IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Обемите са интересни. Някой има ли догадки кой маха акции? Клиент на ИП СИС ми удовлетвори днес една поръчка, предполагам, че оттам е "случаен минувач".

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Стъпи на здрава основа.
      Готов е за полет.
      >8.50 излита

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png

Очаквам лесен пробив на 8.50 и до края на годината тест на предишния връх от 11.50. При дивидент от Молдова насам теста ще е пробив и таргет 15 лв.

Коментар

• Стъпи на здрава основа.
        Готов е за полет.
        >8.50 излита

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля. Имат си обективна причина за тази забрана. А и не е много разумно да влизаш в безпринципни спорове с държавата в която си направил подобна инвестиция и тя печели добре. Търпение.. трупа се дивидента, даже според мен и се "олихвява" на чудесна ставка
          Печалбата расте брутално.... доходността може да сравни с тази на БГ банките преди 15-20 год.

Коментар

• Вероятно след разрешение ще изплащат дивидент както у нас Уникредит прави

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Чудя се, ако пак забранят на банката да изплати дивидент към собствениците си, дали има опция да се съди Молдова?
              Някакъв съд, арбитраж...?
              Не мисля. Имат си обективна причина за тази забрана. А и не е много разумно да влизаш в безпринципни спорове с държавата в която си направил подобна инвестиция и тя печели добре. Търпение.. трупа се дивидента, даже според мен и се "олихвява" на чудесна ставка

Коментар

• Чудя се, ако пак забранят на банката да изплати дивидент към собствениците си, дали има опция да се съди Молдова?
                Някакъв съд, арбитраж...?

Коментар

Не мисля че има новина.. просто пружината беше адски натегната от нескопосаните продажби на Алианц. И след като се усети, че вероятно приключиха с бройките си...

Иначе голямата новина която чакаме тук, за истинско изригване, е капитулацията на бункерния диктатор!
                  8 лева е смешна цена и някои хора го знаят много добре!

Коментар

• Не мисля че има новина.. просто пружината беше адски натегната от нескопосаните продажби на Алианц. И след като се усети, че вероятно приключиха с бройките си...

Иначе голямата новина която чакаме тук, за истинско изригване, е капитулацията на бункерния диктатор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

След малко ако си си вземе още 20К и други ден ) падне пак ФФ ко прайм
                      Чакаме да излезе вестника, за да видим и ние новината

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                        Някой през дългия уикенд е получил прозрение и си напазари 10к бройки без да държи сметка за цената
                        След малко ако си си вземе още 20К и други ден ) падне пак ФФ ко прайм
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Да не би да са свалили извънредното положение, че така подскочи тук ?!

Коментар

• Някой през дългия уикенд е получил прозрение и си напазари 10к бройки без да държи сметка за цената

Коментар

Да видим ще се докаже ли отново златното правило "Когато ПФ продава, купувай колкото можеш!"
                              Луп, луп и айде скоро 9 кинта..... а като се включи чичо ви Юни да видим двуцифрената цена

Коментар

• Да видим ще се докаже ли отново златното правило "Когато ПФ продава, купувай колкото можеш!"

Коментар

Working...
                                X