IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пампорово - акулите са на старт

Какво обяснение може да има. Някой /вероятно самото дружество или всички от кюпа TBI/ се опитват да издърпат цената нагоре. Нашият пазар си е като стадо - един като почне другите овце веднага тръгват да купуват. Айде поредната ракета. Ама ракети вече няма, а този играч ще си продаде купените акцийки по-скъпо и ще прецака всички последвали го. Нормално.

Коментар

Те всички само с вътрешна информация си обясняват нещата. Като друго не могат.

Коментар

aide stiga s taq vytre6na informaciq de! nqkoi nqma li da spodeli kakvo stava? iztyrgovyani sa samo 200 akcii nad 15 leva. No pyk taq cena ot 19.50 me razbi. ako be6e vytre6na informaciq obemite 6tqha da sa po-golemi. ne znam... mai nqmam obqsnenie. ako nqkoi ima molq da spodeli

Коментар

имат вътрешна информация! Готви се нещо!

Коментар

I kakva stana tq? Mai 4akaneto si zaslujava6e!!!! Kvo be6e tova izlitane samo ne razbrah!?

Коментар

Какво мислите колегите за проектът Суперборовец?
              Дните на Банско и Пампорове са вече преброени ли?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• АКУЛИ

Печалбата си е печалба и няма почти никакво значение от какво идва тя! Пампорово се преориентират към много доходоносен бизнес - строеж и продажба на хотели.

Коментар

• АКУЛИ

Акулите бяха на старта ... към пропастта. Сега са в нея.

Коментар

Мисля си, че сами са вдигнали курса на акциите си и после са ги продали на наивниците, инвестиращи в туризма. Дано не съм прав, но в този отчет много, много неща не ми харесват.

Коментар

А и какви са тия печалби, свързани с търговия с ценни книжа на фондовата борса. Нямат ли си бизнес, че ще играят на БФБ. Съмнителна работа. Спечелили от там 2660 хил. Още 1,3 млн. от курсови разлики. Тия хора с туризъм изобщо не се занимават май.

Коментар

Какво да го коментираме отчета. 7126 хил. лв. приходи от продажба на активи. Затова им е толкова голяма печалбата. Виж нетния паричен поток от оперативната дейност, който е -7838 хил. Карат предимно на заеми. Вярно, че инвестират, но дали като привършат тези инвестиции ще излязат на плюс от оперативната си дейност, поне за мене не е ясно.

Коментар

Родопчанин... имаме уговорка, но да знаеш, че имам проблеми с пощата - някакъв кирлив вирус /на тоя дето го е измислил да му измрат децата/, та не мога да я отварям - това и до всички, дето ми пишат. Като настъпи моментът Х, използвай телефонът - може и с SMS. :=)

Коментар

Как ще коментирате годишният отчет колеги?
                            Печалбата след облагане от 474 към 31.12.2003г. става 4071 към 31.12.2004г. - това прави по около 3,78 лева на акция !!!

Коментар

Родопчанинът, пратих ти оферта...

Коментар

Че то на Банско има ли нещо публично? Планинецът - ще ти пиша като имам време - на Боровец съм в около 5 дружества...

Коментар

Working...
                                X