If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не легнеш да спиш,ей! Време е за биов равносметки и среднощни размисли. Не се отдавай на тъжни мисли. Борсата ще резмаха криле, макар и да е бългадска
Коментар
Anton Chigurh
Малко хумор, не би навредил на никой. Лека вечер Пакото
Пепино, я се обади от килера. Тука искат да ме правят на монах с късо расо. Ама де, кажи им, че може да е разръфано, но не и подстригано. Расото де. То е единственото ми достоинство. Това вашенто момченце нещо ме бъзика.
Коментар
Anton Chigurh
Абе ПАКОТО Пепи е мъж бе. хахахах Ти да не си от... онези.... по-нежните монаси?
Николчо бре, ти никакъв респект ли не изпитваш от Дядо Господа? Написал си го с милка буква. Това е или от соцвъзпитание, или от полуграмотност. Внимавай, Всевишния от по-високо от тебе наблюдава акциите.
Raso, НЕ продавай, чакай още, в никакъв случай не продавай прителю, имай търпение. Доларът се вдигна, БИОВета също ще се вдигне. (В долари продават хората) И други причини ще има, както ще стане известно в последствие.
Коментар
Anton Chigurh
А ти нали не си мислиш, че употребата на думата расо в миналия ми пост е случайна ? Просто Пакото звучи по-чудато. :wink:
Николайчо, много ме надценяваш, ако мислиш, че аз си пиша името на френски. Езиците не ми се отдават. Прав си, мен освен за молитва, за друго не ме бива. Ако си захвърля расото, обаче, ще остана меко казано по "прашки".
Коментар
Anton Chigurh
"ПАКОТО", захвърли изпокъсаното расо и отивай да се молиш на дядо господ за биов 18 лв. Белкем това успееш да свършиш като хората.
Извинете, ама аз не съм голям спец по акциите и преди месеци прочетох от един анализатор, Николайчо май се казваше, че Биовет било голяма работа. Обаче след това една сведуща дама, Пепина, съобщи, че фирмата произвеждала продукцията си от синтез на продукти само от градската канализация. Викам си, коя ли канализация ще е тая, софийската е много диетична. От нюорската било... Ех, те там са преяли, може и да стават за биохия, мисля си. И взех, че си купих. На 16,50 лв. Само че като гледам акциите им сега, трябва да са ги изгонили вече от нюорската канализация... И сега какво да правя, да продавам ли!
Еййй, и Пепи пристигна.
Браво Пепи! Докато чакаш Р/Е на Биовет да се коригира и ще влезем в Европейския Съюз. Тогава и да се коригира Р/Е акцията вече ще струва толкова, че само ще я гледаш. Майната му на Р/Е гледай други неща....
Коментар