IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
    Така, не исках да изкривяваме дискусията в тази насока, но явно се налага.

1-во: Имам акции в Пампорово, но не бих се изцепил че е №1. Има си плюсове и минуси. В момента за определен кръг скиори курорта става.

2-ро. Ако пистите в Сърбия са смешни, то какви са в Пампорово? Една "стена" дето е дълга 400м. и червената, която е единствената свестна писта.

3-то Чепеларе, че не ставало за деца е най-смешото нещо, което съм чувал напоследък. Там научих сина си на 5 години. Миналата година пък бяха тумба от 7-8 деца и се забавляваха невероятно по различните трасета и ски пътчета за спускане, някои дълги по 4 км, без да има виражи, обратни наклони и скиори екстремисти. Ски училища и пияни руснаци и англичани също няма. Вътрешната червена ски писта също им пасна идеално когато влезнаха във форма. Сега от 2 месец ме врънка, кога ще ходим пак. Всичките ми приятели ходят там с децата си. Миналата година в средата на Февруари бяхме взели общо 24 помещения в Родопски дом и всичките бяхме с деца. За напредналите скиори също има трасета по-добри от тези в Пампорово, опашки няма, цените са по-добри.

Ако имаш работен или друг интерес в Пампорово, те разбирам, но недей да нагнетяваш крайни мнения и оценки, които всеки що годе разбиращ от ски ще ти ги обори.

Наивник, ако искаш като се върна от Сърбия ще ти пусна инфо как е ситуацията, но щом БЕФСА-джиите го харесват отиват отново и казват, че е ОК мисля че няма 2 мнения по въпроса?

Хехехе Чепеларе е чаровено градче, но с тези тесни пистички инцидентите са гарантирани. В Европа даже няма да им позвпоят да работят. Не случайно в Чепеларе вече има няколко КРАЙНО завършили инцидента.
    И няма що голям курорт с 1 (един лифт) и 0 (нула) черни писти.
    Вземат клинетите на Батак и там са с едно лифтче и клиентите рават за всяко левче.
    Компромиса с Чепеларе е голям в името на мизерна икономия. И не е престижно .

Коментар

• Никакъв Ниш! Оттам е ако идваш от Белград. За нас след Пирот, веднага се поема на Север, Те в темата, която ти пестйна са обяснили къде точно. След първия тунел било вдясно на север до Темска, оттам надясно към Топли дол и нямало как да се объркаш. Имало и табели, пък и там са все наши хора и може да се пита всеки. На Гугле мапс също много ясно се вижда трасето. Ако има нещо различно и подробностите ще ти пусна на лично. Ние към 20-ти би трябвало да отидем.

Иначе на тези, които им е далече или търсят повече удобства и лукс, на прилични цени и хубав климат и хора препоръчвам Пампорово и Чепеларе.

За покупка или продажба на книжа не препоръчвам нищо

Коментар

Наивник, ако искаш като се върна от Сърбия ще ти пусна инфо как е ситуацията, но щом БЕФСА-джиите го харесват отиват отново и казват, че е ОК мисля че няма 2 мнения по въпроса?
        Окс! Ти предварително проучи как се стига На картата гледам и някакъв прав път директно от Пирот, но всички пишат че трябва след Ниш да се отбие

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
          Тези пистички в Сърбия са детски, в Чепеларе пистите не ставата за деца и начинаещи, Банско е на 1час от пистите . Пампорово is the name of game !!!
          Така, не исках да изкривяваме дискусията в тази насока, но явно се налага.

1-во: Имам акции в Пампорово, но не бих се изцепил че е №1. Има си плюсове и минуси. В момента за определен кръг скиори курорта става.

2-ро. Ако пистите в Сърбия са смешни, то какви са в Пампорово? Една "стена" дето е дълга 400м. и червената, която е единствената свестна писта.

3-то Чепеларе, че не ставало за деца е най-смешото нещо, което съм чувал напоследък. Там научих сина си на 5 години. Миналата година пък бяха тумба от 7-8 деца и се забавляваха невероятно по различните трасета и ски пътчета за спускане, някои дълги по 4 км, без да има виражи, обратни наклони и скиори екстремисти. Ски училища и пияни руснаци и англичани също няма. Вътрешната червена ски писта също им пасна идеално когато влезнаха във форма. Сега от 2 месец ме врънка, кога ще ходим пак. Всичките ми приятели ходят там с децата си. Миналата година в средата на Февруари бяхме взели общо 24 помещения в Родопски дом и всичките бяхме с деца. За напредналите скиори също има трасета по-добри от тези в Пампорово, опашки няма, цените са по-добри.

