IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E, Citi вземат дял от Хюве... нормално е да теглят оттам, няма да ходят в Пиреус я.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Не го прехвалвам само защото имам акции, дори ще си купя още...
      Това вярваш ли го !?
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
        Вива ла Раса
        Не го прехвалвам само защото имам акции, дори ще си купя още...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

А при какъв лихвен процент е заемът...?
          Като за свои хора....

Коментар

• Вива ла Раса

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/113642/339.html

А при какъв лихвен процент е заемът...? Това като цяло е много добра новина за мен

Коментар

• Според мен ключов ще е отчета за първото тримесечие. Ако шефа покаже пак добра печалба, има потенциал за нагоре. Явно мазаницата от последното тримесечие на 2010 ще е била еднкратна. Но ако покаже 5 цифрена печалба, ще е много трудно да се пробият 11-те лева.

Имам акции и не е препоръка за нищо.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                  Аааа, той Пепи подкрепяше само дружествата, за които му плащаха и плюеше всички останали. Как така някой ще си позволява да хаби пари да купува от останалите

Какво стана с това момче?! Дали сега не са го наели да вика на някой мач
                  Не не са. Сега се появява и в други теми, както да кажем в темата за софбт. Помисли защо. Ами там има само 1,2 мл акции. а знаем, че те си падат по по-малкото на брой акции в обръщение. Ако бях на тяхно място също бих постъпил така. С по-малко капиал да можеш да определяш. Просто там където може да си маркетмейкър - защо пък да не си !!! )))

Коментар

• Много сделки, приличен оборот...някой по-голям си излиза, а малките инвеститори се надъхват. Интересно като заработи разградския завод какви ли ще са продажбите и печалбите?

Коментар

• Написано на 07.11.2010.г.

Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                      Е хе... докторе много на далече гледаш ...
                      Кажи кога виждаш тук преотдоляването на първото препятствие около 12 лв.
                      Началото на февруари ?
                      Признавам си сбърках,
                      но очаквах поне 10 млн. годишна печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        А ето и мнението на човекът-борса, забележете от 2007-година, когато всичко е било нагоре....Щом той го е смятал за дирижабъл, какво ли да очакваме !?
                        Аааа, той Пепи подкрепяше само дружествата, за които му плащаха и плюеше всички останали. Как така някой ще си позволява да хаби пари да купува от останалите

Какво стана с това момче?! Дали сега не са го наели да вика на някой мач

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          ...а ДИРИЖАБЪЛА БИОВ е ясен, за него сме коментирали мноооооооого отдавна и промени няма ,

рее се из небесата с пикиращ полет напоследък! :-)))
                          А ето и мнението на човекът-борса, забележете от 2007-година, когато всичко е било нагоре....Щом той го е смятал за дирижабъл, какво ли да очакваме !?

Коментар

Пак тръгнахме нагоре май...
                            А де

Коментар

• Пак тръгнахме нагоре май...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Ще си дойдем на думата тук ми се струва.

Честито colline.
                                благодаря !
                                по-важното е, че вчера и днес бфб мисля окончателно обърна своя тренд. надявам се повече да не видим софикс под 400.

успех !

Коментар

Working...
                                X