If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука се заформят влакчета, че да могат и интрадейърите да обърнат внимание
Да бе, то заприличало на нормална борса. Върхът беше до петък 6.00лв, тогава проби, днес до 7.00, сега върна до 6.00, което вече трява да играе роля на подкрепа. Да видим
При голямо увеличение има риск някой да изкупи правата и изведнъж в акционерната структура на Доверие да се появи някой неприятен човек за Молдовската централна банка. Това е съществен риск, който вероятно няма да бъде поет.
силата на пазара е 350 хил. лв. в петък и 180 хил. лв. днес
общо към 550 хил. лв.
това много ли е или малко?
Ако има увеличение, народа може ли да извади пари или увеличението ще опре до кредитора от последна инстанция (основния акционер)?
Съоветно на каква цена ще е готов да купува той?
При голямо увеличение има риск някой да изкупи правата и изведнъж в акционерната структура на Доверие да се появи някой неприятен човек за Молдовската централна банка. Това е съществен риск, който вероятно няма да бъде поет.
Написал съм Ако.
Ако е велика дума, както се знае.
Има доста фрази свързани с тази дума.
Според мен дори само за да се намали дела на спящите акции, добрия (по нашенски) би направил нещо. Дори да няма нужда от кеш
Аз бих го направил ако съм основен акционер. За теб не знам.
Изхождам от себе си. Вероятно не съм човек с мега добро корпоративно управление. В крайна сметка нали в такъв случай се издават търгуеми права. Лошото е, че при слаб пазар тези права експайрват за 2 седмици и накрая се продават автоматично и това прави цената им под напрежение.
Като гледам "увеличението" при ПИБ, не мерси Но ми прави впечатление, че никой от Доверие не коментира такава хипотеза /поне аз не съм чел/ а тук от време на време все за това се говори.
Написал съм Ако.
Според мен дори само за да се намали дела на спящите акции, добрия (по нашенски) би направил нещо. Дори да няма нужда от кеш
Изхождам от себе си. Вероятно не съм човек с мега добро корпоративно управление
A ще има ли увеличение? Или така предполага пазара?
Написал съм Ако.
Изхождам от себе си. Вероятно не съм човек с мега добро корпоративно управление. В крайна сметка нали в такъв случай се издават търгуеми права. Лошото е, че при слаб пазар тези права експайрват за 2 седмици и накрая се продават автоматично и това прави цената им под напрежение.
общо към 550 хил. лв.
Ако има увеличение, народа може ли да извади пари или увеличението ще опре до кредитора от последна инстанция (основния акционер)?
A ще има ли увеличение? Или така предполага пазара?
общо към 550 хил. лв.
Отчета за януари на молдинкомбанк показва 32,67 млн леи печалба https://www.micb.md/activitatea-financiara-en/. Лихвите в Молдова едва ли все ще са установени на 10%, може и да поспаднат. Но тук ми е втора позиция в портфейла с една десета от БФБ.
Същата новина. Някой хора ще имат време през уикенда да анализират отчета по-добре. Дивидента засега не го броя. Не мисля, че тази година ще има. Дано ме опровергаят.
Ходете по. Събранията колега...Борисов каза колко ще дивидента тази година....
Коментар