IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Developer
    абе нещо само кобоси пазаруват, това ме притеснява
    Не се притеснявай! Не зная кой ти каза, че са само кобоси, я пак погледни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
      абе нещо само кобоси пазаруват, това ме притеснява
      То позицията е по-слабо ликвидна в момента и е нормално брокерите се оглеждат първо преди да влезнат в такава позиция. Мисля си че тази позиция е идеална за едно сплитче, дано на общото събрание се постави и този въпрос. При 40 млн собствен капитал с повече на брой акции, компанията би се превърнала в интересен обект за фондовете. Всъщност Алианц доколкото знам има акции от Юрий Гагарин за над 1 000 000 лева.

Коментар

• Усетили са се хората, по-добре късно от колкото още по-късно.

Коментар

• абе нещо само кобоси пазаруват, това ме притеснява

Коментар

• 1948-37.50

Коментар

• 1828- 37 LEVA

Коментар

• Абе гледам много хубаво дружество това GAGBT.Пък и името нещо сякаш иска да ми каже И не съм много сигурен,ама за някакво излитинe в космоса си мисля ,че ставаше дума

Горното не е препоръка,просто реших да споделя,че от днес и аз съм на ракетата

Коментар

• 1365

Коментар

• SAMO DOSEGA DNES MINAHA NAD 1000 BROIKI- INTERESA produljava

Коментар

• Какъв интересен времеви лаг се получи от излизането на отчетите до скока на цените. Говоря за Гагарина и Фазера, защото при тях резултатите бяха повече от впечатляващи. Малко повечко смелост се иска у някой по-голям играч и си мисля, че сме над 40лв.
                      Успех на всички!!!

Коментар

• Ами то общо взето беше ясно отдавна, че акцията е много подценена. Последния отчет обаче надмина и най-смелите прогнози за ръст на печалбата. Лично смятам, че преспективите пред компанията са огромни. Сектора на опаковките тепърва ще се развива. Юрий Гагарин е безспорния лидер в сектора на хартиените опаковки. След като приватизираха компанията, очаквам че тя тепърва ще покаже възможностите си. На първо място очаквам оптимизиране на разходите и да са по-гъвкави с клиентите, като по този начин значително да разширят клиентската си база. Сериозните инвестиции, които мениджмънта прави ще увеличи значително приходите и печалбата в средносрочен срок. Да не споменавам показателите, че направо са смешни.
                        Но както се казва, това не е съвет за покупка или продажба.

Коментар

• TUK NE6TATA STAVAT SERIOZNI. DOSTA POGLEDI SE OTPRAVIHA KUM GAGBT. ZA CENI NE KOMENTIRAM NO SEGA6NATA E MNOGO POD S4ETOVODNATA STOINOST

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            Пълнете, пълнете. Аз в краткосрочен план под 50.00 не разтоварвам.
                            Дано чакането си струва.

Успех на всички продали и закупили по тази позиция.

Така, така предстартовото броене още не е започнало, очаквам достигане на около орбитално пространство, след Q2 до Q4. И така, който смята да си купува билети сега е момента, защото от Байконур казват, че все още може да се намерят на тънка лайстна!!! После ще бъде късно или пък прекалено скъпо. Честито на тези, които ще участват в пътешествието.

Коментар

• Пълнете, пълнете. Аз в краткосрочен план под 50.00 не разтоварвам.
                              Дано чакането си струва.

Успех на всички продали и закупили по тази позиция.

Коментар

• Продължаваме да пълним кошничката....

Коментар

Working...
                                X