If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ай, да върна услугата, макар непоискано:
Чл 114 от ЗППЦК ал. 5
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 103 от 2012 г., изм. - ДВ, бр. 109 от 2013 г., в сила от 20.12.2013 г., доп. - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) Сделките по чл. 114, ал. 1, т. 1 и ал. 2, в които участват заинтересовани лица, както и по чл. 114, ал. 1, т. 6, могат да бъдат извършвани само по пазарна цена. Оценката се извършва от управителния орган, а в случаите по чл. 114, ал. 1, т. 1, буква "б" и т. 6 - от определени от него независими оценители по чл. 5 от Закона за независимите оценители.
Ай, да върна услугата, макар непоискано:
Чл 114 от ЗППЦК ал. 5
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 103 от 2012 г., изм. - ДВ, бр. 109 от 2013 г., в сила от 20.12.2013 г., доп. - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) Сделките по чл. 114, ал. 1, т. 1 и ал. 2, в които участват заинтересовани лица, както и по чл. 114, ал. 1, т. 6, могат да бъдат извършвани само по пазарна цена. Оценката се извършва от управителния орган, а в случаите по чл. 114, ал. 1, т. 1, буква "б" и т. 6 - от определени от него независими оценители по чл. 5 от Закона за независимите оценители.
"Продажбата на част от регулирания поземлен имот ....." Предпоследния абзац.Продават и част от парцела естествено, но в типичен стил нищо не казват каква част.
Е, в това е галимацията. УПИ със сграда или сгради в него. Съобщението е непълно. Според мен е склада със земята под него, ако има директен изход на улица. Ако няма, може и коридор да са му пуснали. Но никъде не го пише.
"Продажбата на част от регулирания поземлен имот ....." Предпоследния абзац.Продават и част от парцела естествено, но в типичен стил нищо не казват каква част.
Мдааа, прав си, че пише застроена площ, а не РЗП. Но възможно сградата да е едноетажна. Все пак е склад. Ако го виждаш на Гугъл мап разгледай сградата каква е.
е нали аз ти казвам да видиш сградата аз сградата я знам
Коментар