IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Пич, ако лудите имаха твоята енергия за писане щяха да станали Лев Толстой. Интересното е, че си за лудо-активен в две теми - Биовет и Унипак. И в двете "меките ръчички" се разкешиха и сега пътя е нагоре, сигурна съм, че дълбоко съжаляваш за разкешването. И друг път съм казвала, че борсата не е заешка работа. Очакваме да си ище по-активен с растежа на изброените акции. Няма как да не споделя задовослтвото си, че това ме радва
    Ne e preporyka
    Да, борсата не е заешка работа Съдбата обича смелите. И аз ги обичам. Как иначе ще продавам скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И това какво променя. Ако са искали да влезат в биовет са щели да влезат там.
      Пич, ако лудите имаха твоята енергия за писане щяха да станали Лев Толстой. Интересното е, че си за лудо-активен в две теми - Биовет и Унипак. И в двете "меките ръчички" се разкешиха и сега пътя е нагоре, сигурна съм, че дълбоко съжаляваш за разкешването. И друг път съм казвала, че борсата не е заешка работа. Очакваме да си ище по-активен с растежа на изброените акции. Няма как да не споделя задовослтвото си, че това ме радва
      Ne e preporyka
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
        да , но в „Биовет” АД основен акционер в дружеството е “Хювефарма” АД. Към 31. 12. 2010 г. то притежава – 5 330 075 бр. акции, което е 78,576 % от капитала на „Биовет” АД
        И това какво променя. Ако са искали да влезат в биовет са щели да влезат там.

Коментар

Не. Те купиха пакет от хювефарм.
          да , но в „Биовет” АД основен акционер в дружеството е “Хювефарма” АД. Към 31. 12. 2010 г. то притежава – 5 330 075 бр. акции, което е 78,576 % от капитала на „Биовет” АД

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            Само да вметна, че ако говорим за какъвто и да метод за точене на печалба от Биовет към Хюве, тогава просто няма логика резултата на Биовет да се надува заради сделката. Американците купиха дял от Хюве и оценяваха него, а не Биовет и на тях им е все тая дали фабриката печели или не ако в крайна сметка мажоритаря (Хюве) прибира печалбата.

Рискът е дали и доколко някой друг, различен от Хювефарма, има възможност да се облажва от резултата на Биовет.
            Тогава обаче съществува голяма вероятност американците да разберат и да се "обидят" на Домусчиев, а той едва ли би искал големи инвеститори да му лепнат кофти етикет.
            Аз не знам кой се облажва и не се опитвам да разбирам. Това което виждам е това което виждам. Не се опитвам да откривам скрити замисли, поради елементарната причина че в такъв случай има голяма вероятност да проектирам собствените си мисли и очаквания в реалността. Което пък би довело до това че моите действия да са далеч от изискваните от реалността.

Коментар

Преди това си е за преди това. Това напълно възможно да е било само за вдигане на стойността на хювефарма преди сделката.
              Само да вметна, че ако говорим за какъвто и да метод за точене на печалба от Биовет към Хюве, тогава просто няма логика резултата на Биовет да се надува заради сделката. Американците купиха дял от Хюве и оценяваха него, а не Биовет и на тях им е все тая дали фабриката печели или не ако в крайна сметка мажоритаря (Хюве) прибира печалбата.

Рискът е дали и доколко някой друг, различен от Хювефарма, има възможност да се облажва от резултата на Биовет.
              Тогава обаче съществува голяма вероятност американците да разберат и да се "обидят" на Домусчиев, а той едва ли би искал големи инвеститори да му лепнат кофти етикет.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                Тук "инвестиционни фондове, консултирани от фонд - Citi Venture Capital International (CVCI) " не дадоха ли близо 42 лв за акция
                Не. Те купиха пакет от хювефарм.

Коментар

• Тук "инвестиционни фондове, консултирани от фонд - Citi Venture Capital International (CVCI) " не дадоха ли близо 42 лв за акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                    И Домусчиев като Божков въобще не се интересува какво очакват и мислят за него дребните инвеститори на БФБ.
                    А и не е поемал ангажименти, така че тук всеки е за своя сметка и собствен риск.
                    ами на бфб колко са компаниите, които правят прогнози и ги следват ? тук всеки инвеститор сам си анализира и си поема риска.
                    ако преди 2-3 месеца пиб под 1.70 лв и трейс на 46 лв бяха натиснати от негативни очаквания, то сега вече къде са ? когато временните негативи отпаднат и всичко е ясно, тя цената вече е друга. риск винаги има, и съответно при по-голям риск и печалбите са по-големи.
                    и тук така - едните залагат на промяна, други - не. времето ще покаже кой е прав.
                    а ако си сгрешил - продаваш и търсиш други възможности. сигурното е на депозит

успех на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      А преди това даните за третото
                      Преди това си е за преди това. Това напълно възможно да е било само за вдигане на стойността на хювефарма преди сделката.

Коментар

• А преди това даните за третото

Коментар

Сега се минава в другата крайност- Преди всички я славеха а сега.... Просто няма оше достатъчно факти за промяната- само предпоставки
                          Напротив има факти. Вече излязоха данните за четвъртото

Коментар

• Сега се минава в другата крайност- Преди всички я славеха а сега.... Просто няма оше достатъчно факти за промяната- само предпоставки

Коментар

Да видим дали и през другите тримесечия ще прилагат този номер. Равновесие е прав, че акцията стои много подценена засега
                              Изобщо не съм казвал такова нещо. Стойността на компанията е единство между потенциал и управление. Тук управлението руши стойност по-бързо отколкото потенциала го създава.

Коментар

• Да видим дали и през другите тримесечия ще прилагат този номер. Равновесие е прав, че акцията стои много подценена засега

Коментар

Working...
                                X