IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
    A дали няма да ходи на 0,50 лв ? Няма лошо, разбира се.
    Няма лошо, разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
      Може и на 0,005 лв да го чакаш, пак няма лошо, разбира се....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Абе според мен имат донякъде интерес от ниската цена, ама........
        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
          как да няма, я виж пенсионните фондове на Алианц колко ИХЛБЛ имат, само ми е чудно защо спряха да я подкрепят както преди години....дали пък вече не се притесняват от свързаността си...
          Абе според мен имат донякъде интерес от ниската цена, ама........

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Акцията е добра, но няма грам подкраепа от мажоритаря, което за нашия смешен пазар си е минус отвсякъде....
            как да няма, я виж пенсионните фондове на Алианц колко ИХЛБЛ имат, само ми е чудно защо спряха да я подкрепят както преди години....дали пък вече не се притесняват от свързаността си...

Коментар

• Акцията е добра, но няма грам подкраепа от мажоритаря, което за нашия смешен пазар си е минус отвсякъде....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Само цената на конвертиране ако е реалистично ниска и всичко става ок. Ами те си плащат лихвите по облигациите, не изглежда да вървят към фалит така че честно казано ако цената на конвертиране е добра и човек е дългосрочен тук, то облигациите биха били по-добра алтернатива от самите акции. Сега ако вземат да сложат 8 или 10 лева цена на конвертиране нещата ще станат на обратно. Но за 3 до 5 лева мисля да участвам.
                Наистина определящо ще е цената на конвертиране! Ако е достатъчно разумна (ниска) - може и аз да се изкуша. Въпреки, че хоризонта е дълаг... Но предвид бурната динамика на БФБ .... ...3 г. май нищо не са... особено за подобна нискорискова инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Нека изчакаме да видим всичките детайли! Иначе обявеното - примамливо звучи!
                  НО!
                  Проблемът е в доверието - остана ли някаво... И аз като теб бая им набрах с последните увеличения, макар че при последното си записах правата...
                  Само цената на конвертиране ако е реалистично ниска и всичко става ок. Ами те си плащат лихвите по облигациите, не изглежда да вървят към фалит така че честно казано ако цената на конвертиране е добра и човек е дългосрочен тук, то облигациите биха били по-добра алтернатива от самите акции. Сега ако вземат да сложат 8 или 10 лева цена на конвертиране нещата ще станат на обратно. Но за 3 до 5 лева мисля да участвам.

Коментар

Е очевидно че няма да ги конвертират тези които изтичат иначе цената трябва да нарасне с пъти до октомври - май тогава изтичаха. А за новите поне за момента сериозно се замислям да участвам. Макар че силно ме изнервиха с предходните две разводнявания и повече бях решил на тях пари да не им давам. Но тези 8% и то с опция за конвертиране силно ме изкушават.
                    Нека изчакаме да видим всичките детайли! Иначе обявеното - примамливо звучи!
                    НО!
                    Проблемът е в доверието - остана ли някаво... И аз като теб бая им набрах с последните увеличения, макар че при последното си записах правата...

Коментар

Дано да си прав!
                      Е очевидно че няма да ги конвертират тези които изтичат иначе цената трябва да нарасне с пъти до октомври - май тогава изтичаха. А за новите поне за момента сериозно се замислям да участвам. Макар че силно ме изнервиха с предходните две разводнявания и повече бях решил на тях пари да не им давам. Но тези 8% и то с опция за конвертиране силно ме изкушават.

Коментар

Те им изтичат предишните и този път едва ли ще ги конвертират. Така че с новите просто ще платят на старите. поне на мен така ми изглежда.Да видим условията, разбира се, но поне за сега не изглежда лоша алтернатива.
                        Дано да си прав!

Коментар

Бахти... сега пак конвертируеми облигации!

Тея хора се оляха... да не кажа оср.ха!

То не бе разводняване на капитала - то не бе чудо! Макар, че при настоящата "цена" на акцията - емисията със сигурност ще е интересна на фондовете!

Въпросът е остана ли и капчица доверие??
                          Те им изтичат предишните и този път едва ли ще ги конвертират. Така че с новите просто ще платят на старите. поне на мен така ми изглежда.Да видим условията, разбира се, но поне за сега не изглежда лоша алтернатива.

Коментар

• Бахти... сега пак конвертируеми облигации!

Тея хора се оляха... да не кажа оср.ха!

То не бе разводняване на капитала - то не бе чудо! Макар, че при настоящата "цена" на акцията - емисията със сигурност ще е интересна на фондовете!

Въпросът е остана ли и капчица доверие??

Коментар

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
                              Май доста са играли тук със заемни средства. Следващите 2-3 месеци виждам рейдж 1.01-1.10 докато се поуспокои.
                              А ти си....местният експетр ли?........Тва е акцията, която тепърва ще каже БАУ,...........

Коментар

• Май доста са играли тук със заемни средства. Следващите 2-3 месеци виждам рейдж 1.01-1.10 докато се поуспокои.

Коментар

Working...
                                X