Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВ какъв тренд сте в момента?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука конса го даваха обикновено малко по-рано....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Тук резултатите излизаха поне 4-5 пъти преди този конс през всевъзможни съобщения, нарочно или не, защо го чакаш, не знам.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука конса го даваха обикновено малко по-рано....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПочнаха го пак.... другата седмица нова атака на 6тицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Сложно е за простите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
не вярвам. нямам никакво доверие в кривото доверие. на доверие държа артии с недоверие. баси сложното стана за обяснение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСвършиха продавачите, казАх ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз и Трейс харесвам но е факт че големият който помагаше се скри и цената падна със смешен оборот. Предполагам силните резултати ще ударят едно рамо за нов опит за влизане в Софикс за в бъдеще. Доверие очаквам да стане една от най големите по капитализация на фона на 69 млн лева годишна печалба а сегашният спад е добър трамплин за следващата вълна нагоре.
А аз май чакам долЕ на гюме напразно..... заради непремерени приказки нощем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Балонирате, после разбалончвате, май го играете като муха без глава,
Така или иначе винаги идва време за корекция
Коментар
Коментар