If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спарки Елтос АД е обновило интернет страницата си
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Спарки Елтос АД-Ловеч /ELTOS/:
На 18.10.2007г. беше публикувана обновената интернет страница на Спарки Елтос АД-Ловеч, като е създадена нова секция „Връзка с инвеститорите” на следния адрес: http://bg.sparkygroup.com/factories_eltos.html
много хубав сайт имат, доста инфо са предоставили, а това е най-важното.
иначе...ми ще държим и ще чакаме, какво да правим.може и да понапълним на евтинко от увеличението, че както накупих на нивата 18-18,5 сега не е много комфортно :С
Спарки Елтос АД е обновило интернет страницата си
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Спарки Елтос АД-Ловеч /ELTOS/:
На 18.10.2007г. беше публикувана обновената интернет страница на Спарки Елтос АД-Ловеч, като е създадена нова секция „Връзка с инвеститорите” на следния адрес: http://bg.sparkygroup.com/factories_eltos.html
абе освен мен има ли други оптимисти, че ще изкараме печалба от тази акция в краткосрочен план
И аз съм оптимист по позицията. Кефи ме да имам в портфейла си книжа с различен "падеж" - едните направиха голям ръст предишния месец, а други като Елтоса - ще направят следващия
абе освен мен има ли други оптимисти, че ще изкараме печалба от тази акция в краткосрочен план
И аз съм оптимист по позицията. Кефи ме да имам в портфейла си книжа с различен "падеж" - едните направиха голям ръст предишния месец, а други като Елтоса - ще направят следващия
Абе здраве да е приятел, shit happens, нали си жив и здрав!
Все пак добре че не си искал да купиш 500 акции, тогава щеше да има защо да си скубеш косите. сега просто ще пиеш едно уиски по малко този уикенд
Брей, колко разсъждения за една банална грешка. Тези 50 права на 4.10 вече са мой (за съжаление). Мислех че въвеждам ордър на RAZHL... Ама явно Петък си е ден на майстора...
Ако не друго, то поне показах какво не трябва да се прави..
А пасива си е за моя сметка...
Успехи ви желая. И без глупави грешки като моятта...
Коментар