IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
    Някой знае ли къде си публикуват отчетите ?
    БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА - София

Вход в Отчети
    Счетоводни отчети на емитентите
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Някой знае ли къде си публикуват отчетите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        А стига бе, това да не е следващата ракета !?
        Падре, това е форумна ракета, изкачила челните позиции по някаква неведома за хора като мен логика
        Custodite sortem vestram

Коментар

• А стига бе, това да не е следващата ракета !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
            В Банско старта пропадна защото там е просто един гол връх на който винаги духа . От всяка върба свирка не става, така е и с Банско колкото и пари да вложат там ще си духа яко
            Затова стартовете едно време са били на Пампорово и Боровец, народа е го е казал да не се пика срещу вятъра !
            А пистата за спускане къде я правим?

Коментар

• В Банско старта пропадна защото там е просто един гол връх на който винаги духа . От всяка върба свирка не става, така е и с Банско колкото и пари да вложат там ще си духа яко
              Затова стартовете едно време са били на Пампорово и Боровец, народа е го е казал да не се пика срещу вятъра !

Коментар

• Курорта се развива великолепно и веднага изкачат бански хейтъри, но факта си е факт Пампорово е по-добро.
                Банско е за мазохисти, първо губиш полвин ден докато стигнеш до пистите, после пистите не стават за каране след 11 часа защото вече са оголени .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  НИКОГА не бих станал ортак с любовницата на борисов, перяща откраднатите му пари !!!

Имал съм пампоровици, продадох ги отдавна... и при тая ситуация по никакъв начин не бих си купил пак.
                  Хубавелка е, ама не може да говори пред камера. нещо й куца в пърформънса. В тоя ред не мисли, не ми се вярва да е изкарала кинтите от само себе си.

Коментар

• Световното трябваше да е в Пампорово, а не в Банско. Като в Пампорово имаше европейско в Банско се плъзгаха с цървули, сега просто нещата ще си дойдат на место.
                    Last edited by Marti; 11.04.2012, 11:04.

Коментар

• Много ниско ликвидно, бизнес зависим от сезонната заетост и без дивидент- няма с какво да ме привлече. Влизал съм на времето спекулативно

Коментар

• НИКОГА не бих станал ортак с любовницата на борисов, перяща откраднатите му пари !!!

Имал съм пампоровици, продадох ги отдавна... и при тая ситуация по никакъв начин не бих си купил пак.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                          Просто не е вярно
                          Пампорово никога не е било по-добре.
                          Нови писти, нови лифтове, съоражения за изкуствен сняг, международни състезния.....
                          Ако задържи студено горе на баира, след този валеж, скоро май няма да има нужда от изкуствен сняг.
                          Нямам "артии"
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Просто не е вярно
                            Пампорово никога не е било по-добре.
                            Нови писти, нови лифтове, съоражения за изкуствен сняг, международни състезния.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Credit Card Разгледай мнение
                              Бориславова не я препоръчвам на никой да му е мажоритар ако не вярвате питайте акционерите на Деспред Ад как в един ден осъмнаха без един куп активи и бяха ощете жестоко там докато тя беше и все още е мажоритар.

За дружествата е добър мажоритар само когато реализират печалба. Но иначе ако не правят достатъчна печалба, тя се чуди как да отпише активи и по-този начин да ощети акционерите.

Бориславова от както го е купила навреди на Пампорово Ад но не искам да влизам в подробности за да не вредя на ационерите.

Изобщо не я мислете за цвете това ми е заключението и запомнете винаги гледайте кой ви е мажоритар.

Бориславова, Божков, Валентин Захариев просто да имате едно на ум когато тръгнете да се занимавате с техни дружества.

По отношение на акцията дано сезона е добър и белким направят някаква печалба, че положението в държавата е трагично.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• http://www.bivol.bg/forest3.html

Коментар

Working...
                                X