IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйчето дано да е отпочинал добре психически,че няма да му се отрази добре поредното рали в чужда акция
    Иначе нахлуването му е булиш знак ,несъмнено ! Явно нещо ще става тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      без тебе БФБ-то е една сива и скучна
      ... съвсем като част от реалния свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ключът е в това изобщо да се допусне подобен дивидент (в краткосрочен план), а в дългосрочен - цялата криза там (това всички си го знаем). Много хора, влезели тук (изключвам чичкоколенковците), са с идеята, че това е бещо като Булбанк при приватизацията през 1999 или ДСк през 2002 ли беше - има индикации, може и така да стане - една и също корумпирана неокомунистическа кочина и т.н. Тогава изниква въпросът - като как пък само чичката се усети (с 0 банков опит), а всички други меринджей, при това лежащи върху планини от кеш, проспаха тая работа? Може и да е вариантът "връщанка" - пазим там едни пари на едни другаре, пък те ще ни я изкупят обратно, като му дойде времето (както в момента западните фирми "напускат" русия и продават поделенията си на местни поставени лица). А може и всичко да е точно - що да не е, играли сме го този филм у нас. И все пак що никой друг не я щя тази уникална инвестиция? А и другата голяма банка там се мъчат да я продават настоящите ѝ меринджеи вече незнам коя подред година.

ма всеки сам си преценЯ - никой не може да спре онзи инвеститор, който сам е решил да се набута на БФБ - ако мога да перефразирам една велика мисъл
        Липсваше ни груйка, беше се позагубил
        доброжелателно го казвам
        без тебе БФБ-то е една сива и скучна

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Ключът към утрояването на цената, което и аз като Батя очаквам в рамките на 2-3 години е отмяна на извънредното положение и разпределянето на значителен дивидент от банката. Не съм оптимист, че извънредното положение ще бъде отменено толкова скоро, но това не ме притеснява при положение, че банката печели по 100 и повече милиона годишно - мога да изчакам.
          Ключът е в това изобщо да се допусне подобен дивидент (в краткосрочен план), а в дългосрочен - цялата криза там (това всички си го знаем). Много хора, влезели тук (изключвам чичкоколенковците), са с идеята, че това е бещо като Булбанк при приватизацията през 1999 или ДСк през 2002 ли беше - има индикации, може и така да стане - една и също корумпирана неокомунистическа кочина и т.н. Тогава изниква въпросът - като как пък само чичката се усети (с 0 банков опит), а всички други меринджей, при това лежащи върху планини от кеш, проспаха тая работа? Може и да е вариантът "връщанка" - пазим там едни пари на едни другаре, пък те ще ни я изкупят обратно, като му дойде времето (както в момента западните фирми "напускат" русия и продават поделенията си на местни поставени лица). А може и всичко да е точно - що да не е, играли сме го този филм у нас. И все пак що никой друг не я щя тази уникална инвестиция? А и другата голяма банка там се мъчат да я продават настоящите ѝ меринджеи вече незнам коя подред година.

ма всеки сам си преценЯ - никой не може да спре онзи инвеститор, който сам е решил да се набута на БФБ - ако мога да перефразирам една велика мисъл
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
            Тук по стара традиция, след като Грую се включи, значи се очаква корекция в посока увеличение на цената. Все още държа тук и не виждам смисъл да продавам, отделно очаквам края на този месец Мая Санду да не продължи извънредното положение и рязко да се гласува един дивидент в посока Молдова -> Доверие.
            Ключът към утрояването на цената, което и аз като Батя очаквам в рамките на 2-3 години е отмяна на извънредното положение и разпределянето на значителен дивидент от банката. Не съм оптимист, че извънредното положение ще бъде отменено толкова скоро, но това не ме притеснява при положение, че банката печели по 100 и повече милиона годишно - мога да изчакам.

Коментар

• Тук по стара традиция, след като Грую се включи, значи се очаква корекция в посока увеличение на цената. Все още държа тук и не виждам смисъл да продавам, отделно очаквам края на този месец Мая Санду да не продължи извънредното положение и рязко да се гласува един дивидент в посока Молдова -> Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Ясно, чичката е обещал да купува акциите на батката след месец - удриии, народеее, тукааа е келепиряяяя.
                батка, ти нали разпродаде всичко тук бре, беше се нарепил като луд в Агрия и Алтерко и портОфейла ти е за десетки милиони - като как успя да я докараш до номер 1 тази акция в баланса ти, при положение че тук и други уж кОпуват яко и пълнят по всяко едно време, пък и чичката уж се включвал с прокситата? Евала, гоУем си - най-доброжелателно го казвам
                Браво груйчо, този път добре си проследил играта ми! Да, бях продал всичките си акции тук до началото на мин. година на цени между 10 и 11,40 лв. Прибрах страхотна печалба! Преди няколко месеца прецених, че е време за нов вход. Акумулирах пакет със средна цена на придобиване 7,56 лв. Таргет.. към 200% печалба в следващите 2-3 г. Вземи си пуканки и се настани удобно

