IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бях на Пампорово за маунитн байк състезанието. Презастроява се.

Коментар

• Когато собствениците са финансови корифей, такива допълнителни печалби са винаги възможни.
      Сега ако разпределят и дивиден ще е супер. По 1 лев спокойно може
      А дали е възможно Пампорово да се отдели в отделна свободна зона, като Ливиньо ? !

Коментар

• 7. Информация за дялови участия на емитента – „Пампорово” АД притежава 49% от капитала на „Агропроинженеринг” АД, както и в ЗПАД Алианц България, откъдето притежава 6 хил.броя акции.

Това е от отчета за 2010г. По-нов на сайта им не открих. В Екстри нюз също.
        Last edited by Bango; 11.02.2013, 12:38.

Коментар

• Едно време държаха акции на Булстрад и разни други компании от бившата орбита на Цветелина-TBI-Сибанк. Може от продажбата им да е дошъл прихода. Не съм разглеждал отчетите им отдавна.

Коментар

• Стана ми интересно, как може да направиш над 5.5 млн. печалба от операции с финансови инструменти, при положение, че не притежаваш такива. Единственият вариант е да са купили и продали в последното тримесечие. Каква ще да е била тази покупка, че от нея за месец два да се изкарат толкова пари?

Коментар

• Почти 4млн печалба или почти 4лв на акция, и П/Е около 1
              Притеснително е че печалбата лежи основно на приходи от операции с финансови инструменти което аз не си го обеснявам за туристическо дружество. Някой с мнение по въпроса ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                ....."За обработката на пистата домакините са купили снегоутъпкваща машина за 400 000 евро."
                да не е със златни вериги нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                  http://www.pamporovolive.bg/index.php?id=170

Европейско на живо .
                  Също го дават и по БНТ днес и утре.
                  ....."За обработката на пистата домакините са купили снегоутъпкваща машина за 400 000 евро."

Коментар

• http://www.pamporovolive.bg/index.php?id=170

Европейско на живо .
                    Също го дават и по БНТ днес и утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                      +1

Визията на гениалното управление точно започва да дава резултат и най-добрите реколти са напред.
                      +1001
                      Дано не са прекалено много "напред"
                      Tрейдъре, според теб кога ще дойде бичата вълна при втория и третия ешелон артии, ако както казваш - че не е дошла и за първия ешелон ?
                      Last edited by mecka_stryvnica; 14.01.2013, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
                        да кажем че тук поне можеш да идеш и да видиш и пипнеш актива. не че е някаква гаранция, но поне е утеха а ликвидността се появява точно тогава когато е нужна - по върхове и дъна. през останлото време не би следвало да я търсиш ..и аз имам няколко
                        +1

Визията на гениалното управление точно започва да дава резултат и най-добрите реколти са напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          напълно нормално е, при положение, че 5 милиарда активи на химимпорт струват стотина мил борсово, ти какво искаш - и пампорово ли да е толкова ! Кьорав карти не играе A стига с тоя шит, имам 200 хакции и се чудя как да ги разкарам с години, за това да кажем, че не е препоръка. ама ликвидност ама чудо е това
                          да кажем че тук поне можеш да идеш и да видиш и пипнеш актива. не че е някаква гаранция, но поне е утеха а ликвидността се появява точно тогава когато е нужна - по върхове и дъна. през останлото време не би следвало да я търсиш ..и аз имам няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение

Е не е нормално дружеството да струва 2 милиона или 4 милиона . Само единия лифт е 20 000 000 !
                            напълно нормално е, при положение, че 5 милиарда активи на химимпорт струват стотина мил борсово, ти какво искаш - и пампорово ли да е толкова ! Кьорав карти не играе A стига с тоя шит, имам 200 хакции и се чудя как да ги разкарам с години, за това да кажем, че не е препоръка. ама ликвидност ама чудо е това
                            Last edited by iezuita; 13.01.2013, 21:12.
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• "Нов лифт беше открит в неделя в зимния курортен комплекс Пампорово. Той ще свързва смолянското село Стойките с връх "Снежанка". Дължината на въженото съоръжение е 2992 метра. Близо 20 млн. лева е общата инвестиция в обекта, като самият лифт струва около 10 млн. лева, подчерта Цветелина Бориславова, мажоритарен собственик на “Пампорово" АД....."

Е не е нормално дружеството да струва 2 милиона или 4 милиона . Само единия лифт е 20 000 000 !

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...5695_at.1.html

А иначе хотел Мурсалица е нов и на конкутрентна цена и има всичко, зависи от децата де. И около него става.

Борбата с ЕС бюрокрацията би била голяма, но може да стане свободна зона, като Ливиньо БЕЗ АКЦИЗ И ДДС
                              Last edited by Tradera; 12.01.2013, 22:24.

Коментар

• Е то до 7 лв нямаше предлагане за повече бройки. Няма я ликвидността по позицията отпреди 2008, макар че 2010 мисля беше, имаше изкупуване на всичко до около 10 лв. Ключово ще е какъв отчет ще покаже кака ви Цветелина за Q1, дали ще е реален или някоя стъкмистика.

Коментар

Working...
                                X