IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Виж го на картата имота и ще ти стане ясно, няма какво да дълбаеш толкова. Другата голяма грешка която правите във вашите изчисления е цената на квадрат на застроена площ а РЗП-то е важно а то може и да е примерно 10,000 м2 та я пак направете сметката дали е добра цената
    Мдааа, прав си, че пише застроена площ, а не РЗП. Но възможно сградата да е едноетажна. Все пак е склад. Ако го виждаш на Гугъл мап разгледай сградата каква е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Аааа, не знаем кви ги замисля Ш. Той е потайна личност. Нямам представа от имота, колко сгради има и прочие. Не ми се рови в стари съобщения за справка. Но пак казвам, само една сграда се продава на добра цена. Поне така е представено. Може пък да събира парички за дългове към ВТБ. Такива очаквания имаше неотдавна. Интересно, утре ще има ли търговия с акциите?
      Виж го на картата имота и ще ти стане ясно, няма какво да дълбаеш толкова. Другата голяма грешка която правите във вашите изчисления е цената на квадрат на застроена площ а РЗП-то е важно а то може и да е примерно 10,000 м2 та я пак направете сметката дали е добра цената

Коментар

Хайде сега виж имота на картата и пак помисли и ми кажи какво точно остава за 9 млн лева. на черното бяло да казвате Шиши добре го е измислил
        Аааа, не знаем кви ги замисля Ш. Той е потайна личност. Нямам представа от имота, колко сгради има и прочие. Не ми се рови в стари съобщения за справка. Но пак казвам, само една сграда се продава на добра цена. Поне така е представено. Може пък да събира парички за дългове към ВТБ. Такива очаквания имаше неотдавна. Интересно, утре ще има ли търговия с акциите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

В съобщението нищо не пише за земя. Не че това е договор, в който всичко трябва да е упоменато. но ми се струва, че са продали само сградата със суперфицията. Земята май остава непокътната.
          Хайде сега виж имота на картата и пак помисли и ми кажи какво точно остава за 9 млн лева. на черното бяло да казвате Шиши добре го е измислил

Коментар

По скоро е продадена сградата с прилежащата земя, все пак има параметри на застрояване и са останали с парче земя в ромската махала за оставащите 9 млн лева щом пък ви харесва няма да споря
            В съобщението нищо не пише за земя. Не че това е договор, в който всичко трябва да е упоменато. но ми се струва, че са продали само сградата със суперфицията. Земята май остава непокътната.
            Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Харесва ми ,че са продали склад до Ромската махала за 9 милиона....

Така също може да се каже....
              Ще видим след време на колко могат да продадат остатъка от земята
              Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:08.

Коментар

По скоро е продадена сградата с прилежащата земя, все пак има параметри на застрояване и са останали с парче земя в ромската махала за оставащите 9 млн лева щом пък ви харесва няма да споря

Харесва ми ,че са продали склад до Ромската махала за 9 милиона....

Така също може да се каже....
                Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение

Продали са 1/5 част от имота с обща застроена площ 3575 кв.м а именно складова база. Общата площ на имота закупен през 2015 г е 15646 кв.м
                  Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение

Продали са 1/5 част от имота с обща застроена площ 3575 кв.м а именно складова база. Общата площ на имота закупен през 2015 г е 15646 кв.м
                    Никак не е зле сделката май!

Коментар

Имота който купиха за 17 млн лева преди 2 години сега са продали за 8 млн лева или нещо се бъркам ?

Коментар

Имота който купиха за 17 млн лева преди 2 години сега са продали за 8 млн лева или нещо се бъркам ?
                        Ми, пише, че само сграда продават. На цена над 2205 лв. на кв. м. Бая сосно за тоя район. Дали и земята под нея влиза?

Коментар

Бъркаш се !

Коментар

• Имота който купиха за 17 млн лева преди 2 години сега са продали за 8 млн лева или нещо се бъркам ?

Коментар

• И какво стана сегам Юрий Алексеевич излетя като гълъбче, ракета на деня)))) (имам) (Y)
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [quote4f4]Не, нищо подобно, този който го е казал, вероятно търгува позиции като тази, синергон, топливо и други подобни, в които си мисли че е диверсифицирал![/quote] И това не етака, да дам пример - нямам и няма да имам синергон, топливо и прочее шит-джънк-велпапир, но гагарин имам сега малко и са топ форма в момента. Ако може да иде на 25 лева ще набутам много там, не искам да се заричам предварително колко ))))) Все пак фундамента побеждава а в другите които изброи няма фундамент))) Не е препоръка
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X