IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VOIP
    Vomitus, цената на акцията сега е почти на нивата на които ти си купил.
    17,20+5*0,34=18,70 лв

така че не виждам от какво се оплакваш.
    А ако си продадеш правата(ако имаш такива де... ) и си купиш акцията от пазара..???
    кво се получава..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Vomitus, цената на акцията сега е почти на нивата на които ти си купил.
      17,20+5*0,34=18,70 лв

така че не виждам от какво се оплакваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kristo
        източник: БФБ - София 19 Октомври 2007 17:38

Спарки Елтос АД е обновило интернет страницата си
        В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Спарки Елтос АД-Ловеч /ELTOS/:
        На 18.10.2007г. беше публикувана обновената интернет страница на Спарки Елтос АД-Ловеч, като е създадена нова секция „Връзка с инвеститорите” на следния адрес: http://bg.sparkygroup.com/factories_eltos.html
        много хубав сайт имат, доста инфо са предоставили, а това е най-важното.

иначе...ми ще държим и ще чакаме, какво да правим.може и да понапълним на евтинко от увеличението, че както накупих на нивата 18-18,5 сега не е много комфортно :С

успех на всички с позицията.

не препоръка!
        Не е препоръка!

Коментар

• източник: БФБ - София 19 Октомври 2007 17:38

Спарки Елтос АД е обновило интернет страницата си
          В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Спарки Елтос АД-Ловеч /ELTOS/:
          На 18.10.2007г. беше публикувана обновената интернет страница на Спарки Елтос АД-Ловеч, като е създадена нова секция „Връзка с инвеститорите” на следния адрес: http://bg.sparkygroup.com/factories_eltos.html

Коментар

• На мен Атила, ми е геймарският ник нейм, още от студентските години. И в тоя смисъл ми навява само прекрасни спомени...

Но уви, както е видно, не ме предпазва от балъшки грешки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
              Първоначално изпратено от savov16
              абе освен мен има ли други оптимисти, че ще изкараме печалба от тази акция в краткосрочен план
              И аз съм оптимист по позицията. Кефи ме да имам в портфейла си книжа с различен "падеж" - едните направиха голям ръст предишния месец, а други като Елтоса - ще направят следващия
              подкрепям напълно
              Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Брей, колко разсъждения за една банална грешка.
                В Русе има кандидат за кмет с малко има Атила Голяма грешка!

Коментар

• Първоначално изпратено от savov16
                  абе освен мен има ли други оптимисти, че ще изкараме печалба от тази акция в краткосрочен план
                  И аз съм оптимист по позицията. Кефи ме да имам в портфейла си книжа с различен "падеж" - едните направиха голям ръст предишния месец, а други като Елтоса - ще направят следващия

Коментар

за какъв % печалба ти приляга

Коментар

Веднага щом приключи увеличението сме нагоре Лично мнение. Ако не - най-късно след годишния отчет.

Коментар

• абе освен мен има ли други оптимисти, че ще изкараме печалба от тази акция в краткосрочен план

Коментар

• Абе здраве да е приятел, shit happens, нали си жив и здрав!
                          Все пак добре че не си искал да купиш 500 акции, тогава щеше да има защо да си скубеш косите. сега просто ще пиеш едно уиски по малко този уикенд

Коментар

• Брей, колко разсъждения за една банална грешка. Тези 50 права на 4.10 вече са мой (за съжаление). Мислех че въвеждам ордър на RAZHL... Ама явно Петък си е ден на майстора...

Ако не друго, то поне показах какво не трябва да се прави..
                            А пасива си е за моя сметка...

Успехи ви желая. И без глупави грешки като моятта...

Коментар

• Някой би ли ми казал как ще се разпределят права към акции и от какво засиси това защото съм много непросветен..

Коментар

• Или някой просто знае нещо, което ние не знаем... но пък за такъв обем надали.

Коментар

Working...
                                X