Tuk vyzmojno li e uvelichenieto na kapitala da ne se sluchi? Vyprosa mi e v smisyl, che e nujno da se platiat opredeleno kolichestvo akcii ot novite, a cenata v momenta e pod tazi na novite akcii ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bogibogПървоначално изпратено от KiroNOVINATA E SUPER. RANO ILI KUSNO KOREKCIJATA 6TE SVUR6I I TOGAVA DOBRITE NOVINI 6TE SE OCENJAT PO DOSTOINSTVOХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bond009zna4i elana i klienti 6te zapisvat ogromni koli4estva, a drugite ip da se ograni4avat)
Ще ми е интересно, ако така наречената корекция продължи още време, какво ще се случи тук. Но ще поживеем, ще видим.
Коментар
� -
Бих ви препоръчал да бъдете внимателни, когато големи чужди фондове влизат с големи дялове - тяхното влизане ограничава спада, спомага за обръщането на тренда и генерирането на ръст, но пък излизането им отваря такива дупки, дето не е ясно кой и как ще я запълни
Първоначално изпратено от lukanАмериканският фонд Julius Baer International Equity Fund е придобил дял в Спарки Елтос АД от 10,148% със сделка на 1 ноември, съобщава Централен депозитар АД.
Закупени са общо 1,69 млн. акции за 28 млн. лв. Продавач е Спарки Груп АД, който е намалил дела си в компанията до 67,46%.
Julius Baer International Equity Fund вече има контролни участия с над 5% в БТК и Химимпорт АД.
Коментар
�
Коментар