Ако имаш работен или друг интерес в Пампорово, те разбирам, но недей да нагнетяваш крайни мнения и оценки, които всеки що годе разбиращ от ски ще ти ги обори.

Коментар

Абсолютно същото. Сутринта гледах камерите и не е истина каква бяла приказка е. Хора почти никакви, пускали радио З-рок.

Ето камерите: http://www.skijalistasrbije.rs/sr/we...-stara-planina

и курорта: http://www.babinzub.org/

Не казвам, че Пампорово е лошо. Дори напротив, хубав климат, хубав край, хубави хора, но не е особено евтино, презастрои се и не е добре уредено. Предпочитам ги в последните години заедно с Чепеларе пред другите курорти у нас, особено пък като съм с децата.
            Да бе, и аз се загледах в камерите. Никакви опашки. А и хотела е супер.

Коментар

• Тези пистички в Сърбия са детски, в Чепеларе пистите не ставата за деца и начинаещи, Банско е на 1час от пистите . Пампорово is the name of game !!!

Коментар

• Абсолютно същото. Сутринта гледах камерите и не е истина каква бяла приказка е. Хора почти никакви, пускали радио З-рок.

Ето камерите: http://www.skijalistasrbije.rs/sr/we...-stara-planina

и курорта: http://www.babinzub.org/

Не казвам, че Пампорово е лошо. Дори напротив, хубав климат, хубав край, хубави хора, но не е особено евтино, презастрои се и не е добре уредено. Предпочитам ги в последните години заедно с Чепеларе пред другите курорти у нас, особено пък като съм с децата.

Коментар

Да бе, няма. За 30-35 евро е пълно с карти в курорти в пъти по-уредени от нашите и без допълнитени такси, като пракинги, тоалетни и др. подобни.

А пък в съседните до нас страни да не говорим. След няколко дни ще пробваме курорт в Сърбия на 150 км от София с цена на лифт карта от 15 лв на ден. С чисто нови седалкови лифтове, кабинка и влекове. Нощувката и яденето да не ти казвам колко са на ден.

Иначе Пампорово и Чепеларе са курортите с най-добра и гъвкава ценова политика у нас. Банско и Боровец вече прекалиха с наглоста си.
                  http://www.befsa.com/forum/showthread.php?t=7815
                  ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                    В Европа карти под 40 eur няма, тук за чужденците е супер евтино.
                    Да бе, няма. За 30-35 евро е пълно с карти в курорти в пъти по-уредени от нашите и без допълнитени такси, като пракинги, тоалетни и др. подобни.

А пък в съседните до нас страни да не говорим. След няколко дни ще пробваме курорт в Сърбия на 150 км от София с цена на лифт карта от 15 лв на ден. С чисто нови седалкови лифтове, кабинка и влекове. Нощувката и яденето да не ти казвам колко са на ден.

Иначе Пампорово и Чепеларе са курортите с най-добра и гъвкава ценова политика у нас. Банско и Боровец вече прекалиха с наглоста си.

Коментар

• В Европа карти под 40 eur няма, тук за чужденците е супер евтино.

Коментар

• Естествено, че е готино на Пампорово, но си е скъпичко и за път като тр да дадеш, по добре да си гледаме Витоша тези, които сме от София

Коментар

• Събота и Неделя бях там. Курортът е доста пълен, да не казвам претъпкан. Съвсем друг е въпроса каква част от всички приходи ще постъпят в АД-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            Очакван ръст на над 100% на чуждестраните записвания благодарение на чудесното управление на курорта. Не е ли време да се увеличат и цените на картите. Развитие в криза ! Малко го могат. Наистина тази акция е супер подценена.
                            Курортът наистина се развива... Логично е да се увеличават и картите, всичко поскъпва.

Коментар

• Очакван ръст на над 100% на чуждестраните записвания благодарение на чудесното управление на курорта. Не е ли време да се увеличат и цените на картите. Развитие в криза ! Малко го могат. Наистина тази акция е супер подценена.

Коментар

• Някой знае ли къде е отчета за 1Q ?

Коментар

Working...
                                X