E, Citi вземат дял от Хюве... нормално е да теглят оттам, няма да ходят в Пиреус я.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе го прехвалвам само защото имам акции, дори ще си купя още...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеВива ла РасаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеА при какъв лихвен процент е заемът...?
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/113642/339.html
А при какъв лихвен процент е заемът...? Това като цяло е много добра новина за менМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Според мен ключов ще е отчета за първото тримесечие. Ако шефа покаже пак добра печалба, има потенциал за нагоре. Явно мазаницата от последното тримесечие на 2010 ще е била еднкратна. Но ако покаже 5 цифрена печалба, ще е много трудно да се пробият 11-те лева.
Имам акции и не е препоръка за нищо.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеАааа, той Пепи подкрепяше само дружествата, за които му плащаха и плюеше всички останали. Как така някой ще си позволява да хаби пари да купува от останалите
Какво стана с това момче?! Дали сега не са го наели да вика на някой мач
Коментар
-
Написано на 07.11.2010.г.
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеЕ хе... докторе много на далече гледаш ...
Кажи кога виждаш тук преотдоляването на първото препятствие около 12 лв.
Началото на февруари ?
но очаквах поне 10 млн. годишна печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА ето и мнението на човекът-борса, забележете от 2007-година, когато всичко е било нагоре....Щом той го е смятал за дирижабъл, какво ли да очакваме !?
Какво стана с това момче?! Дали сега не са го наели да вика на някой мач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи...а ДИРИЖАБЪЛА БИОВ е ясен, за него сме коментирали мноооооооого отдавна и промени няма ,
рее се из небесата с пикиращ полет напоследък! :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЩе си дойдем на думата тук ми се струва.
Честито colline.
по-важното е, че вчера и днес бфб мисля окончателно обърна своя тренд. надявам се повече да не видим софикс под 400.
успех !
Коментар
Коментар