Точно така колега, и аз съм на този принцип. Трябва да се рискува с помалко, но редовно. В противен случай - какво правим на борсата?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Приятели, разбира се че е подценена и е рискова позиция а не инвестиционна, но нали в портфолиото си трябва да държим и рискови позиции а не само инвестиционни. На каъв тип инвеститори ще се превърнем ако държим само на сигурното - в пенсионни фондове ли?Аз лично си имам пенсионна осигуровка, но тя не е част от портфолиото ми предназначено за участие на БФБ , там съм разпределил 1/1 рискови към инвестицонни книжа. Предполагам, че така постъпват и професионалните инвеститори, за мен тази игра е повече хоби от колкото нещо, на което да разчитам в кракосрочен план. А за вас?
Коментар
-
Прав си "Империя", но това е риска на акциите.
Иначе има депозити... ха ха ха , 5.5% си е върха... още малко и може да стигнем инфлацията, ако потърсиме БРИБ-а или ПИБ, нооо и PETHL трябва да е 1о кинта е 5.7 То това му е чара на нашия пазар.
P.S. Млко се обърквам: Император имаше един,а сега и Империя.. Чудна работа?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KomentatorЯка поговорка, но риска от кофти мениджмънт остава. Иначе позицията е яко подценена, но това си е пример как една компания може да бъде съсипана от босовете.
За сведение и аз не съм безпристрастен. Имам акции там, нооо третирам позицията повече като хазартна отколкото като инвестиционна /това си е факт/
компанията е съсипана,но само за нас,не за тях.
Взеха си милионите и им е през онази работа за нас,
да ви приличат на много други??!!
На мен - ДА!
Коментар
-
Яка поговорка, но риска от кофти мениджмънт остава. Иначе позицията е яко подценена, но това си е пример как една компания може да бъде съсипана от босовете.
За сведение и аз не съм безпристрастен. Имам акции там, нооо третирам позицията повече като хазартна отколкото като инвестиционна /това си е факт/
Първоначално изпратено от НЕСТОРНе чакайте, включете се . Аз вече се включих. Всяка покупка под три лева след около седмица ще бъде печаливша. Ако ви е страх, направете го с по 100 броя. За колебливите ще цитирам една поговорка " Ако се колебаеш, направиго ".
Коментар
Коментар