If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако сте забелязали, тази позиция предходната вълна / декември-януари / не я обхвана. Е този път беше крайно време. По време на раздържавяването аз лично влезнах като спекулант тук, но пропуснах момента да изляза на време и станах инвеститор. Както се казва " всяко зло за добро " . Моето скромно мнение, е че не бива да се излиза под 50.00 лв. Очевидно, е че вече доста играчи го забелязаха.
Мнението ми не се препоръчва за спекуланти и инвеститори със по-слаби нерви, защото все пак тази позиция не е от най-ликвидните.
Гледам и инвестора обръща подобаващо внимание на тази позиция http://www.investor.bg/?id=50785
което е добре.Аз за съжаление влезнах скоро тук,но си мисля,че има сериозен потенциал.Нали точно затова съм и влезнал де .Дано другата седмица нещата по тази позиция продължат да се развиват добре,но според мен дори и около 40 лева показателите на компанията са доста добри, в сравнение да речем с други растящи позиции от бфб.
Разбира се,горното не е препоръка за покупка или продажба на акции,просто лично мнение
Коментар