Коментар

• Ясно, чичката е обещал да купува акциите на батката след месец - удриии, народеее, тукааа е келепиряяяя.
                  батка, ти нали разпродаде всичко тук бре, беше се нарепил като луд в Агрия и Алтерко и портОфейла ти е за десетки милиони - като как успя да я докараш до номер 1 тази акция в баланса ти, при положение че тук и други уж кОпуват яко и пълнят по всяко едно време, пък и чичката уж се включвал с прокситата? Евала, гоУем си - най-доброжелателно го казвам
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Новия флагман ще поведе БФБ и Софикс! Само гледайте!

Най-обичам да купувам акции на компании с риск.. просто риск премията на БФБ обикновено е силно надценена и когато страховете свързани с него се разсеят, печалбите са извънредно големи и трудни за преглъщане от "доброжелателите"

*от няколко дни ДОХ излезе като Номер 1 в портфейла ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Молдованите дават мило и драго, за да се пакетират с Украйна за прием в ЕС
                      Санду обикаля света за да проси пари и има голям успех
                      Мислиш ли че точно в момента ще каже на ЕС, че ще им обложи банките с допълнителен данък
                      Дано не ги облагат! Но точно, когато се нуждаят от пари и ги има в банките - сигурен съм, че им минават такива идеи. А, ако трябва да платиш пенсиите и хората се разбунтуват - имидж ли.... Абе това са разсъждения. Времето ще покаже.
                      Все пак често парите са при рисковете.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Професионалните румънци, като нищо може да ударят банката с някакъв данък "солидарност" и да осмучат от печалбите. Банката си е супер, но средата е неясна.
                        Молдованите дават мило и драго, за да се пакетират с Украйна за прием в ЕС
                        Санду обикаля света за да проси пари и има голям успех
                        Мислиш ли че точно в момента ще каже на ЕС, че ще им обложи банките с допълнителен данък

Коментар

• Професионалните румънци, като нищо може да ударят банката с някакъв данък "солидарност" и да осмучат от печалбите. Банката си е супер, но средата е неясна.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Трудна година беше, запона война, централните банки рязко смениха политиката ...
                            Доверие "скромно някак" си преизпълниха прогнозите за резултатите през 2022 г., с 81% биха прогнозата за печалбата.

Но нашият пазар си кефи много, знаем си го. Доверие дават в годишния си отчет прогноза за печалба от 107млн лв през 2023, а дружеството с пазарна капитализация от 172млн. Красиво!
                            Колко ще заделят като дивидент - чичката, знаем, си е плащач и обича да дава, та тук колко ще даде - колкото в трейдинга или? Някои хора много обичат да неглижират риска (може от седенето на коленце да е, знам ли) - ми нали утре тази банка, щото доверие е само и единствено банката в Молдова, другото е талаш (някакви прахове, дето не знам дали още ги има и един бриколаж, дето дори в години на уникално търсене на всякакви строителни боклуци, едва излиза на печалба, докато конкурент като практикер прави 20-30 пъти по-големи печалби), та тази банка може да изчезне с едно подписче някъде си. Или това го няма в играта - всички знаем, че Молдова е една супер честна и некорупмирана страна-членка на ЕС, от чийто правов ред попиват и си водят записки стари демокрации като Германия и Франция, а за Молдинещоси банк имаше таква опашка от купувачи, че се наложи чичо да вдигне 3 пъти офератата си, за да я купи, докато един мармот.....

Коментар

• Трудна година беше, запона война, централните банки рязко смениха политиката ...
                              Доверие "скромно някак" си преизпълниха прогнозите за резултатите през 2022 г., с 81% биха прогнозата за печалбата.

Но нашият пазар си кефи много, знаем си го. Доверие дават в годишния си отчет прогноза за печалба от 107млн лв през 2023, а дружеството с пазарна капитализация от 172млн. Красиво!
                              Last edited by BSEtrader; 11.05.2023, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Защо само 2-3 месеца. Какво очкаваш да се случи тогава?
                                Аз мисля, че ще е поне 5-6 месеца..... да видим

Коментар

Working...
                                X