IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• V kraina smetka po kolko e dividenta- po 0.05 li

Коментар

• Днес ли епоследния ден за акции с дивидент?

Коментар

• Има ли някой от форума който е бил на ОСА на Доверие ОХ? Искам да попитам как събрахте кворум на първата дата защото по моя информация има само два акционера с над 5 %/PAKANO B.V.-1200000/9.13%/,"СЕКОНЕКС ХОЛДИНГ ЛИМИТИД"-709914/5.4%/.
        Много ми е интересно дали измамния мениджмънт има голям брой малки пакети с които достига мажоритарен дял или на ОСА се събират огромен брой малки инвеститори и спекуланти?

Коментар

• През първия цикъл "Доверието" спадна от 4.40 до 0.75 лв/лот, тогава успях да взема малко по 0.77. После се покачи до към 7 лв. Разпродадох на 4.86. Сега не би трябвало да пада под 1.14 лв.
          Преглеждал съм портфейла му и ми направиха впечатление както
          лошото управление, така и разпродажбата на най-ценните дружества.
          Ето някои от дружествата, които са притежавали към 7.02.1997: Албена Автотранс 25%, Керамик-ГТ 15%, Перелик-Смолян 29%,Ритон-Панагюрище 30%,Подем-Габрово 20%,Прокон 90 30%, Скът-Мизия 34%, Новоселска гъмза 34%, Белимел 34%, Складова техника-ГО 14.2%, Велпа-91 10%, Велина-Велинград 34%, България-Добрич 34%, Великотърновско пиво-10%, Хан Аспарух-Исперих-34%, Бълг.оризарна Пловдив-11.55%, Медика Сандански 34%, Пивоварна Ариана-10.1%, Фохар София-23%, Ален мак-Пловдив-15.35%, Хидромат-София 30.1%, Шамот-Елин Пелин, Керамика Бургас-24%, Детелина Плевен, Елит Павликени, Булгарикум Бургас, Биляна трико-Петрич-34%, Крупнишка комуна, Плевенски цимент-34%, Ел.старт Вършец, Сердика Шумен 34%, Долината нарозите-Казанлък 34%, Рити Сухиндол 34%, Млечна пром.Пловдив 34%, Кристал Велинград 34%, Ахат-МБИ, Метален амбалаж ГТ-34%, Алмина Лом 34%, Млечна пром.Враца 34%, Сердика СЗ-34%, ОЦК Кърджали 11.9%, Момина крепост 34%, Топливо 20.26%, Андела 26%, Тича 15%, Фаянс Каспичан 24%, Пирин харт 17%, Вратица-Враца, Емос, Хеброс, Неве, Бряст, Електроника Хеброс, Добр.текстил и т.н...

Коментар

• И аз мисля , 4е нивата са добри за влизане , ама има къде по добри
            възможности от Доверие. А и не ми е много ясно какво то4но става с холдинга и ще се въздържа.
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Със слухове или не, въпреки че е точено яко, позицията е подценена. Но за съжаление международната конюнктура е такава, че големите играчи / чужденците / дори и да са забелязали това не могат да си позволят да се намесят. Знае ле се обаче кога ще им умръзнат сигурните и бавно покачващи се лихвички и пак ще кацнат на нашия полуумрял, но все пак с потенциал за печалби пазар?!

Коментар

• егати смешните предположение
                то бе доказано, че го източват, вие за слухове говорите

Коментар

• Много си прав, затова казвам, че са само слухове
                  eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• "чувам слухове" е все едно да кажеш виждам видения

Коментар

• Аз чувам слухове, че това дружество го източват... но това са само слухове...

За мен тази акция ще падне до 2.50... За по надолу не знам
                      eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• Достатъчно е да ти се е удвоил капитала и пак ще си по-напред от лихвените проценти на банките. Но за ликвидна позиция като тази със сигурност няма да ти трябват 10 години. Така, че или днес под три лева или на есен над четири лева, от вас зависи!

Коментар

• За 10 години със сигурност ще хванеш някой процент

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                            доста измамна поговорка. финансово по-полезната поговорка би била "по добре една пропусната възможност отколкто една сигурна загуба". а загуба от 0.70 ст са си точно 25%!!
                            1 не е сигурно дали акцията ще пада още за да говорим за сигурна загуба.

2 загубата идва когато продадеш поевтинелите акции. А аз примерно мога да си ги държа 10 г.

3 Ако всеки път си повтаряме че е по-добре да пропуснем полза то кога ще се решим да купуваме?

мога да напиша още някои неща но мача започва а смятам да го гледам

Коментар

• Какво значи " загуба 25 % " , като е ясно, че не работим с разлики а с реални акции. В случай, че някой има загуба, но не си е продал акциите, това все още не е загугуба а временен спад на стойността на капитала. Като се има в превид, че повечето сме индивидуални инвеститори а не управители на хедж фондове, добре премереният риск и временната загуба ще ни съпътстват често. Ще поткрепя горенаписаното с нов цитат - " Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле. " - Л.Бъорк

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                                За колебливите ще цитирам една поговорка " Ако се колебаеш, направиго ".
                                доста измамна поговорка. финансово по-полезната поговорка би била "по добре една пропусната възможност отколкто една сигурна загуба". а загуба от 0.70 ст са си точно 25%!!
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X