Как е момчета? Забавата продължава ли? Колко стана P/Eто? Кога да го чакаме на 20лв.?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
И аз съм трогнат от отдадеността на Джонката, който въпреки непросветеността и ограничените си интелектуални възможности е тръгнал да спасява инвеститорите....
Всъщност прав е, хубаво е да няма купуващи, някои хора много биха се радвали да купят на по-ниски цени...
Не е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
-
И след Христос се роди Жониту..... Спасителят в ръжта...опа в БФБСпасителю, дето си продал отдавна и си пълен в кеш, не се бори за моите пари. Когато някой се загрижи за моите пари пари се изнервям.....Обиконовено са я данъчни, я "приятели", които искат заем......
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
В момента съм в авариен режим на спасяване на децата ми и родителите ми. През дедовия ми е за вашите хартии. На 100% кеш съм и смятам да остана така дълго време. Но да ви слушам призивите и как заблуждавате хората да купуват тези булшитове и да мълча, няма да стане. Един човек да спася от загуби, ще съм направил едно добро дело. За спекуланти-манипулатори като вас не ми пука грам.
ПС: Още по-малко ми пука за назначени комунисти милионери, съсипващи дружества и лъжещи миноритарните акционери.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз съм съгласен че молдовската банка ако не я подкрепят руснаци ще даде фира....каквито и баланси да покаже....
ктб да видиш баланс а на лемън...но не за това става въпрос с джони съм бил от вашта страна с бтх...
той излезна прав....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
за друго иде реч. Тези които реват истерично, че акциията е булшит не са манипулатори?!? а другите са?
ктб да видиш баланс а на лемън...но не за това става въпрос с джони съм бил от вашта страна с бтх...
той излезна прав....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Какво ме интересуват акциите когато става въпрос за човешки живот.....Last edited by petyob; 14.03.2020, 23:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тъпо, кой спасяваш от загуби? сделките имат винаги 2 страни. Тези който имат акции, но са притиснати да продават, например репа - те не са ли хора? щоне ги спасиш и тях? или те са гадове, или пък имаш други цели
Коментар
-
В момента съм в авариен режим на спасяване на децата ми и родителите ми. През дедовия ми е за вашите хартии. На 100% кеш съм и смятам да остана така дълго време. Но да ви слушам призивите и как заблуждавате хората да купуват тези булшитове и да мълча, няма да стане. Един човек да спася от загуби, ще съм направил едно добро дело. За спекуланти-манипулатори като вас не ми пука грам.
ПС: Още по-малко ми пука за назначени комунисти милионери, съсипващи дружества и лъжещи миноритарните акционери.Last edited by petyob; 14.03.2020, 23:07.
- 1 like
Коментар
-
ПС: Още по-малко ми пука за назначени комунисти милионери, съсипващи дружества и лъжещи миноритарните акционери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧовека явно е доста алчен и купува хубави акции на доверие на ниски цени,но портфейла му е голям и всява страх за да натъпче здраво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧовека явно е доста алчен и купува хубави акции на доверие на ниски цени,но портфейла му е голям и всява страх за да натъпче здраво...
Коментар
Коментар