IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късно е тук за покупка.Тази акция се купува август и се продава края на януари.Инък големи ще са тези хиени , дето купиха ЦЕЛИ няколко стотин акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
      Не прави грешка ските са главен участник в парада на суетата, нали затова се купуват гъзарските костюми и ски по-по-най. Никой не иска да кара сам в гората с новия модел на еди какво си. Иначе Родопски дом е много добре дори да се кара на Пампорово.

А Пампорово ако може да стане свободна зона, като Ливиньо БЕЗ АКЦИЗ И ДДС ще е най-добре
      Напротив, най-скъпата екипировка е тази за инзвънпистово каране в гори и от върхове. А върха на гъзарията е спускане от хеликоптер на някой непристъпен връх. Затова и филмчетата и клипчетата на спортните канали са за екстремни ски и борд, а не по писта.
      Но дори и най-скъпата екипировка не може сама да кара ските, ако човека не умее, даже става смешно като видиш някой екипиран общо за 5 бона и кара на рало. Същото като мутреските отиващи до МОЛ-а с джип с 500 к.с. и не можещи да си пуснат СМС за паркиране с телефона си за 2 бона.

Родопски дом е хубав, особено апартаментите над басейна, понеже са собственост на англоговорящи и са правени за живеене, но ресторанта на хотела е смотан и малък пак по същата причина. Но има 3 механи, наблизо които са перфектни. Другият хотел който става е Борика, има супер механа но стаите са малки.
      Ако си ходил скоро, препоръчай хотел на Пампо който е близо до пистите и с добри цени и да не ми таксуват децата или поне едното.

Иначе идеята Пампо да стане като Ливиньо е супер добра, понеже подобно на него е близо до 3 държави, а и Макетата не им е много далече. Ако оправят пътя Сандански-Катуница ще стигат за 2-3 часа.

Между другото за 2 дни акциите на Пампо отхвърчаха с около 40%. Явно доста хиени надушиха, че сезона ще е силен.

Не е препоръка за нищо!
      Last edited by Bango; 12.01.2013, 00:03.

Коментар

• Не прави грешка ските са главен участник в парада на суетата, нали затова се купуват гъзарските костюми и ски по-по-най. Никой не иска да кара сам в гората с новия модел на еди какво си. Иначе Родопски дом е много добре дори да се кара на Пампорово.

А Пампорово ако може да стане свободна зона, като Ливиньо БЕЗ АКЦИЗ И ДДС ще е най-добре

Коментар

Мерси за инфото и извинявай, но явно си чакал на лифта за черната писта в Чепеларе
          Като гледам нищо не разбираш от черни писти, едва ли си ги и пускал, освен на рало или по дупе, а ако са Пампоровските то черно им е само етикетчето, реално са червени.
          Та понеже написа по-долу: "Кажи на някой, че караш на Чепеларе и директно те пише В група.Малко е срамно и е ефектен автогол, биваш отлъчен от можещите на секундата. Грешна сметка, мислиш че си на делавера... ама не."

ще ти дам още един бонус, освен предишните и той е, че най-добрите скиори в БГ не карат на плацовете както си мислиш ти, още по-малко в курорта който сте набедили за място на добрите скиори.
          Те се срещат на няколко места в България: Рилските езера и по специално Отовишките улеи-Стиви Уондър, Бъндеришките улеи, но Цеко нещо не ги пуска вече там и Мальовица, но не курорта а от върха. Има и още едно нелошо място-Картала но всичките те са престижни за наистина добрите скиори, търсещи адреналин, а не такива отишли да си оглеждат модните облекла и висящи по кафетата на плацовете.
          Така, че по-леко с оценките за можещи-неможещи, срамно, престижно и т.н. Аз не видях да написа, ти къде караш, инфо да дадеш, съвет, въобще нещо позитивно.

Айде със здраве!

Коментар

• А с какви хора е пълен курорта? Последните години дори бяха спряли чартърите до Крумово, а сега познат пловдивчанин ми каза че кацат по 3-4 самолета на ден.

,[/QUOTE]

Най-много Българи.Доста англичани и руснаци ,и тук там някой грък.Срещат се и македонци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
              Бяхме в Пампорово от 02.01 до 06.01.Беше меко казано претъпкано,предполагам заради ваканцията на децата.На Малина и Студенец се чакаше между 30и 60минути да се качиш на лифта.Пистите бяха добре обработени с изключение на заледената "Стената".Поздравления за 6-седалковия лифт на Стойките.При него не се получаваха опашки.
              Мерси много за инфото, явно това което се вижда на камерите е реално. Това е добре за акционерите и зле ако си скиор. Лифта откъм Стойките е много добро решение. Аз затова избягвам ученическите ваканции. Обикновено ходя към 15.02, когато винаги има най-много сняг и после втори път след 3-ти Март като паднат цените.
              А с какви хора е пълен курорта? Последните години дори бяха спряли чартърите до Крумово, а сега познат пловдивчанин ми каза че кацат по 3-4 самолета на ден.

