IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• къде е първата цел сега 4 лв. или отгоре

Коментар

• Малийййййййй ...
      Тука PEG, PE, BV си е таковало мамата :-) За двойното дъно даже не споменавам.
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
        аз съм рисков играч ,възможно е да загубя( 10%),НО АКО ПЪК НЕ ,ще се радвам, ако си припомните- ИМАЙТЕ ДОВЕРИЕ В ДОВЕРИЕ!
        ПРИТЕЖАВАМ МНОГО СИЛЕН ПАКЕТ!!!!!имайте го в предвид, когато вземате решения за инвестиране.

!!!

Коментар

• ОПААААААААААА.........ТУКА ЦЕНАТА ДРЪПНА КАТО НОВА МУТРИСА НА СИМЕНС ПРЕЗ ГАРА ВЪЛЧИ ДОЛ......... ИНТИРЕСНУ..........

Коментар

• качвайте се на влака че потегляме крайно време беше

Коментар

• Е, на фона на всички коментари това вече е интересно

Коментар

• Ако сделките не са изгодни мислите ли че франсетата ще ги допуснат. Мисля че от доверие искат да насочат този ресурс към по-рентабилни от 10% проекти.

Коментар

• Първо вижте колко процента има Доверие в Мосю Бриколаж. Според мен отдавна се стопиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от някой
                    Първоначално изпратено от Osiris
                    Първоначално изпратено от doveritel
                    а за такава лихва по добре да ги бяха заложили и да вземат заем, там лихвите са доста по малки от 10 %, и след 10 години хипермаркетите пак ще са си тяхни
                    прав си но може би има други фактори, не позволяващи такова решение за финансиране...все пак защо си толкова негативно настроен към мениджмънта и на техните качества ? не защитавам никого но се опитвам да разсъждавам трезво
                    Може би са предпочели продажбата на актив, вместо да вземат заем.
                    То пози начин си увеличават оборотните средства, без да си увеличават задълженията, което не е маловажно.
                    От тази гледна точка ако са изходили - това е правилно решение

именно, това ми беше мисълта....така че тази операция по скоро е нещо положително от гледна точка на самото дружество и неговата дейност

Коментар

• Първоначално изпратено от Osiris
                      Първоначално изпратено от doveritel
                      а за такава лихва по добре да ги бяха заложили и да вземат заем, там лихвите са доста по малки от 10 %, и след 10 години хипермаркетите пак ще са си тяхни
                      прав си но може би има други фактори, не позволяващи такова решение за финансиране...все пак защо си толкова негативно настроен към мениджмънта и на техните качества ? не защитавам никого но се опитвам да разсъждавам трезво
                      Може би са предпочели продажбата на актив, вместо да вземат заем.
                      То пози начин си увеличават оборотните средства, без да си увеличават задълженията, което не е маловажно.
                      От тази гледна точка ако са изходили - това е правилно решение

Коментар

• Ако ти трябват свежи пари ,това е един елегантен начин да си ги осигуриш.Вервайте ми.Направил съм го.Живея под наем,защото съм на квартира в собствения ми апартамент. Защо ли?

Коментар

• инфото е от новините от борсата. и на мен не ми се вярва да са постъпили толкова глупаво, ама простите сметки (умножение и деление) показват друго

Коментар

• Според мен сделката е добра за холдинга. Продават един дълготраен актив като си запазват ползването му за 10г. и продължават основната си търговска дейност в него. Все пак това е основния им бизнес. А пък с парите от продажбата могат да отворят още 1-2 магазина и да увеличат и разширят основната си дейност. Без да знам подробностите от сделката, като стратегически ход ми изглежда добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от doveritel

Коментар

• Първоначално изпратено от doveritel
                                ха ха ха, хем казваш че са на добра цена, хем не знаеш дали е със земята. със земята са продадени. виж което и да е издание за недвижими имоти, питай която си искаш агенция.и ако след десет години се върнат в баланса на ДБ, ще е по пазарни цени сигурно поне пет пъти сегашната.

много ми е чудно откъде разбра дали земята е вътре в сделката?имаш ли информация?

Коментар

Working...
                                X