Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аааа, не знаем кви ги замисля Ш. Той е потайна личност. Нямам представа от имота, колко сгради има и прочие. Не ми се рови в стари съобщения за справка. Но пак казвам, само една сграда се продава на добра цена. Поне така е представено. Може пък да събира парички за дългове към ВТБ. Такива очаквания имаше неотдавна. Интересно, утре ще има ли търговия с акциите?а РЗП-то е важно а то може и да е примерно 10,000 м2 та я пак направете сметката дали е добра цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Хайде сегавиж имота на картата и пак помисли и ми кажи какво точно остава за 9 млн лева. на черното бяло да казвате
Шиши добре го е измислил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
В съобщението нищо не пише за земя. Не че това е договор, в който всичко трябва да е упоменато. но ми се струва, че са продали само сградата със суперфицията. Земята май остава непокътната.виж имота на картата и пак помисли и ми кажи какво точно остава за 9 млн лева. на черното бяло да казвате
Шиши добре го е измислил
Коментар
-
По скоро е продадена сградата с прилежащата земя, все пак има параметри на застрояване и са останали с парче земя в ромската махала за оставащите 9 млн леващом пък ви харесва няма да споря
Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Харесва ми ,че са продали склад до Ромската махала за 9 милиона....
Така също може да се каже....Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:08.
Коментар
-
По скоро е продадена сградата с прилежащата земя, все пак има параметри на застрояване и са останали с парче земя в ромската махала за оставащите 9 млн леващом пък ви харесва няма да споря
Харесва ми ,че са продали склад до Ромската махала за 9 милиона....
Така също може да се каже....Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение
Продали са 1/5 част от имота с обща застроена площ 3575 кв.м а именно складова база. Общата площ на имота закупен през 2015 г е 15646 кв.мщом пък ви харесва няма да споря
Last edited by RUBLA; 17.10.2017, 21:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение
Продали са 1/5 част от имота с обща застроена площ 3575 кв.м а именно складова база. Общата площ на имота закупен през 2015 г е 15646 кв.м
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИмота който купиха за 17 млн лева преди 2 години сега са продали за 8 млн лева или нещо се бъркам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИмота който купиха за 17 млн лева преди 2 години сега са продали за 8 млн лева или нещо се бъркам ?
Коментар
-
Коментар
-
[quote4f4]Не, нищо подобно, този който го е казал, вероятно търгува позиции като тази, синергон, топливо и други подобни, в които си мисли че е диверсифицирал![/quote] И това не етака, да дам пример- нямам и няма да имам синергон, топливо и прочее шит-джънк-велпапир, но гагарин имам сега малко и са топ форма в момента. Ако може да иде на 25 лева ще набутам много там, не искам да се заричам предварително колко ))))) Все пак фундамента побеждава а в другите които изброи няма фундамент))) Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар