If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Участието на мажоритаря на Спарки Елтос в капитала намалява до 67,5%
08.11.2007 13:57 ( ELTOS )
Спарки Груп АД е продало 1 692 095 броя акции или 12,09% от капитала на Спарки Елтос АД, като сделката е с дати на сетълмент в Централен депозитар 5 и 6 ноември, съобщава БФБ-София.
В резултат на промяната Спарки Груп притежава 9 443 995 броя гласове в ОСА на Спарки Елтос или 67,46% от капитала му. Спарки Груп упражнява правото на глас в ОСА на публичното дружество пряко, а не чрез контролирани лица.
Справка в раздел „Компании“ показва, че на 1 ноември в две сделки са минали близо 1,7 млн. акции на Спарки Елтос при цена 16,5 лв.
В петък ще има открит аукцион за неизползваните права от увеличението на капитала на Спарки Елтос, като ще бъдат предложени за продажба 1 057 455 права, срещу които не са записани акции. Всеки 5 права дават възможност за записването на 1 нова акция с емисионна стойност 16 лв.
Нетните приходи от продажби на Спарки Елтос за деветмесечието на годината възлизат на 49,232 млн. лв., което е ръст от 50 на сто спрямо съответния период на миналата година.
Днес акциите на дружеството добавиха 1,03% до 16,6 лв. средно-претеглена цена, като по позицията минаха 2 007 лота.
Е добре де а кой е влязъл - не стана ясно. Не трябва ли да се афишира.
E kak da stane yasno ..to taia pozicia ciala godina e samo igra s publikata
По този начин постига атрактивната цена от 42.75 лв. за една акция
Хаки, тоз само борави с вътрешно инфо, да знаеш! Знае нещо човека, тъй ми се струва! Само да беше се обадил обаче щях да му шитна моите на тази цена веднага!
Участието на мажоритаря на Спарки Елтос в капитала намалява до 67,5%
08.11.2007 13:57 ( ELTOS )
Спарки Груп АД е продало 1 692 095 броя акции или 12,09% от капитала на Спарки Елтос АД, като сделката е с дати на сетълмент в Централен депозитар 5 и 6 ноември, съобщава БФБ-София.
В резултат на промяната Спарки Груп притежава 9 443 995 броя гласове в ОСА на Спарки Елтос или 67,46% от капитала му. Спарки Груп упражнява правото на глас в ОСА на публичното дружество пряко, а не чрез контролирани лица.
Справка в раздел „Компании“ показва, че на 1 ноември в две сделки са минали близо 1,7 млн. акции на Спарки Елтос при цена 16,5 лв.
В петък ще има открит аукцион за неизползваните права от увеличението на капитала на Спарки Елтос, като ще бъдат предложени за продажба 1 057 455 права, срещу които не са записани акции. Всеки 5 права дават възможност за записването на 1 нова акция с емисионна стойност 16 лв.
Нетните приходи от продажби на Спарки Елтос за деветмесечието на годината възлизат на 49,232 млн. лв., което е ръст от 50 на сто спрямо съответния период на миналата година.
Днес акциите на дружеството добавиха 1,03% до 16,6 лв. средно-претеглена цена, като по позицията минаха 2 007 лота.
Е добре де а кой е влязъл - не стана ясно. Не трябва ли да се афишира.
Аз пък мисля че вчера събориха цената до 16.50 за да може БКМ-то да прехвърли 1,669,920-те акции(ако съм ги сметнал паравлно) и днес цената върна където си беше цял месец, а именно около 17.00 - 17.40.
Пък може и да греша, т.е. цената случайно падна и БКМ-то издебна момента и влезна.
Не препоръчвам, нямам акции, но дружеството ми харесва и то много.
Вторник ще разберем кой е инвеститорът влязал в позицията на 9ти ще видим какво ще стане с правата .. ако инвеститорът е добър в което не се съмнявам .. с правата вси4ко е ОК - да успеят и други големи да влязат на 16+ .. и дружеството продължи да показва такива резултати... посоката е една ) много нагоре ) сега да не тръгнете да купувате не е препоръка )
Аз пък мисля че вчера събориха цената до 16.50 за да може БКМ-то да прехвърли 1,669,920-те акции(ако съм ги сметнал паравлно) и днес цената върна където си беше цял месец, а именно около 17.00 - 17.40.
Пък може и да греша, т.е. цената случайно падна и БКМ-то издебна момента и влезна.
Не препоръчвам, нямам акции, но дружеството ми харесва и то много.
Tova mai 6te se okaje edno ot malkoto drujestvo pri tozi pada6t pazar, koito 6te se naso4i na severoiztok, no pak da viidm dali 6te stane taka ili tuk 6te ni podnesat nqkoq iznenada
Коментар