Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 26.06.2023, 00:24.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАлтерко не е лоша, има и други добри, но нещастието при теб е, че много късно се включваш
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 19:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Точно така.Същите тези звезди които ми казаха да купувам Алтерко ,а ти четейки
отчети P/E, P/B и подобни глупости с пръст в уста гледаше как пори вълнитеи пропусна целия 50-60% -ов растеж
Същите тези звезди който ми казаха, че Агро балона ще пада много,докато абсолютно всички четящи отчети очаквахте растеж и то не какъв да е,а до 60,70 та да даже и 100лв.То пък взе ,че пада като тухла месеци наред и сега е 24.За тея звезди говорим Бастен и много добре ги знаеш,но защо си толкова нервен е непонятно за мен
Вероятно комбинация от пропуснатите 50% в Алтерко и загубите ти в Агро балона и ако те е напекло и слънцето,нормално
Коментар
� -
Петъо, ти къде си се набълбукал ? в Агро балона май, а?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение"Агрия груп"
Или звездите (пардон - чертичките) ти го говорят ?
отчети P/E, P/B и подобни глупости с пръст в уста гледаше как пори вълнитеи пропусна целия 50-60% -ов растеж
Същите тези звезди който ми казаха, че Агро балона ще пада много,докато абсолютно всички четящи отчети очаквахте растеж и то не какъв да е,а до 60,70 та да даже и 100лв.То пък взе ,че пада като тухла месеци наред и сега е 24.За тея звезди говорим Бастен и много добре ги знаеш,но защо си толкова нервен е непонятно за мен
Вероятно комбинация от пропуснатите 50% в Алтерко и загубите ти в Агро балона и ако те е напекло и слънцето,нормално
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеПри положение, че тази година молдовската централна банка е позволила раздаване на дивидент, то тогава е много вероятно и следващата година да се стигне до изтегляне на значителна част от печалбата и е съвсем реална перспективата Доверие инвест да си получи от Молдова поне сумата, която е платило дружеството за покупката на банката, а след това и нещо повече.
Всичко зависи от развитието на войната.
Та като цяло в следващите 2 години няма чак такава голяма опасност за банката в Молдова и Доверие може да успее да изтегли доста хубави суми.
Иначе чисто за връзката между евентуалното завземане на Молдова и цената на акцията на "Доверие" - наистина не знам, кои и защо търси такава корелация за да обяснява цените на акцията тук ?
Поне от миналия Юни е повече от ясно, че руснаците просто нямат сили да стигнат до Молдова (дори да предположим, че имат такава цел - защото според мен нямат и такава).
Така че цената според мен на "Доверие" се движи от всичко друго, но не и от бойните действия !Last edited by X_Y; 26.06.2023, 00:24.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Петъо, ти къде си се набълбукал ? в Агро балона май, а?
"Адванс терафонд" или "Агрия груп" ?
И за което и да става въпрос - можеш ли да се обосновеш за дефиницията ти за "балон" - P/E... P/B ?.... Или звездите (пардон - чертичките) ти го говорят ?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова си успял да го намериш от време оно ?!? ... няколко пъти щяхте да минавате 10 и все не става
Коментар
� -
Доверие заслужава да се търгува поне на 10 лв. Това че в съседна страна се води война в никакъв случай не означава, че войната ще се прехвърли и в Молдова. Ако страната не се милитаризира и спазва правата на всички свои граждани няма да има никакви проблеми с Русия, точно както никога до сега не е имала.
Last edited by X_Y; 26.06.2023, 00:25.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Петьо, предполагам вече си в просперираща Азия и ни се посмиваш на припевите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
то не пречи да влизам тука да се посмивам на припевите ви как путлер вече е капут и хартията минава още утре 10 кинта, разбираш ли
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob
това с Янукович си е упорка - той си беше легално избран от украинците ... или пък толкова много руснаци живеят в Украйна?
който иска може да гледа какво е било - Защо започна войната? - интервю с Николай Азаров, бивш премиер на Украйна (2010-2014 г.) - YouTube
Два пъти е осъждан за грабеж и хулиганство - 1967 и 1970г.
Самите руснаци емигрират в ЕС, преди войната още. Мнозинството хора не харесват автокрации.
За Микола Азаров (взел фамилията на жена си), съпартиец на Янукович и яко корумпе, може да прочетеш достатъчно.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар