Първоначално изпратено от Vola.X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеA дали няма да ходи на 0,50 лв ? Няма лошо, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАбе според мен имат донякъде интерес от ниската цена, ама........Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениекак да няма, я виж пенсионните фондове на Алианц колко ИХЛБЛ имат, само ми е чудно защо спряха да я подкрепят както преди години....дали пък вече не се притесняват от свързаността си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАкцията е добра, но няма грам подкраепа от мажоритаря, което за нашия смешен пазар си е минус отвсякъде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо цената на конвертиране ако е реалистично ниска и всичко става ок. Ами те си плащат лихвите по облигациите, не изглежда да вървят към фалит така че честно казано ако цената на конвертиране е добра и човек е дългосрочен тук, то облигациите биха били по-добра алтернатива от самите акции. Сега ако вземат да сложат 8 или 10 лева цена на конвертиране нещата ще станат на обратно. Но за 3 до 5 лева мисля да участвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНека изчакаме да видим всичките детайли! Иначе обявеното - примамливо звучи!
НО!
Проблемът е в доверието - остана ли някаво... И аз като теб бая им набрах с последните увеличения, макар че при последното си записах правата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ очевидно че няма да ги конвертират тези които изтичат иначе цената трябва да нарасне с пъти до октомври - май тогава изтичаха. А за новите поне за момента сериозно се замислям да участвам. Макар че силно ме изнервиха с предходните две разводнявания и повече бях решил на тях пари да не им давам. Но тези 8% и то с опция за конвертиране силно ме изкушават.
НО!
Проблемът е в доверието - остана ли някаво... И аз като теб бая им набрах с последните увеличения, макар че при последното си записах правата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДано да си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе им изтичат предишните и този път едва ли ще ги конвертират. Така че с новите просто ще платят на старите. поне на мен така ми изглежда.Да видим условията, разбира се, но поне за сега не изглежда лоша алтернатива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБахти... сега пак конвертируеми облигации!
Тея хора се оляха... да не кажа оср.ха!
То не бе разводняване на капитала - то не бе чудо! Макар, че при настоящата "цена" на акцията - емисията със сигурност ще е интересна на фондовете!
Въпросът е остана ли и капчица доверие??
Коментар
-
Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнениеМай доста са играли тук със заемни средства. Следващите 2-3 месеци виждам рейдж 1.01-1.10 докато се поуспокои.
Коментар
Коментар