IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Г-н Груев, Вие си продадохте единствената акция в 1CZ на безценица и долавям някаква нотка на неудовлетворение в писанията Ви. Да сравнявате Гагарин и Чезовете е много находчиво, но най-малката разлика е, че вторите не си купуват пустеещи логистични бази в Дружба/още пустее/ и печатници във Враждебна. Освен това Ковачки има сили само за теца. Останалото се надявам да го вземат едни други хора в съдружие с други други хора и още едни други хора и мисля че до няколко дни ще стане ясно, ако ЕВБР одобри схемата. А относно подаянията, щом смятате, че да си купиш акции, да изчакаш цената им да се покачи и тогава да ги продадеш е подаяние, то аз смятам темата за приключена.
    Не си ме разбрал - аз лично се кефя на ЧеЗе-то, а нотка на неудовлетвореност няма, няма и как да има. Само казвам, че там ситуацията е същата като като (както и на 90% от борсата) - надяваш се мажо да е коректен, а колко ти е вярата в мажо си личи от факта, че най-голямата мечта на всеки акционер е дружеството да се продаде на друг Успех желая и изпълнени прогнози
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Без и аз да искам да се меся, тъй като нямам акции тук, но изказването ти е доста странно като за човек, който има акции в друг голям монополист и "кръвопиец", и който се надява на подаяние от пая, като тайнчико вярва, че компнията му ще се продаде на нещо различно от Ковачки. И още по-странно там вади ЕБИТДА, П/Е и т.н., а тук ги нарича безсмислени - интересен двоен стандарт или?
      Г-н Груев, Вие си продадохте единствената акция в 1CZ на безценица и долавям някаква нотка на неудовлетворение в писанията Ви. Да сравнявате Гагарин и Чезовете е много находчиво, но най-малката разлика е, че вторите не си купуват пустеещи логистични бази в Дружба/още пустее/ и печатници във Враждебна. Освен това Ковачки има сили само за теца. Останалото се надявам да го вземат едни други хора в съдружие с други други хора и още едни други хора и мисля че до няколко дни ще стане ясно, ако ЕВБР одобри схемата. А относно подаянията, щом смятате, че да си купиш акции, да изчакаш цената им да се покачи и тогава да ги продадеш е подаяние, то аз смятам темата за приключена.

Коментар

Ценя мненията Ви, но точно при тази компания P/E няма никакво значение. Каквито и да са печалбите, знаете къде отидоха предишните години, а за 2017 г., без значение колко е, пак ще отиде за някой безмислен пеевски имот.
        Ще видим тепърва новата печтница колко ще работи и какви пари ще вади. Но печатница в Пловдив да купи печатница в София, при това на изглеждаща доста добра цена никак не съм убеден че е нещо лошо. Времето ще покаже! Иначе на пазара има бая дружества с кофти мажовци дето обаче са оценени пресериозно, а тук си правят пари и се търгуват на EV/EBITDA около 3 и P/E 6. Да продължават да работят така, пък дано мениджмънта покаже малко повече отношение към пазара.

Коментар

Ценя мненията Ви, но точно при тази компания P/E няма никакво значение. Каквито и да са печалбите, знаете къде отидоха предишните години, а за 2017 г., без значение колко е, пак ще отиде за някой безмислен пеевски имот. Колкото и бодро да се настройвате, точно от това прасенце едва ли ще има кюфтенце. Дано да е вярно, че е закъсал за пари с "хубави хора" и да продаде Гагарин. Тогава вече може хорошо. Успех все пак!
          Без и аз да искам да се меся, тъй като нямам акции тук, но изказването ти е доста странно като за човек, който има акции в друг голям монополист и "кръвопиец", и който се надява на подаяние от пая, като тайнчико вярва, че компнията му ще се продаде на нещо различно от Ковачки. И още по-странно там вади ЕБИТДА, П/Е и т.н., а тук ги нарича безсмислени - интересен двоен стандарт или?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Такъв си е нашият пазар, много е забавно. Някой беше казал за БФБ - сякаш търгуват бавноразвиващи се и това му е най-хубавото. В някой момент пазара проглежда и става луда работа. Само търпение да има човек и възможност да чака. Е добрата диверсификация е важна според мен, за да можеш да чакаш.
            Не, нищо подобно, този който го е казал, вероятно търгува позиции като тази, синергон, топливо и други подобни, в които си мисли че е диверсифицирал!

Коментар

На цена 35 лева P/E 5.66 ли го изкарвате и вие? Готин пазар
              И не говорим за няякакви еднократни печалби, такива си правят последните 3 години.
              Ценя мненията Ви, но точно при тази компания P/E няма никакво значение. Каквито и да са печалбите, знаете къде отидоха предишните години, а за 2017 г., без значение колко е, пак ще отиде за някой безмислен пеевски имот. Колкото и бодро да се настройвате, точно от това прасенце едва ли ще има кюфтенце. Дано да е вярно, че е закъсал за пари с "хубави хора" и да продаде Гагарин. Тогава вече може хорошо. Успех все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Забавно е, само да нямаш акции!
                Такъв си е нашият пазар, много е забавно. Някой беше казал за БФБ - сякаш търгуват бавноразвиващи се и това му е най-хубавото. В някой момент пазара проглежда и става луда работа. Само търпение да има човек и възможност да чака. Е добрата диверсификация е важна според мен, за да можеш да чакаш.

Коментар

На цена 35 лева P/E 5.66 ли го изкарвате и вие? Готин пазар
                  И не говорим за няякакви еднократни печалби, такива си правят последните 3 години.
                  Забавно е, само да нямаш акции!

Коментар

• На цена 35 лева P/E 5.66 ли го изкарвате и вие? Готин пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel
                      Невъзможно викаш, а ...я виж радиаторчетата със съизмерима ебитда как имат 3.2 пъти по голям маркет кап. Ако още го сурнат и повече дори не са невероятни някой ден. Само в момента в който тлъстия се махне ( дай боже) и ще има дабъл.
                      Привет Пип! Не казах че е невъзможно, а че над моите очаквания в момента) Ще се радвам и на повече естествено като всички "държачи" на папирата )))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Невъзможно викаш, а ...я виж радиаторчетата със съизмерима ебитда как имат 3.2 пъти по голям маркет кап.
                        Ако още го сурнат и повече дори не са невероятни някой ден.
                        Само в момента в който тлъстия се махне ( дай боже) и ще има дабъл.
                        За Дидо ли говориш? Къде да се маха? Той сега е във вихъра си - кеш бол , власт бол.......

Коментар

• тук ще купувам като гледам.))) Остава да сметна къде ще е първата оферта, но това може и да почака засега)))) Моя отговор на бфб-мечките е че съм 40% кеш в момента. Като за малка корекция - малко но от сърце ))))) Но ще изчакам и по-изгодни оферти)))) Както каза БСЕ - с дисциплина към прогрес!!!))))))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ами то , ако се виждаше цената нямаше да е тази..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Невъзможно викаш, а ...я виж радиаторчетата със съизмерима ебитда как имат 3.2 пъти по голям маркет кап.
                              Да ама това махане не се вижда на хоризонта ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Но това за 150% даже и на мен ми идва в повече)))) дано си прав

Коментар

Working...
                                X