,

Коментар

• Мерси за инфото и извинявай, но явно си чакал на лифта за черната писта в Чепеларе
                Last edited by Tradera; 09.01.2013, 17:27.

Коментар

• Бяхме в Пампорово от 02.01 до 06.01.Беше меко казано претъпкано,предполагам заради ваканцията на децата.На Малина и Студенец се чакаше между 30и 60минути да се качиш на лифта.Пистите бяха добре обработени с изключение на заледената "Стената".Поздравления за 6-седалковия лифт на Стойките.При него не се получаваха опашки.

Коментар

• Съжалявам, че изобщо ти написах нещо позьорче мамино. Не всички са кибици като теб, вършим и работа. Разхождай си ски обувките на "престижния" плац на шкембе чорба и кебапчета и си поствай снимката в Фейсбук, голямо впечатление ще направиш.

Коментар

• Ето тук има доста полезно инфо:

http://vsichko-polezno.blogspot.com/...post_5620.html

и тук за настаняване:

http://rezerviraihotel.com/bg/austria/kitzbuhel.html

Ние отидохме от 18.03, когато падаха цените на картите. Има карта включваща ползването на 10 ски зони с общо над 300 лифта и влека, всяка горе долу колкото тази на Банско. Трябва ти по 1 ден за всяка за да покараш на повечето от пистите. Има цяла верига от селца в които можеш да се настаниш като разстоянията са малки. Всяко си има ски зона от споменатите 10 и като можеш да се прехвърляш и чрез лифтове. 6 дневната карта за всички съоръжения беше 180 евро. Ние бяхме в Кирхберг, което е на 5 км от центъра на Кицбюел и цените са поносими и за спане и за ядене и пиене. Спането беше 30 евро на човек в двойна стая с закуска. Зилертал е топ мястото в района. Наблизо е и Кьосен, където картата е 25 евро на ден, като има и много вариации на полудневнаи няколко дневна с по-ниски цени. Заалбах е друго курортче наблизо, където също е престижно и с реномирани писти кръг от световната купа.

Понеже все пак темата е за Пампорово, някой местен да каже как е сезона тази година? Сняг има достатъчно. Гледам на камерите, че и хора има, или това е само на плаца на Студенец? Явно ще има дълъг и успешен сезон, след предишните слаби. Англичаните и руснаците ли се върнаха или се пълни от българи, гърци и турци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        Подходящо или престижно?
                        Рационално = подходящо + престижно.
                        Last edited by Tradera; 09.01.2013, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                          В Кицбюел къде е подходящо да се отсяда ?
                          Подходящо или престижно?

Коментар

Кажи на някой, че караш на Чепеларе и директно те пише В група.
                            Малко е срамно и е ефектен автогол, биваш отлъчен от можещите на секундата.
                            Грешна сметка, мислиш че си на делавера... ама не
                            Не знам на колко сте години, но аз наближавам 40 и ми дреме, на кого му се струва непрестижно нещо си. Това гледах когато бях на 19. Ако на притятелите ми каращи само в чужбина или фрирайдърите от БАССЕ има кажа, че Пампорова е престижно, ще умрат от смях. Миналата година направих Голям шлем от БГ курортите. Банско, Боровец-много пъти, Пампорово и Чепеларе. Витоша тази година имам вече 4 дни, миналата не работеше. Преди 2г отскочих за седмица до Кицбюел през Март, но там е друга бира. Имам и немалко фрирайд пускания от върхове, където няма лифтове. За всеки тип каране си има подходящи места. Пампорово е хубаво откъм благоприятно време, леки писти, ставащи за деца, умерено високи цени и дотук. За силно натоварено каране Пампорово е гола вода спрямо Банско. За извън пистово, горско, скокове и улеи е 0. Откъм гледки и алпийски пейзажи също е зле. Боровец също има предимства пред Пампо, особено на Маркуджик. На Витоша предимството е че от офиса отивам в 18ч, карам и в 22ч си гледам мача в къщи. За Кицбюел е безсмислено да казвам защо е по-добро и по-престижно от Пампорово. За Чепеларе обясних вече. За деца за мен с Пампорова са №1 защото няма народ не таксуват синовете ми понеже нямат още7г., нов лифт, достатъчно дълги и приятни писти. Родопски дом също ме устройва като хотел. Имат и адекватна пакетна ценова политика.
                            Ако престижно е да кибичиш на плаца под камерата да си пакажеш телефона, облечен в супер скъпа екипировка, която не знаеш да изпозваш и си постнеш снимката в Фейсбук за да те видят всички, мястото пак не е Пампорово, а Давос, Куршавел, Кицбюел, Шамони или Сейнт Мориц.

Коментар

• Кажи на някой, че караш на Чепеларе и директно те пише В група.
                              Малко е срамно и е ефектен автогол, биваш отлъчен от можещите на секундата.
                              Грешна сметка, мислиш че си на делавера... ама не

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                                Компромиса с Чепеларе е голям в името на мизерна икономия. И не е престижно .
                                Ясен си ми що за скиор си, щом караш за ПРЕСТИЖ и пистите на Чепеларе ти били тесни!?

Коментар

Working...
                                X