IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще си дойдем на думата тук ми се струва.

Честито colline.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Защото ме разочароваха
      ок, разбрахме. аз вчера купих 2000 броя, надявам се да съм помогнал

Коментар

Защото ме разочароваха
        Ами нали си продаде акциите, защо продължаваш да си разочарован ?
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          Ами и тук нямаш акции, но се побърка от писане. Защо такава разлика ?
          Защото ме разочароваха

Коментар

Е то Бедо дори и за миг не е показвал че мисли да е добър мажоритар. За какво да ме яде отвътре като нямам никакво намерение да купувам неговите акции
            Ами и тук нямаш акции, но се побърка от писане. Защо такава разлика ?

Коментар

Напротив 1 млн отгоре е това което ти се иска да притежаваш и е 16 % растеж Ако си самарянин към всички позиции еднакво бих ти препоръчала да погледнеш каква подигравка с акционерите стана при топливо. Тук печалбата е 6,2 млн лева. И расте спрямо миналата година. В топливо е 3о хил. лева Без коментар както се казва, но теб те "яде" отвътре за тази акция, а не за Топливо Защо не идеш да пишеш там колко тр. да покажат
              Е то Бедо дори и за миг не е показвал че мисли да е добър мажоритар. За какво да ме яде отвътре като нямам никакво намерение да купувам неговите акции

Коментар

Един милион отгоре не е подобрение. Ако покажат 5 милиона отгоре е друго нещо
                Напротив 1 млн отгоре е това което ти се иска да притежаваш и е 16 % растеж Ако си самарянин към всички позиции еднакво бих ти препоръчала да погледнеш каква подигравка с акционерите стана при топливо. Тук печалбата е 6,2 млн лева. И расте спрямо миналата година. В топливо е 30 хил. лева Без коментар както се казва, но теб те "яде" отвътре за тази акция, а не за Топливо Защо не идеш да пишеш там колко тр. да покажат
                Last edited by mechka uteshitelka; 01.02.2011, 13:14.

Коментар

Догодина като покажат 1 млн в повече печалба ще е много късно. Акцията може да е 18 кинта.
                  Един милион отгоре не е подобрение. Ако покажат 5 милиона отгоре е друго нещо

Коментар

Искам да купя като си подобри трайно корпоративното им управление.
                    Догодина като покажат 1 млн в повече печалба ще е много късно. Акцията може да е 18 кинта.

Коментар

това е от ясно - по-ясно. Освен самия ти, разбира се, eдва ли някой друг се изненадва. Искаше да купиш на 6 лв ли или на 3.50 ????
                      Искам да купя като си подобри трайно корпоративното им управление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        И какво, сега ще се лашкаме сигурно нагоре надолу докато излезе отчета за първото тримесечие на 2011. за да видим накъде духа вятъра
                        Нито 2, нито 3, нито 5 месеца, ще ме разколебаят да държа тази акция поне 1 год. още. Няма аналог това дружество. Бъдещето върви към биотехнолгии. Едва ли някой е предполагал каква е позицията на Биовет. Спекулантите отскоро се сетиха за него. - Справка - анкетата на BigBear. Биовет и Софбт бяха любимците на спекулантите. Не случайно там се разкешиха и най-напред. толкова им е акъла. В пълна сила е меродавно написаното от SubZero Дежурното -Не е препоръка

Коментар

Не, продадох вчера.
                          това е от ясно - по-ясно. Освен самия ти, разбира се, eдва ли някой друг се изненадва. Искаше да купиш на 6 лв ли или на 3.50 ????

Коментар

Aма ти оше ли не си продал. Я кажи на колко ще продаваш !?
                            Не, продадох вчера. Надявам се купувачите да са били смели. Защото алтернативата не е много ласкава

Коментар

Да, борсата не е заешка работа Съдбата обича смелите. И аз ги обичам. Как иначе ще продавам скъпо
                              Aма ти още ли не си продал.?? : Я кажи на колко ще продаваш !? Като ще си ги мерите, поне да знаем числата

Коментар

• И какво, сега ще се лашкаме сигурно нагоре надолу докато излезе отчета за първото тримесечие на 2011. за да видим накъде духа вятъра
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X