If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото са мишлета няма мъже на тази борса... рядко срещано явления са... като отидеш на едно събрание всички мълчат срамежливи... иначе във форума първи да завиждат и злословят... между другото чичо се оказа мъжкар втора година си удържа на думата... с грижа за цацата, нищо че понякога му доскучае и ни обира... респект!
Тук съм склонен да поспоря. Надали Чичо го еня за нас изобщо. Просто сме малко като прилепало, а не нашите акции кумулативно не го блазнят Донев (без да обиждам никого) за момента. Част сме от по-голямата му картина и за момента попадаме в рамката. Реши ли в един момент да клъцне клона и отново ще има скиори.
Иначе по първата част, относно мечкарите, съм съгласен. Нямат топки и като наближи 20% корекция на портфейла им и почват паниките.
Защо не продавате? Продавахте на 9.60? А сега не искате!!! Това никога не съм го разбирал
Щото са мишлета няма мъже на тази борса... рядко срещано явления са... като отидеш на едно събрание всички мълчат срамежливи... иначе във форума първи да завиждат и злословят... между другото чичо се оказа мъжкар втора година си удържа на думата... с грижа за цацата, нищо че понякога му доскучае и ни обира... респект!
Не си с реалистична прогноза,- няма да влезе в ордера ... или 18,10 или 18,20
Не бе, само си хвърлям числа за да не ми ги откраднат като 12-ката....А това 18,16 не е до НГ ...по натам... И давам избор за който си избере 18,10 или 18,20 ....
Коментар