ще си купя толкова, колкото ми трябват, за да си върна бройката, дето си я имах преди да почна врътките.

Засега си увеличих доходността от най-сосният дивидент в историята на тая секси фабрика с около 50%, лошо няма... наесин като ми дойде настроението, може пак да ги повръткам малко...

Коментар

Пет ми останаха...
                  Еми прецакали са те. Сега, че си платиш допълнително 1.20лв за БФБ плюс 0.60лв за депозитара.

По-добре ги свали и ги турни на малко по ниска цена да избиеш загубите от 1.8лв
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Пет ми останаха...

Коментар

Хайде още малко : клъв !!!

Ама... уважаеми г-н Продавач, не можа ли цялото поръчка да ми изпълниш, бе баси...
                      за 12-те бройки купува ли става въпрос иле за 5-те?

Коментар

• Хайде още малко : клъв !!!

Ама... уважаеми г-н Продавач, не можа ли цялото поръчка да ми изпълниш, бе баси...

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                          браво на еврофинансистите
                          Да, там е ок, но някъде май не са ги дали. Познат при югмаркет ми каза вчера, в края на деня, че не е получил все още
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• На хаир да ти е, ща ушием с лента матрапазин ЮНЯ

Коментар

• Дивидент - снесен - и при нас.

Интров - слязох от влакът с единият крак и половината задник. Но после пак почнах малко по малко да си се прибирам към купето, половината задник го прибрах... сега остава и кракът, че храсталаците край линията много ме бият по петата.

А дали съм прав? - Не зная, засега увеличавам печалбата от дивидентът с около 50%... Хубаво е, че са намират добри хора да ми снасят на 6.13, за да се набиват в някакви гъбешки АДСИЦ-ове.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                И при мене дивидента дойде.
                                браво на еврофинансистите

Коментар

Working...
                                X