IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Зелен светофар за БФБ ще свети още малко,2-3м ,дотогава квото расте да расте ,че после ще стане не много приятно
    Защо само 2-3 месеца. Какво очкаваш да се случи тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
      Ако му я повдигнем на чичо до 9 през май, то още през юни може да видим 10-сетката
      И аз мисля,че 10-и номер е много вероятен....ако тръгне.
      Зелен светофар за БФБ ще свети още малко,2-3м ,дотогава квото расте да расте ,че после ще стане не много приятно

Коментар

Над 8 е със запалени двигатели и всеки момент Операторът може да натисне бутона СТАРТ
        Така че ...умната

.............

Бавно и сигурно катери 14 мес. вече ...в един момент обаче може да стане и бързо и вертикално.
        Докато е над зеленото,това е логичното развитие

https://www.tradingview.com/x/rYJIYnHI

Ако му я повдигнем на чичо до 9 през май, то още през юни може да видим 10-сетката

Коментар

Готов е за полет.
          >8.50 излита
          https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png
          Над 8 е със запалени двигатели и всеки момент Операторът може да натисне бутона СТАРТ
          Така че ...умната

.............

Бавно и сигурно катери 14 мес. вече ...в един момент обаче може да стане и бързо и вертикално.
          Докато е над зеленото,това е логичното развитие

https://www.tradingview.com/x/rYJIYnHI

Last edited by petrg5s; 10.05.2023, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, може и да съм субективен донякъде, понеже и петте са ми в портфейла.. макар че не бих ги нарекъл точно спекулантски.. по скоро най-интересни и горещи..

Нека погледнем обективен показател - Софикс последните 7 сесии е все зелен
            Пожелавам ти все така акциите ти да светят в зелено!

За мен и 5-те са рискови. Аз държа само една от тях. Не ми се рискува с повече.

Да Софикса е стабилен. Няма как да пада. Но ми се струва че и за нагоре хич, ама хич няма сили. Поне на този етап. Имам чувството че всички в света чакат украинското настъпление...
            Last edited by Здравко; 10.05.2023, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Хич не е грешен. Петте спекулантски позиции светят в зелено. Всичко друго е тежко натиснато в калата.

Но рано или късно горещите пари свършват.
              Е, може и да съм субективен донякъде, понеже и петте са ми в портфейла.. макар че не бих ги нарекъл точно спекулантски.. по скоро най-интересни и горещи..

Нека погледнем обективен показател - Софикс последните 7 сесии е все зелен

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Грешен извод, погледни активните позиции по пазара и помисли пак
                Хич не е грешен. Петте спекулантски позиции светят в зелено. Всичко друго е тежко натиснато в калата.

Но рано или късно горещите пари свършват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
                  Разпродажбите по Доверието изсмукаха и без това жалкия ресурс на цялата борса!

А спада на ликвидността сочи само една възможна посока - надоле!
                  Грешен извод, погледни активните позиции по пазара и помисли пак

Коментар

• Разпродажбите по Доверието изсмукаха и без това жалкия ресурс на цялата борса!

А спада на ликвидността сочи само една възможна посока - надоле!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

.... не препоръчвам нищо, макар че и аз събирам усърдно.
                      Умните и предвидливи пчелички събираме мед тук, а после ще го разтоварваме на разни търтеи, управляващи чужди пари наготово

Един пример - в последно време засичам като напорист купувач при варантите на Софарма, ЦКБ. Предполагам са посредник на някое тимаджийско ПФ, където със закъснение от 1,5 г. са узряли че тия варанти са яко далавера. И съответно пчеличките, които събирахме варантчета на 30-40 ст., сега им даваме наготово медеца, но разбира се със сочна премия за нашето усърдие

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

А какво го подбужда към подобни действия?
                        Ще видим как ще се промени фрий флоута след вчерашните сериозни обеми.
                        Според мен е вероятно продавачът да е Донев / чрез Донев инвестмент холдинг /, а купувачът - Калиман РТ / защото има право да купува в този период за разлика от фирмите на Стоев /.
                        Причината вероятно е, че на Чичо му трябва още кеш, за да упражни всичките си варанти. Намалява си прякото участие в Доверие, но ще си го увеличи индиректно чрез по-големия си дял в Софарма, така че няма да изпусне златната кокошка Доверие.

Това са само разсъждения - нямам никаква информация и не препоръчвам нищо, макар че и аз събирам усърдно.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                          Прилича ми на прехвърляне от единия в другия джоб на Чичо.
                          А какво го подбужда към подобни действия?

Коментар

• Върти, върти..... и после яко ъп, ъп.....

Коментар

Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Обемите са интересни. Някой има ли догадки кой маха акции? Клиент на ИП СИС ми удовлетвори днес една поръчка, предполагам, че оттам е "случаен минувач".
                              През целия ден продаваше СИС.. щипках си редовно.. да видим.. имам хубави спомени след такива дни

Коментар

Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Обемите са интересни. Някой има ли догадки кой маха акции? Клиент на ИП СИС ми удовлетвори днес една поръчка, предполагам, че оттам е "случаен минувач".
                                Прилича ми на прехвърляне от единия в другия джоб на Чичо.

Коментар

Working...
                                X