IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно така колега, и аз съм на този принцип. Трябва да се рискува с помалко, но редовно. В противен случай - какво правим на борсата?!

Коментар

• ми аз си купих малко пък квото има да става да става. дори и да падне до 2 лева което невярвам да стане смятам че загуба от около 70 ст. на акция не е болка за умиране

Коментар

• Приятели, разбира се че е подценена и е рискова позиция а не инвестиционна, но нали в портфолиото си трябва да държим и рискови позиции а не само инвестиционни. На каъв тип инвеститори ще се превърнем ако държим само на сигурното - в пенсионни фондове ли?Аз лично си имам пенсионна осигуровка, но тя не е част от портфолиото ми предназначено за участие на БФБ , там съм разпределил 1/1 рискови към инвестицонни книжа. Предполагам, че така постъпват и професионалните инвеститори, за мен тази игра е повече хоби от колкото нещо, на което да разчитам в кракосрочен план. А за вас?

Коментар

• Някой може ли да постне тук кои са основните акционери в обеднения холдинг. Че търсих ама нещо постна информация намерих.
          Аз се чудя дали да не си купя акцийки, да поусредня загубата - имам едни купувани на 4 лв... Само да не потегли под два лева , че ще е мъкааааааааа....

Коментар

• Прав си "Империя", но това е риска на акциите.
            Иначе има депозити... ха ха ха , 5.5% си е върха... още малко и може да стигнем инфлацията, ако потърсиме БРИБ-а или ПИБ, нооо и PETHL трябва да е 1о кинта е 5.7 То това му е чара на нашия пазар.

P.S. Млко се обърквам: Император имаше един,а сега и Империя.. Чудна работа?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Komentator
              Яка поговорка, но риска от кофти мениджмънт остава. Иначе позицията е яко подценена, но това си е пример как една компания може да бъде съсипана от босовете.
              За сведение и аз не съм безпристрастен. Имам акции там, нооо третирам позицията повече като хазартна отколкото като инвестиционна /това си е факт/
              Мениджмънта е великолепен,но не за нас,
              компанията е съсипана,но само за нас,не за тях.
              Взеха си милионите и им е през онази работа за нас,
              да ви приличат на много други??!!
              На мен - ДА!

Коментар

• Яка поговорка, но риска от кофти мениджмънт остава. Иначе позицията е яко подценена, но това си е пример как една компания може да бъде съсипана от босовете.
                За сведение и аз не съм безпристрастен. Имам акции там, нооо третирам позицията повече като хазартна отколкото като инвестиционна /това си е факт/
                Първоначално изпратено от НЕСТОР
                Не чакайте, включете се . Аз вече се включих. Всяка покупка под три лева след около седмица ще бъде печаливша. Ако ви е страх, направете го с по 100 броя. За колебливите ще цитирам една поговорка " Ако се колебаеш, направиго ".

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
                  Кой насъбра, че не видях?
                  Райфа събраха и по други позиции,нали е края на тримесичието

Коментар

• С тез темпове на ръст след един месец може и сплит да имаме по позицията!

Коментар

• Голяма е далаверата под тройката,но голямата далавера тепърва предстой.Който работи с акъл винаги печели.

Коментар

• Не чакайте, включете се . Аз вече се включих. Всяка покупка под три лева след около седмица ще бъде печаливша. Ако ви е страх, направете го с по 100 броя. За колебливите ще цитирам една поговорка " Ако се колебаеш, направиго ".

Коментар

• абе като гледам как се наредиха тия ордери на 2.70 си мисле че трябва да вкарам някой лев пък квото ще да става

Коментар

• Доверие трудно се печели, но лесно се губи. Мен ме е шубе засега :-(

Коментар

• ами аз ако знаех със сигурност щях ли да питам

Коментар

• Кой насъбра, че не видях?

Коментар

Working...
                                X